emilka74 20.07.06, 16:16 dziś na świat przyszedł wielki brat małego wcześniaka Gabriel 3360 gram 56 cm 10.55 po 6 godzinach porodu naturalnego Bóg zapłać wam dobre anioły ............ czówałyście i czówajcie dalej tatuś małej EMILKI I GABRYSIA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venla GRATULACJE!!!!!! 20.07.06, 16:22 Serdeczne gratulacje, juz tak czekałam na wieści kiedy to ten słynny na Forum chłopczyk przyjdzie na świat. Cieszę się, że wszystko jest w porządku i że Gabryś jest pulchnym maluszkiem, pozdrawiam Odpowiedz Link
mika10 Re: BRAT MAŁEGO WCZEŚIAKA 20.07.06, 20:19 Gratulujemy!!!!! mika10 mama bliźniaczek Hani i Julci Aniołka Odpowiedz Link
niux3 Re: BRAT MAŁEGO WCZEŚIAKA 21.07.06, 00:00 I my gratulujemy. Aby Gabryś zdrowo rósł. Monika i jej serca dwa. Odpowiedz Link
tabaluga0 Re: BRAT MAŁEGO WCZEŚIAKA 21.07.06, 00:02 matko jak to szybko zlecialo!!! gratulacje!!! Odpowiedz Link
roksana.cz Re: BRAT MAŁEGO WCZEŚIAKA 21.07.06, 09:18 Kochani! Wszystkiego co najlepsze dla Gabrielka i Jego pozostałej rodzinki. Już nie mogę się doczekać kiedy wezmę go na ręce Niech sprawia Wam wiele, wiele radości. Pozdrawiam - Roksana Odpowiedz Link
mamaigora1 Re: BRAT MAŁEGO WCZEŚIAKA 21.07.06, 10:01 Super - witamy Wielkiego Brata )))))) Odpowiedz Link
madziulaz Re: BRAT MAŁEGO WCZEŚIAKA 21.07.06, 11:51 My tez dołączamy sie do GRATULACJI.. Niech rosnie zdrowo Odpowiedz Link
afire Re: BRAT MAŁEGO WCZEŚIAKA 22.07.06, 20:56 GRATULACJE!!! Witaj na świecie Malutki Wielki Cudzie, chowaj się zdrowo i szczęśliwie Odpowiedz Link
barmagos Re: BRAT MAŁEGO WCZEŚIAKA 03.08.06, 10:39 Dopiero dzisiaj przeczytałam tę radosna wiadomość!Gratulację i bardzo sie cieszę, niech te Anioły czuwają nadal, nieustannie. Wszystkiego Najlepszego dla Wielkiego małego Gabrielka))) dla dzielnej i szczęśliwej Mamy oraz dumnego i szczęśliwego Tatusia. Odpowiedz Link
mamaalana1 Witamy serdecznie Gabrysiu:-)) 03.08.06, 12:05 Na pewno fajny z Ciebie chłopczyk. Zresztą już gdzieś czytałam jak tata Cię chwalił. Pozdrawiamy gorąco. Pa Odpowiedz Link
mamaigora1 Rodzice Gabrielka - ;-))) napiszcie cos więcej... 03.08.06, 12:28 ...przeciez gabrielek ma juz dwa tygodnie Odpowiedz Link
emilka74 Re: BRAT MAŁEGO WCZEŚIAKA 03.08.06, 14:39 Gabrielek kończy dziś drugi tydzień swojego życia.Jest cudowny-zakochałam się po raz kolejnyJest bardzo grzeczny (gdyby było inaczej niewiem jak dałabym radę)Bardzo urósł-waży już 4.100!!!Dużo je i śpi,a jak jest aktywny to grzecznie leży i obserwujeGdyby nie to że poród był tak przerażąjąco boesny to pewnie kiedyś chciałabym jeszcze jedno takie słodkie maleństwo... Emilka kocha braciszka ponad życie,zazdrosna pewnie też trochę jest bo np zaczęła siusiać w majtki czasem i wciąż mówi że ją coś boliA ja się zamartwiam że za mało czasu jej poświęcam,i wciąż zastanawiam czy dobrze reaguję na to co ona robi(jw).Niedługo przedstawimy Wam naszego synka. pozdrawiam gorąco mama Emilki i Gabrielka Odpowiedz Link
mamaemmy Re: BRAT MAŁEGO WCZEŚIAKA 03.08.06, 22:21 Super duże ucałowania dla Gabrielka,ciekawe kiedy dogoni siostrzyczkę z wagą) Odpowiedz Link
baszkas Re: BRAT MAŁEGO WCZEŚIAKA 04.08.06, 09:09 Gratulacje!!! Duzo zdrowka dla malucha i jego siostrzyczki)) Pozdrawiamy, Basia i Ala Odpowiedz Link