kotomysza 08.09.08, 08:32 na razie tyle obwiesi, ale się odblokowałam. na obfotografowanie czeka seria a la Harry Potter. powoli będę produkować, nie tylko obwiesie, ale też zawiesie i takie inne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix-kiddo Re: Obwiesie - Beatrix 08.09.08, 09:17 Nie kumam? Znaczy mam obejrzeć to co na kocim oku? Sorry, ale ja dzisiaj ciężko myśląca jestem... Odpowiedz Link
kotomysza Re: Obwiesie - Beatrix 08.09.08, 09:22 tak, są nowe, moze Ci się coś spodoba (dwa ostatnie są zaklepane tj. jeden to przezt, a kolejne to moje i nie oddam ). a ponieważ się odblokowałam, a Zosia wciągnęła się w dryl żłobkowy, więc mam czas na rękodzieła i będzie więcej. Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Obwiesie - Beatrix 08.09.08, 09:37 bardzo podobają mi się trufle, ale nie wiem, zaklepane, czy Twoje i nie oddasz? Czy wolne? już mi dawno wpadły w oko Odpowiedz Link
kotomysza Re: Obwiesie - Beatrix 08.09.08, 09:42 Trufle poszły do ludzi, w zasadzie wolne jest to co w pstatniej notce, ale mogę Ci zrobić np. czarne gronka, bo mam czarne perły. i przymierzam się do gron z kiełków z masy perłowej. Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Obwiesie - Beatrix 08.09.08, 09:48 jeśli te czarne gronka powiesisz na pozłacanych zawieszkach (bo od innych uszy mi się paprzą) to ja poproszę Mogę Ci zresztą podesłać złote kolczyki, których nie lubię i nie noszę, to będziesz mogła zużyć z nich pałączki. Odpowiedz Link
kotomysza Re: Obwiesie - Beatrix 08.09.08, 10:02 dobra - na pozłacanych. to coś wymyślę w nocy. Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Obwiesie - Beatrix 10.09.08, 19:43 Kotomyszo, im dłużej patrzę na te "murzynki w spódnicach", tym bardziej mi się podobają, dzięki!!!!! Odpowiedz Link
singapurkaa Re: Obwiesie - Beatrix 11.09.08, 22:50 Kurcze! Spóźniłam się na trufle Kotomysza, jeśli wyprodukujesz coś podobnego do trufli albo coś wyłącznie czarnego to zarezerwuj proszę dla mnie. Mogę już wpłacic Ci zaliczkę. Strasznie napaliłam się na trufle, ale się zgapiłam Bywam na blogu niesystematycznie Kocie oko od teraz mam w ulubionych Pozdrawiam i weny życzę WSZECHSTRONNA Kobieto Odpowiedz Link