Dodaj do ulubionych

Przydatne aplikacje

20.08.16, 17:16
Jakich używacie do zapisu nastroju? Polećcie cos sprawdzonego.

Osobiscie bardzo polecę taką, która odjęła mi senność"pokwetiapinową". SleepBot. Mierzy parametry snu, nagrywa chrapanie! Odetchnęłam tu z ulgą, chrapię cichutko. A co najważniejsze, inteligentnie budzi. Przypuszczam, ze chodzi o niewybijanie ze snu głębokiego. Fantastyczna sprawa. Spalam juz i 3.5h, i obudzilam sie wyspana. Oczywista, wieczorem szybko padlam. Polecam goraco. Inna jakosc dnia.
Obserwuj wątek
    • dzedlajga Re: Przydatne aplikacje 20.08.16, 17:23
      Do nastroju nie używam niczego, bo nie zapisuję. Ale SleepBota już instaluję. Zobaczymy jak się sprawdzi.

Ups, przyszło mi do głowy, że u mnie może się nie sprawdzić. Bo jak będzie rejestrował 3 oddechy to może trochę zgłupieć...
      • 39.a Re: Przydatne aplikacje 20.08.16, 17:59
        Zbiera bardzo dobrze dźwięk big_grin Ale sie nie przejmuj, dobrze budzi, zwykle nieco przed nastawionym przez Ciebie czasem
        • dzedlajga Re: Przydatne aplikacje 20.08.16, 18:17
          Najpierw sprawdzę czy ogarnie, że ma rejestrować tylko mnie, bez chłopaków. widzę, że mam położyć tel przy głowie więc może da radę. Jakby z tym budzeniem utrafił w jakiś przytomny moment to faktycznie mogłoby być fajne. A może uda się go sprzęgnąć z apką I can't wake up. Tam trzeba wykonać parę zadań, więc trudno się nie obudzić. Co niestety nie wyklucza ponownego położenia się spać wink

Dostosować świat do sów!!! Albo pół roku sowy, pół roku skowronki, niech oni też się trochę pomęczą i zobaczą jak to jest żyć wbrew sobie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka