asiuniaa36 Re: Co to? 23.11.07, 17:59 przepraszam nadusiłam za szybko enter i poszło... Odpowiedz Link
asiuniaa36 Re: Co to? 23.11.07, 17:58 Mam takie dziwne coś...Np katem oka wydaje mi sie ze coś widzę coś czego zazwyczaj sie wystraszę np. wielka mucha na mojej ręce to są ułamki sekundy, po czym patrze to przecież mój pierścionek...Przykłady mogłabym mnożyć...Albo słyszę odgłos,jakiś przedmiot np spadnie, ale zanim go zinterpretuje bardzo zdążę sie wystraszyć...Co to jest? Odpowiedz Link
gasiennicaaa Re: Co to? 23.11.07, 18:01 witaj w klubie mam to samo - interpretuję to tak, że mam cholernie rozbabrany układ nerwowy który powoduje że trzęsę się jak osika, mieszają mi się myśli, intensywniej odbieram wszelkie bodźce (czasem nie mogę tego znieść bo czuję się przez nie bombardowana, mam wrażenie, że wręcz włażą we mnie) i reaguję paniką istną na te bodźce... tak, widzenie peryferyczne płata mi straszne figle nerwica do potęgi chadowa nerwica (??) ;-P help... wrrrrr Odpowiedz Link
asiuniaa36 Re: Co to? 23.11.07, 18:08 Widzisz ja nie umiem tak ładnie sie wysłowić- moja lekarka to zlewa...czy to jeszcze chad,czy cios juz więcej? Odpowiedz Link
gasiennicaaa Re: Co to? 23.11.07, 18:11 hmm... ja wolę taką wersję, że to coś mniej;-P czyli że to raczej taka nerwica, takie rozklekotanie nerwowe towarzyszące naszej dwubiegunówce... czyż nie lepsza taka wersja? ;-P Odpowiedz Link
asiuniaa36 Re: Co to? 23.11.07, 18:23 oby..dziękuje Gasieniczko...Ciekawe co inni o tym sadza... Odpowiedz Link
gasiennicaaa Re: Co to? 23.11.07, 19:34 nie przejmuj się tym zbyt bardzo, szkoda nerwów, choć Cię rozumiem, bo mnie ta nadwrażliwość też do ruskiej gorączki doprowadza... Odpowiedz Link
ditta12 Re: Co to? 23.11.07, 18:29 kiedyś sie bardzo balam tych urojonych widziadeł.Teraz się intensywnie wpatruje i.......nic.Nic tam nie maPsychoza jednak jest Odpowiedz Link
vinci28 Re: Co to? 23.11.07, 18:24 czesc asiunia kolejna cecha naszego swiata wszyscy jestesmy przewrazliwieni czuli na kzdy zgielk dziwne ze jeszcze tu jestem sam nie wiem co tu robie abym kurwa tylko z domu nie wyszedl bo po mnie bedzie Odpowiedz Link
asiuniaa36 Re: Co to? 23.11.07, 19:28 toc nie strasz...ja juz od rana mialam jazde przez K1970 a teraz Ty Tez sie złe czuje i tez jestem sama w domu.Przeczekaj-to minie... Odpowiedz Link