ola_mi 11.10.08, 20:31 W Twoich postach wyczytałam ze kupowałaś w USA car bed. Mozesz mi napisac ile wyniosł Cie koszt przesyłki tego do Polski? Z góry dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ann_a30 Re: Do ann_a30 12.10.08, 11:56 W sumie 90$, z czego prawie 45$ za przesyłkę do UK. Ale myślę,że cena przesyłki do UK czy Pl jest podobna. Niestety nie mogłam znaleźć żadnego dystrybutora co by wysyłał do Europy więc znalazłam car bed na Ebay-u. Niestety tam też są rzadko, a i nie wszyscy chcą poza US wysyłać. Angelcare może i łatwiej dostać, ale jest tylko do 2.5 kg (5lb) więc sensu to nie ma. Pewnie będziecie zabierać dziewczynki jak będą większe niż 2.5 kg. Odpowiedz Link
ola_mi Re: Do ann_a30 12.10.08, 12:53 Ja tez znalazlam na E-bayu, ale mi kupią to znajomi ktorzy tam mieszkaja i oni przesla mi do Polski, tylko wlasnie zastanawiam sie nad kosztami przesyłki (bo fedex i UPS oz grozo- drodzy sa jak cholera). Chyba zostanie tylko do wyboru jakas lokalna poczta. Ale tanio Ci sie udalo kupić. ja najtansze znalazlam za 71$, do teg trzea dodac przesyłke. Co do wagi, to Lidia wazy okolo 2 kg i w przyszlym tygodniu bedzie szla do domku (jak nic niespodziewanego sie nie wydarzy), a Natalka...niestety nie wiem czy zobaczy swój dom tak mi ciezko... Odpowiedz Link
ann_a30 Re: Do ann_a30 12.10.08, 13:08 Tak mi przykro z powodu Natalki... Właściwie to nie wiem, co powiedzieć... Pomyśl nad Angel www.thenewparentsguide.com/preemie-car-seats.htm bo to do małej wagi. Ale cena jeszcze gorsza... Tak mój car bed był niedrogi, bo używany. Oczywiście w idealnym stanie, bo jakże można coś takiego zużyć. Odpowiedz Link
ola_mi Re: Do ann_a30 12.10.08, 13:33 Ann-a30 u nas cas seat z Angela odpada, bo t jest do 2,5 kg wied ługo nie pozłuzy.Wole zinwestowac w car bed. Mozesz mi podac linka do strony na ktorej szukalas swojego car bed? jaka firma został on do ciebie tak tanio wysłany? Przepraszam za ten stos pytan i zawracanie głowy. Odpowiedz Link
ann_a30 Re: Do ann_a30 12.10.08, 16:36 www.preemieinfant.ca/home_car_seat.cfm#two www.babyuniverse.com/genProduct.html/PID/4781324/ctid/17/INstock/Y/D/&?_e=48f20&_v=48F20A01j84kaC116D2C2932 www.showeryourbaby.com/couldrri1.html www.preemie.com/Cosco-Dream-Ride-Car-Bed-and-Car-Seat--Updated-Version_p_531.html Ale myślę, że ktoś z US mógłby Ci kupić i wysłać. Niestety nie wiem jaką drogą mi przysłano. Odpowiedz Link