tabaluga0 11.02.06, 17:43 Od wczoraj Szymek chodzi sam, oczywiscie chwieje sie jeszcze na małych nozkach ale umie juz sporo przejsc. Od pokoju do pokoju i tak po 20 razy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edy77 Re: Szymek chodzi sam! 11.02.06, 18:00 Moje gratulacje! Teraz będziesz musiała mieć oczy w około głowy. Mój Bartuś zaczął chodzić w zeszły czwartek i teraz mam przechlapane bo wszędzie go pełno. Pozdrawiam Edyta i Bartuś Odpowiedz Link
venla Re: Szymek chodzi sam! 11.02.06, 18:27 Gratuluję Szymkowi i Tobie, chociaż wiem że teraz będziesz musiała mu w tych wszystkich spacerach towarzyszyć a to takie fascynujące zajęcie dla dziecka! Odpowiedz Link
ania.silenter Gratulacje!!! Cudowna wiadomość!! 11.02.06, 18:45 Wiem co to za radość dla rodziców)))))). Pamiętam jaka byłam dumna z Oli, kiedy zaczęła chodzić. pozdrawiam Odpowiedz Link
jolkax Re: Gratulacje!!! Cudowna wiadomość!! 11.02.06, 19:20 Hey Gratulacje dla synka i jego mamci. Z tej strony mama już 12 letniego wcześniaka też okularnik. Mój syn miał potężnego zeza ale jest już wszystko okey nadal nosi okulary wada (+) systematycznie się zmniejsza. Okulary są dla niego jak element stroju nosi je i akceptuje. Twój synek bardzo mi się podoba, chyba mam sentyment do małych słodkich "okularników". Aha mój młody przestał już przejeżdżać okularki rowerkiem i to duże ułatwienie. Nadal jednak czasem "same się psują" i potrafi przynieść ze szkoły złom. To są jednak drobiazgi. Pa Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link
asia_233 Re: Szymek chodzi sam! 11.02.06, 19:39 Bardzo bardzo się cieszymy. Serdeczne gratulacje. Odpowiedz Link
mamaigora1 Re: Szymek chodzi sam! 11.02.06, 19:41 No popatrz - toż to jż samodzielny mężczyzna jest Pozdrawiamy i życzymy wytrwałości w doskonaleniu nowej umiejtności Odpowiedz Link
magda_w24 Re: Szymek chodzi sam! 11.02.06, 19:44 Witam gratulacje,napewno dużo pracy musieliście włożyć żyby wkońcu zobaczyć efekty. Mam pytanie ile Szymonek ma miesięcy.Pytam bo mój synek ma 8,5 miesiąca i też czeka nas jeszcze dużo pracy. Odpowiedz Link
tabaluga0 Re: Szymek chodzi sam! 11.02.06, 20:17 dziekuje wam za ciepłe słowa. Chyba od tego chodzenia Szymon przestal jesc, dzis prawie nic nie chcial. Zobaczymy jutro. Ma 17 m(13,5 korygowane). Odpowiedz Link
brzozinka Re: Szymek chodzi sam! 11.02.06, 23:02 Spadłąm z krzesła prawie, bo akurat dzisiaj patrząc na stojącego MAciusia pomyslałam "ciekawe czy Szymonek już chodzi". Wchodze na forum i TAKA wiadomośc. Gratulacje i uściski Odpowiedz Link
monia23 Pędzimy... 12.02.06, 12:03 z gratulacjami!!! To cudowna wiadomość. Szymek gratulujemy tego przełomowego osiągnięcia i mocno trzymamy kciuki za kolejne! Uważaj brykusiu na przeszkody i pędź do przodu co sił w nóżkach. Ale fajosko ;o) Odpowiedz Link
mlagodna Gratki!! 12.02.06, 22:25 Gratulacje dla Szymka ) My się juz nie mozemy doczekać bo zaczynają nas boleć plecy od robienia kilometrów za rączki P )) Trzymajcie się cieplutko - pionu ) pozdrowionka Odpowiedz Link
roksana.cz WIELKIE BRAWO DLA SZYMKA!!! 13.02.06, 09:37 Gratulujemy!!! Wielu, wielu kilometrów w pozycji pionowej Pozdrawiamy - Roksana i Kacperek Odpowiedz Link
uma76 Re: Szymek chodzi sam! 13.02.06, 10:11 Bardzo się cieszę! Piotrus zaczął chodzić, jak miał prawie 16 m-cy i niestety dość dłudo trwało, aż tę sztukę opanował (( Niestety u dzieci z obniżonym napięciem tak jest. Ale u Was na pewno będzie super! pozdrawiam Odpowiedz Link
tabaluga0 Re: Szymek chodzi sam! 13.02.06, 10:14 Mysle ze u nas tez długo to bedzie trwało, ale co tam, byle do przodu. Odpowiedz Link
monia23 Re: Szymek chodzi sam! 13.02.06, 11:22 Jasne że byle do przodu. Swoją drogą tez zwróciłam uwagę na podobieństwo ubranek naszych bąblów;o). A Szymek to już duży chłopak i wcale na drobnego nie wygląda. I zawadiaka z niego niesamowity! Odpowiedz Link
mamaemmy Re: Szymek chodzi sam! 13.02.06, 20:53 Pięknie!!!Tak się cieszę,Szymek zawsze jest o krok do przodu przed Emką ze względu na starszeństwoczyli to znaczy,że i moja poleci niedługo Odpowiedz Link