36.a 01.07.09, 17:58 teraz mama wróciła z wynikiem badania radiologicznego. k**** k**** k**** wyję rozpoznanie: nowotwór łagodny, ale boję się. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poetkam Re: :-( 01.07.09, 19:49 Nie dziwię Ci się, że wyjesz... Pozostaje mi tylko życzyć Ci, aby wszystko było w porządku. Trzymaj się ciepło, Ann. Odpowiedz Link
dzedlajga Re: :-( 01.07.09, 20:09 Ann, wszystko będzie dobrze, musisz w to wierzyć. Jestem z Tobą i modlę się za Twoją Mamę Odpowiedz Link
dzedlajga Re: :-( 01.07.09, 20:15 kupcie kurkumę. Trzeba zmieszać z pieprzem i jeść chyba łyżeczkę dziennie, oczywiście dodając do jedzenia. Kurkuma niszczy komórki rakowe a pieprz potęguje działanie kurkumy tu masz audycje o tym (pierwsza, drugiej nie słuchalam), bo nie pamiętam jakie proporcje mają być jeśli nie wierzysz w Boga, to załóż filtr na uszy i słuchaj mimo to. Facet mówi moim zdaniem mądre rzeczy, choć ciężko się go słucha Odpowiedz Link
dzedlajga Re: :-( 02.07.09, 15:01 wiesz co, im dluzej o tym mysle, to wydaje mi sie, ze ta kurkuma to moze byc jakas sciema Odpowiedz Link
majagor Re: :-( 01.07.09, 21:39 Doskonale Cię rozumiem, doskonale znam to uczucie. Dwa lata temu też odebrałam takie wyniki, tyle że my nie mieliśmy takiego szczęścia - u nas najzłośliwszy ze złośliwych z ogromnym guzem.. Ciesz się, że to "tylko" łagodna zmiana. To bardzo ważna informacja i bardzo pozytywna w takim wypadku. Naprawdę. Z nowotworem da się żyć, da się walczyć - ważne tylko kiedy rozpocznie się właściwą terapię.. Trwaj przy Mamie, pomagaj jej, kochaj ją i wspieraj. To ważne. Odpowiedz Link
stardusts Re: :-( 04.07.09, 12:54 Annie łagodny to najważniejsze. Nie poddawajcie się całuje Aga Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: :-( 04.07.09, 17:08 Trzymam kciuki bardzo mocno. I ściskam mocno Odpowiedz Link
36.a dzięki, kochani 04.07.09, 17:11 przeraziłam się, ale zmiana jest łagodna, "obserwować, czy nie przeszkadza Odpowiedz Link
poetkam Re: dzięki, kochani 04.07.09, 18:17 Nie czytaj statystyk, Ann, one często się mylą. Trzymaj się. Odpowiedz Link
bonus1985 Re: dzięki, kochani 05.07.09, 11:02 Dużo zdrówka dla Twojej mamy i wytrwałości dla Ciebie <przytul> Odpowiedz Link