traganek 19.12.07, 14:25 Czy możecie mi polecić terapeutę metody bobath w trójmieście. Najlepiej prywatnie. czy jest jakiś, który dojeżdża do domu? Z Zosią już się nie daje ćwiczyć vojtą... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sirbal Re: Bobath w Trójmieście 20.12.07, 09:51 Hej, hej, Najlepsza ale to wiesz jest p. Liliana ale ona niestety nie dojezdza bo tez chcialam zeby do mnie przyjezdzala. A moze p. Dagmara Karwacka? ona jest po kursie, tel. na stronce bobath. Z jakiego jestes miasta, blizej Gdyni czy Gdańska? My zaczelismy vojta z p. Ela + bobathy w osrodku a od stycznia dodatkowo regularnie u p. Liliany. Czy dzieci zawsze placza na vojcie? bo moja mala jest jakas dziwna- smieje sie wprawdzie przy jednym cwicz. ale zawsze!!! zastanawiam sie czy nie wynika to z tego ze cwiczy na golasa i to jej sie podoba. Pozdrawiam PS: Aaaa jeszcze jedno a czy p. Ela nie ma tez kursu bobath? wydaje mi sie, ze tak mowila Odpowiedz Link
traganek Re: Bobath w Trójmieście 20.12.07, 11:40 Pani Ela ma niestety dla nas coraz mniej czasu Ja się boję, że u Zosi coś się zaniedba jeśli terapeuta będzie ją oglądał tylko raz na miesiąc (jak jest u nas ostatnio). Może też się wybiorę do p. Liliany. Tylko czy ona nas przyjmie? Możesz mi podać namiary na nią? Mieszkam za Gdynią. Antoś też często się śmiał przy ćwiczeniach, zwłaszcza tych na bolu z kolcem biodrowym Odpowiedz Link
sirbal Re: Bobath w Trójmieście 20.12.07, 18:01 Liliana Klimont: 601057737, przyjmuje na Zaspie. Al. Jana Pawła II 4. P. Dagmara mi mówiła, że od nowego roku będą sie przenosić na Polanki ale nie wiem czy też p. Liliana. Tak, tak to chyba chodzi o ten kolec biodrowy- bo my na razie mamy same cwiczenia na boku, do zmiany metody zacheciła mnie historia Twoich blizniąt, stwierdzilam, że nigdy nie jest za pożno moja Ala ma 11,5mca! Tak do 7-8mca robiła duże postępy dzieki bobathom ale ostatnio nie zauwazałam zmian wiec zmieniłam metodę Pozdrawiam Odpowiedz Link