insana 06.04.07, 04:55 krotki filmik dla Was żeby łatwiej znieść ten trudny dla niektórych "świąteczny"(bleh) okres... Hold my hand Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: i jeszcze chomiczek :) 06.04.07, 12:01 hurrrra! odkąd mam netię 512 (dokładnie od środy), mogę wreszcie po ludzku oglądać filmiki na you tube! ps. Insana, a Ty chodzisz czasem spać? Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: i jeszcze chomiczek :) 06.04.07, 12:04 hihi, przypomniała mi się Twoja poprzednia sygnaturka: "the bunny is not breathing" DD a gdyby tak się ZAPCHAŁ tymi brokułami... Odpowiedz Link
insana Re: i jeszcze chomiczek :) 11.04.07, 02:23 aurelia_aurita napisała: > hihi, przypomniała mi się Twoja poprzednia sygnaturka: "the bunny is not breath > ing" DD o, to jak masz łącze "filmikolubne" to wrzucam trailer, z którego wzięłam ten text z sygnaturki - czekam niecierpliwie na premierę, bo uwielbiam The Simpsons www.apple.com/trailers/fox/thesimpsonsmovie/trailer2_med.html > a gdyby tak się ZAPCHAŁ tymi brokułami... nie ma takiej mozliwości, chomik ma w gębie spiżarnię i sobie wydziela kiedy potrzebuje pomysłowa ta matka natura, fiu fiu Odpowiedz Link
kropka Re: i jeszcze chomiczek :) 06.04.07, 12:53 a mnie zawsze uczyli, że na leżąco się nie je )) Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: i jeszcze chomiczek :) 06.04.07, 12:57 ...bo można dostać zespołu niespokojnych nóg Odpowiedz Link