35.a 21.10.08, 00:14 *--x- kwiatuszek dla kogoś, kto ma teraz silną depresję. i pierwszy raz jakby z zewnątrz słyszę czyjeś "umieram"... moje kciuki za Twoje zdrowie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tosiedazrobic prywata publiczna 21.10.08, 00:27 masz więcej tych kwiatków? bo ja se jeden zerwałam. i sie okaże,że jestem słoń w składzie kwiatków,co to dla kogos tam miały być. specjalnie wstałam, włączyłam komp,co go po 22 wyłączyłam,żeby zobaczyć,czy coś napisała na @. ale nie, kwiatki sadzi po nocy. Odpowiedz Link
tosiedazrobic Re: prywata publiczna 21.10.08, 00:37 słonecznik sobie zerwałam,ze zdrewniałą łodygą-sztywniejszy będzie,można się oprzeć,a potem zjem ziarenka dzięki 35.a,chociaż nie wiem,komu podebrałam,ale niech ten ktos się trzyma 35.a Odpowiedz Link
35.a Re: prywata publiczna 21.10.08, 00:50 Tosia... jeśli zębów masz n, to zaraz będziesz mieć n-1 Rwij sobie, na zdrowie, ale nie rozśmieszaj, bo moja remisja słabiutka jeszcze, wczoraj się wykluła, jeszcze ma miękką skorupkę... No bo mi smutno, że komuś jest smutno Odpowiedz Link
tosiedazrobic która godzina :)) 21.10.08, 03:12 poleżałam i juz. a muszę wstac o 6 hihihi,a Wy śpicie,to dobrze. Ktosiowi polecam odsmucic sie,właśńie dowiedziałam się,ze straciłam górna jedynkę-mogę się dla Ktosia uśmiechnąć. idzie tu tez o nastrój 35.a,ale miech sie trochę podgotuje ta skorupka. dobranoc nr 3 Odpowiedz Link