Dodaj do ulubionych

nie na temat wcześniakowy -proszę o pomoc wrocław

17.10.12, 14:53
Witajcie, wiem, że nie dotyczy wcześniaków, ale może któraś Wroclawianek mi podpowie. Szukam dobrego internisty prywatnie. Macie kogoś sprawdzonego we Wrocławiu ze swoim gabinetem, dla starszej osoby, bo nie chce trafić na jakiegoś znachora. Z góry serdecznie dziękuję i proszę o kilkudniowe pozostawienie wątku.
Obserwuj wątek
    • mama-cudownego-misia Re: nie na temat wcześniakowy -proszę o pomoc wro 17.10.12, 17:10
      A może być prywatny szpital? W Euromedicare na Pilczyckiej pracuje dr Marek Jurga i naprawdę mogę go polecić, bo jest ostrożny w leczeniu, uważny, zaangażowany, niczego nie zaniedba, jak trzeba, to konsultuje, nawet do USG ma świetne oko. Generalnie naprawdę mam sporo znajomych lekarzy i wszyscy mi mówią, żeby się go trzymać, bo rzadko się zdarza ktoś, kto tak się pacjentem zajmuje i do tego mądrze. Nie wiem, czego dokładnie potrzebuje ta starsza osoba, ale nawet jak będzie trzeba specjalisty, to dobrze pokieruje.
      • kinder0610 Re: do mcm 17.10.12, 17:48
        a myślisz, że z podwyższonym kwasem moczanowym można sięu niego konsultować?
        • mama-cudownego-misia Re: do mcm 17.10.12, 18:48
          Kwasem moczowym w sensie dny moczanowej? Myślę, że tak.
          • kinder0610 Re: do mcm 17.10.12, 20:01
            taaa ale ze mnie polonistka smile dzięki
            • mama-cudownego-misia Re: do mcm 17.10.12, 21:25
              Nie ma za co. W każdym razie polecam - mądry, wszechstronny i przesympatyczny - i to nie tylko moja opinia, ale zdecydowanej większości towarzyszy niedoli z poczekalni (przez ponad rok jedną niezadowoloną spotkałam, a przyłażę tam co 2 tygodnie na podanie leków).
              W ogóle ten Euromedicare to porządny szpital jest. No i dla mnie zaletą było to, że potrzebowałam kilku specjalistów naraz, a tam jest współpracujący zespół, każdy ma dostęp do wyników konsultacji i badań, widać, ze się konsultują między sobą...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka