mamaemmy 01.10.05, 10:31 W sumie u nas obchodzi się wczesniaczkowy roczek,a rzadko ,który wcześniak jest na etapie 12 miesięcy.. Zastanawiam się nad prezentem-w marzeniach mam ..farmę Fisher Price,ale jeszcze tak naprawdę się nie rozglądałam. Napiszcie wszyscy! Dzięki Danta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brzozinka Re: Co kupiłyście dzieciom na roczek? 01.10.05, 11:15 wlasnie siadam to przeczesania bobomarket.pl pod tym kątem, więc jak coś znajde dam znać. Na razie obstawiam polską firmę Tolo i ich zabawki. Odpowiedz Link
monia23 Re: Co kupiłyście dzieciom na roczek? 02.10.05, 04:34 Mieliśmy z tym problem...co prawda roczku jeszcze nie obchodziliśmy RODZINNIE, alle prezenty i tak były. Trochę powtarzam ale i tak napiszę: my rodzice kupiliśmy DUŻEGO PSA maskotkę, taki psiurek wielkości naturalnych podobnych do bernardyna lub owczarka kaukaskiego. Kacper ma z niego radochę pod tytułem gdy trochę się zmęczyłem zabawą ale jeszcze coś bym pogmerał i wtedy łapie go za mordę i i targa, czołga się po nim, nad nim, może sobie klapnąć jak już nie ma sił, ogólnie fajnie. Rewelacja to dmuchane autko z piłeczkami plastikowymi. Można go tam władować z innymi zabawkami, i jest chwila spokoju. Ogólnie umie już włazić doo niego wszystkimi dziurami i z wyłażeniem to samo. A do tego autko latem może pełnić rolę baseniku bo jest dość duże - super sprawa chrześni sie postarali!! A poza tym to drobiazgi więc nie opisuję. Ale ato-basen jest na prawdę pomysłowe. Niestety ja mam problem z zakupem zabawek bardziej edukacynych - raz kasa dwa nie mogłabym się zdecydować. Raz kupiłam Kacperkowi zabawkę tolo nie całkiem drogą ale tania też nie była. Fakt że jest wytrzymała bardzo, ale z radością kacperka to jakoś tak kiepsko...Dlatego sobie odpuściłam te różne wymyślne, bo on jakoś bardziej fascynuje się zwykłą butelką po wodzie mineralnej( zktórą mnóstwo rzeczy można zrobić..??) i tym podobne. O rany rozpisałam się jak nie wiem co a poradziłam mało co...Wybacz. Odpowiedz Link
tiya Re: Co kupiłyście dzieciom na roczek? 02.10.05, 11:26 Rewelacja to dmuchane autko z piłeczkami plastikowymi. > Można go tam władować z innymi zabawkami, i jest chwila spokoju. Ogólnie umie > już włazić doo niego wszystkimi dziurami i z wyłażeniem to samo. A do tego > autko latem może pełnić rolę baseniku bo jest dość duże - super sprawa Natka ma właśnie takie dmuhane auto. Szczerze polecam. Zimą to plac zabaw, latem-basen. Widziałam jeszcze inne cudenka tego typu, np dmuchane zamki, przyzwoitej wielkości oczywiście. Nie pamiętam, co kupiliśmy akurat na roczek, ale z ukochanych rzeczy młodej w tym wieku moge polecic pluszowego tanczacego i spiewającego kwiatka. Kupiliśmy go w smyku. Aha, dostała lego baby, domek z klockami róznego kształtu i dziurami w dachu. Odpowiedz Link
tiya Re: Co kupiłyście dzieciom na roczek? 02.10.05, 11:27 tiya napisała: dmuhane O Boże!!!!!! Nie widzialyście tego??? Prawda??? Nie widziałyscie? Odpowiedz Link
brzozinka Re: do tiya 02.10.05, 13:02 alesz oczywiździe rze nie a poważnie, to dzięki za pomysł z domkiem z dziurami i klockami. To jest to dla Młodego! Odpowiedz Link
ania.silenter wybudowaliśmy dom;) czyli 04.10.05, 11:31 cała kasa poszła na budowę i Ola dostała symbolicznie tort + zabawkę psa- cymbałki z Fisher Price. pozrawiam Odpowiedz Link
tiya Absolutny hit od wczoraj, czyli... 05.10.05, 14:50 Pluszowy pies we fraku, meloniku i z laseczka, tanczacy, tupiacy nóżką i śpiewający "New York". Juz mnie uszy bolą. Kupiony w tzw. sprzedazy bezposredniej Odpowiedz Link
olla1660 dmuchane autko 11.10.05, 10:45 Dziewczyny, zainteresowało mnie to dmuchane autko. Antek, co prawda nie wcześniak i ma już 19 miesięcy. ale autka to on lubi, oj lubi... Jakbyście miały/znały jakiś link, pod którym można by zobaczyć ten wynalazek byłabym wielce, wielce zadowolniona. Odpowiedz Link
tiya Re: dmuchane autko 11.10.05, 17:47 Linku nie mam, ale zajrzyj do Praktikera, jesli masz w pobliżu. Różne cuda tam widzialam, chociaz akurat moje autko nie tam kupowane. Odpowiedz Link
tabaluga0 Re: Co kupiłyście dzieciom na roczek? 11.10.05, 12:12 zobaczcie co znalazłam www.allegro.pl/show_item.php?item=66455673 www.allegro.pl/show_item.php?item=66780532 rumcajs.allegro.pl/show_item.php?item=60060376 foto.onet.pl/albumy/album.html?id=43584&q=tabaluga01&k=4 Odpowiedz Link