ka_an 04.05.08, 19:52 Jak spędziliście ten weekend? Jak dla mnie nieco przydługi i ponury. Mi udało się nadrobić zaległości książkowo - filmowo - muzyczne. Towarzysko poniżej wszelkich norm, lęk trzyma mnie w domu mocno. Dobrze, że jest internet )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poetkam Re: majówka 04.05.08, 20:32 Szkoda, że prawie cały czas padało Rower odpoczywał. Choć ja wczoraj miałam gości. Towarzysko nie narzekam. Czytać też trochę czytałam, choć mogłabym więcej. Ogólnie- udany weekend, poza lękiem też. Odpowiedz Link
i_am_the_army Re: majówka 04.05.08, 21:12 dla mnie wszystkie dni mogą się tak samo nazywać, ostatnio nie bardzo rozróżniam, weekendy też jakieś niewyraźne, długie czy nie długie internet mnie ratuje choć zdecydowanie powinnam mniej siedzieć przy kompie ale linux czeka.... więc no way Odpowiedz Link
ditta12 Re: majówka 04.05.08, 21:27 Ja postanawiam sobie od dziś być już zdrowaTylko co będzie jutro? Odpowiedz Link
i_am_the_army Re: majówka 04.05.08, 21:30 hmmmm Ditta nie chcę Cię dołować, ale ja to sobie codzień postanawiam i... guzik z pętelką Odpowiedz Link
35.a Re: majówka 04.05.08, 21:32 Kupiłam bilet weekendowy/wycieczkowy i wsiadłam w pociąg. Pojechałam sobie do dziadków. Najmilsza postać tych 3 dni to 6-letni kuzynek. Patrzę jego oczami i z nim najchętniej przebywałam. Biedronki, "zapiekanki" z chlebka i żytka, uczenie małego głupawych wierszyków. Las. Opalona twarz, zdrowe zmęczenie, skakanie z wysokiej piwnicy, nie jestem po stronie dorosłych i niech tak zostanie. Dobry czas. Odpowiedz Link
ka_an Re: majówka 04.05.08, 22:21 Na mnie dzieci też mają taki "odświeżający" wpływ. Całe zmęczenie i wszystkie troski ulatują gdzieś. Ja wiem, że będę się starzeć ale dojrzeć niekoniecznie bym chciała. Odpowiedz Link
35.a Re: majówka 04.05.08, 22:28 Kto Ty jesteś? Jajeczko. Jaki znak Twój? Żółteczko. Gdzie Ty mieszkasz? W skorupce. W jakim kraju? W kurzej pupce. Odpowiedz Link
ka_an Re: majówka 04.05.08, 22:44 Policzymy, co sie ma: mam dwie ręce, łokcie dwa, dwa kolanka, nogi dwie - wszystko pięknie zgadza się. Dwoje uszu, oczka dwa, no i buzię też się ma. A ponieważ buzia je, chciałbym buzie też mieć dwie! Odpowiedz Link
35.a Re: majówka 05.05.08, 09:51 M. jest teraz na etapie chodzenia po drzewach, bawienia się w błocie. O, ten wierszyk lubię: Już od rana na podwórzu wśród patyków i wśród liści przycupnęli nad kałużą pracowici kałużyści. Szkoda, że weekend się już skończył... A "upał to jest takie mocno grzejące słonko, którego nie można wytrzymać" Odpowiedz Link
ka_an Re: majówka 05.05.08, 10:25 Kocham błotko, Kocham ciocię i trochę ją utaplam w tym błocie, a później razem pochodzimy po płocie. Autorstwo: mój chrześniak Kacper lat 5 "Gibitalobit" to widelec Autorstwo: jego brat 2 latka A i jeszcze fisut, czyli sufit Odpowiedz Link
35.a Re: majówka 05.05.08, 10:34 ) ja lubię, gdy mały włazi na moje kolana z książką z rozkazem "czytaj". a siotrzenica (5 z kawałkiem) mówi "supeł" na "słup" Odpowiedz Link
35.a Re: majówka 05.05.08, 10:30 ..którego nie zaznaczyłam w grafiku negatywnym, nie pamiętając o nim.. nic to, praca jednego dnia tylko podczas długiego weekendu i tak przypomina wakacje, a po pracy i tak wsiądę w pociąg i gdzieś daleko. dziś tylko smętnie siedzę, bo bardzo bardzo nie chce mi się do pracy. Odpowiedz Link
ka_an Re: majówka 05.05.08, 14:29 Mi też się nie chce pracować. U mnie dzisiaj matury i nuda straszna. Nic się nie dzieje, żadnych awantur, kłótni itp. Cisza i tylko ja czasami ją zakłócam stukając obcasami, nierównym rytmem, gdyż rano kolano sobie stłukłam A o tym weekendzie to zapomniałam, że tylko tacy leniwce jak nauczyciele go mają Odpowiedz Link
matrioszka42 Re: majówka 05.05.08, 14:44 Weekend był zdecydowanie za krótki W środę teściowa nas uszczęśliwiła przeniesieniem się do szpitala. Cały dom i ogród dla nas. I tylko cholerna nerwówka na wizytach (nie przez to co jej dolega tylko przez to jak się zachowuje). Kupiliśmy różnych roślinek (także na balkon), umyliśmy okna... chyba od nowa się uczę co ten facet dla mnie znaczy i jak cudownie jest być z nim... Odpowiedz Link