Dodaj do ulubionych

najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie

IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 18.02.04, 14:01
Który ośrodek szkolenia kierowców polecacie w Warszawie?? a który trzeba
Waszym zdaniem omijac z daleka???
Obserwuj wątek
    • Gość: suchy kiepski osrodek szkolenia IP: 212.160.99.* 18.02.04, 15:13
      na pewno omijaj z daleka PIK-a bo pracują tam same oszołomy, nie chcą wydawać
      zaświadczeń i wyciągają od ludzi pieniądze
    • Gość: Sz"Che"Pan Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.bilioteka.targowek.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 10:25
      Nie chce tu reklamować żadnego ośrodka ale uważam, że warto wybrać takie, które
      są położone stosunkowo blisko tras egzaminacyjnych. Lepiej jest dojechać
      autobusem/tramwajem na drugi koniec Warszawy niż tracić czas na dojazd z
      instruktorem. Ja akurat mieszkam na Bródnie i znam tamtejsze ośrodki. Jeżeli
      zdajesz na Oblewniczej proponuje Ci ośrodek Pierro na Hieronima (ten znam z
      autopsji). Na Bródnie są też ośrodki:
      1. Na Odlewniczej, na przeciwko WORD-u (Niektórzy po wylosowaniu zestawu lecą
      tam, aby przed egzaminem jeszcze potrenować manewry)
      2. W Polonezie na Łabiszyńskiej 20 (nie polecam - gbury)
      3. W klubie Lira na Łojewskiej
      4. Na Bartniczej
      5. W kinie Świt na Wysockiego.
      • Gość: Monia1986 Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:22
        Jak to przy wylosowaniu zestawu idą poćwiczyć jak mogą w każdej chwili być
        wywołani?
    • Gość: kierowca Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.stansat.pl 26.02.04, 23:25
      nie wiem, który trzeba omijać, ale jeśli chodzi o Bemowo, to polecam
      ośrodek "KARO". Dobrzy instruktorzy, nie wiem czy wszyscy, ale ja i kilku moich
      znajomych uczyliśmy się jeździć z nimi i sobie ich chwalili.
      Trasy takie jak na egzaminie, bo sam ośrodek jest zlokalizowany blisko lotniska
      na Bemowie. Powodzenia!!
      • Gość: Ania Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.chello.pl 28.02.04, 17:37
        Polecam szkołę jazdy SARBO na Bemowie, na przeciwko ośrodka egzaminacyjnego.
        Jako jedna z niewielu szkół wprowadziła ratownictwo medyczne na wykładach. To
        ważne !!!
      • antena80 Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie 12.03.04, 00:56
        Gość portalu: kierowca napisał(a):

> nie wiem, który trzeba omijać, ale jeśli chodzi o Bemowo, to polecam
        > ośrodek "KARO".

A gdzie on sie znajduje?
    • Gość: Agata Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 20:13
      MDK jest naprawde dobra szkola. przyjemnie prowadza jazdy i ma dobra
      lokalizacje. polecam
    • Gość: ja Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.chello.pl 13.03.04, 23:56
      Moim zdaniem najlepszym ośrodkiem jest OSK Linia na Gocławiu!Super wykłady,
      jazdy w przyjaznej atmosferze i dobrze uczą.Polecam
      • Gość: youst Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.compi.net.pl / *.crowley.pl 14.03.04, 23:49
        polecam osrodek GOS na gorczewskiej. wlasciciel pasjonat, ciekawe wyklady,
        super instruktor. tam mialam drugi kurs wiec mam porownanie. ucza zeby
        nauczyc :)
        pozdr
        justyna
    • Gość: bodek (27) Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: 213.17.181.* 11.05.04, 15:38
      "Imola" zdecydowanie odradzam - miałem z jednym gościem i facet jak już zobaczył
      że "kumam czaczę" oddalał się na pół godziny na pogaduszki albo zakupy [jakbym
      mu pożyczył auto, nawet by nie zauważył]. Poza tym często traciłem jakieś 1/4
      czasu na zawożenie mnie na plac, co uważam za stratę czasu. Z kolei koleżanka
      skarżyła się że inny instruktor z tej szkoły złożył jej propozycję randki (z
      ręką na kolanie).

Natomiast mam dobre wspomnienia ze szkółki "Ledwo jadę". Zdecydowany,
      kompetentny i bardzo cierpliwy instruktor. Na miasto wyjechałem już po 5 min od
      zapoznania;)
      • Gość: ... Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.05.04, 23:12
        "Ledwo Jade" to kompletna klapa, siostra zapłaciła a wykładów nie było i tylko
        jeden instuktor wiecznie nie mający czasu, bodajże Robert.
        Odradzam.
        • Gość: bodek (27) Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: 213.17.181.* 12.05.04, 10:28
          Nie pamiętam imienia swojego insta - na pewno nie był to Robert. w tej szkółce
          można było się umawiać na prywatne zajęcia z instruktorem i miałeś wtedy
          samochód na 99,99% czasu dla siebie... ;)
          Fakt, szkoły 'Ledwo jadę' nie znam, a wykłady uważam za kompletną stratę czasu.
          Pozdrawiam
          bs
    • dobrywujroman Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie 20.05.04, 22:07
      "Grześ" na Gocławiu - kilka biur, m. in. na Bora-Komorowskiego, na rogu Saskiej
      i Al. Stanów Zjednoczonych i na Fundamentowej (chyba mają jeszcze jakieś, ale
      nie zwiedzałem). Cóż mogę powiedzieć, nauczyli mnie tak, że zdałem za pierwszym
      razem (wziąwszy tylko dwie dodatkowe godziny). Mili instruktorzy, tylko jednemu
      czasem musiałem panienki wozić :) ale uczył dobrze. Traci się trochę czasu na
      dojazdy do placu.
    • Gość: Bzyk Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.chello.pl 21.05.04, 08:54
      Ursynów - odradzam R-max i Pik na początku jest pięknie a potem mały
      szantarzyk :) niepolecam
      • mooma Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie 21.05.04, 20:47
        Polecam na Woli OSK Amicus - Dariusza Dynaka -Bardzo dobra szkoła jazdy, mają
        bardzo dobrych instruktorów.
    • Gość: kwiatek Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.chello.pl 11.11.04, 18:24
      najlepszym instruktorem jest pan andrzej.nie powiem z jakiej szkoly ale jesli
      ktos chce to podam numer. jest tak oblegany ze ma lekcje od 7 rano do 22
      wieczorem!!!a to o czyms swiadczy. odlewnicza i powstacow w warszawie. zna jak
      wlasna kieszen.
      • Gość: agul Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.04, 22:05
        Na Ursynowie polecam:
        1. filię OSK Warszawianka (dawniej OSK Roj, szkoła na tyłach hotelu Ikar na
        terenie SGGW),
        2. Auto-Bim na Wiolinowej przy Metrze Ursynów (polecam p.Bożenę)
    • Gość: Eda Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.chello.pl 13.11.04, 15:22
      Hmmm ,ktory polecam ktory odradzam zalezy gdzie mieszkasz.Warto wybrac
      osrodek najblizej WORDA w ktorym masz zdawac.,po to by pojezdzic trasami
      egzaminacyjnymi,poznac teren .Ja mieszkam na Powstancow do osrodka mialam
      10 min drogi,www.czumy.waw.pl/index.php?go=glowna i jezdzilam szara
      corsa z bardzo fajnym i cierpliwym instruktorem ,ktorego moge polecic .Teraz
      trafil do niego moj brat.O to tyle.Pozdrawiam
    • Gość: magda Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 14:14
      Polecam SARBO na Bemowie - super atmosfera, cierpliwi instruktorzy. Teraz
      testuję na własnej skórze. Mój brat tam chodził i zdał egzamin z pierwszego
      podejścia:) Szczerze polecam!!!!!
      • Gość: ..... Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 20:41
        A możesz polecic konkretnego instruktora w Sarbo (do Magdy) Z góry dziekuje i
        pozdrawiam
        • agusiek0071 Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie 16.11.04, 21:06
          Gość portalu: ..... napisał(a):

> A możesz polecic konkretnego instruktora w Sarbo (do Magdy) Z góry dziekuje i
          > pozdrawiam
          ja tez jeździlam w SARBO...i z czystym sumieniem moge polecic pana Maćka
          Mitrowskigo...bardzo sympatycznie bylo, bez nerwow niepotrzebnych...no i
          najwazniejsze...byl baaaardzo cierpliwy
          • Gość: magda Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 00:17
            ja jeżdżę z panem Darkiem. Też cierpliwy :)!!!!!!
    • Gość: An Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.04, 20:05
      Uczyłam się w KARO na Bemowie i śmiało mogę wam polecić tę szkołę.
    • Gość: zouza Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:02
      Ja mogę polecić Imolę. Zwłaszcza instruktora, pana Jacka Nagajka (bardzo
      cierpliwy, punktualny, bez nałogów).
      • Gość: Iza Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.aster.pl 23.11.04, 20:41
        Z powodzeniem mogę polecić ośrodek Amicus, nie powiem,że bez stresu, bo chyba
        każdy się stresuje ucząc się jeździć , ale cierpliwi instruktorzy i ciepła
        atmosferka. Polecam
    • Gość: wotusm Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.chello.pl 23.11.04, 21:16
      Może nie najlepszy,bo to zawsze za dużo powiedziane , ale dobry i z prawidłowym
      podejściem instruktorów............Proszono,w ośrodku, by nie reklamować, bo
      może być odebrane jako kryptoreklama.Warszawa-Ochota i jeśli chcesz więcej -
      podaj kontakt.
      • Gość: Margaret Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.visp.energis.pl 24.11.04, 21:03
        Proszę o namiary na margharetta@op.pl.
        Dziękuję.
      • Gość: Annette Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.lot.pl 29.11.04, 20:28
        Uczyl sie ktos w Imoli w Warszawie?? Prosze o ewent. opinie
        • Gość: niki Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 21:40
          w Imola polecam p. Grzegorza Smolińskiego miałam z nim 5 godzin i zdałam !!!
        • daimona Nie polecam Imoli 11.02.05, 18:15
          Miałam "kurs przyspieszony" i miałam mieć wszystkie jazdy zapewnione w ciągu 14
          dni - trwało to 2 miesiące!!!! A do tego beznadziejny placyk i instruktorzy
          (nie wiem czy wszyscy, ale ja pewnie miałam pecha). Polecam za to Auto-Bim na
          Ursynowie.
      • Gość: Annette Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.lot.pl 29.11.04, 20:31
        ja rowniez prosze o namiary: annette@go2.pl :)
    • Gość: Ewita BARTEK na przyklad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 20:28
      Wejdz sobie na www.prawojazdy.pl i zobacz rating OSK, on jest chyba miarodajny.
      Ja jezdzilam w Bartku na Odlewniczej, tam naprawde sa dobrzy instruktorzy. Ja
      jestem bardzo zadowolona. Niektorzy moi znajomi pochlebnie wyrazaja sie o Sarbo
      na Bemowie. Pozdrawiam.
      Ewa
    • arilo Zalpik!!! omijaj szerokim lukiem 28.11.04, 19:30
      Zalpik - jak mowilem - to sa moje doswiadczenia i kilku innych ludzichow z
      mojego kursu. Zero elastycznosci - jazdy zaczynaja sie zawsze na
      Czerniakowskiej przed Elea - tylko 3 instruktorow. B. buracza szkola -
      najbardziej nieprzyjemny p. Piotr, kolejny to wlasciciel Roman. (jedyny
      sympatyczny Mirek ) To szkola raczej dla umiejacych jezdzic lub szukajacych
      wrazen za stosunkowo niewielka cene.

Polecam Imole - lub ewentualnie z blisko polozonych np. Odlewniczej -Spiewakow.

Pozdro
      • Gość: cloe Re: Zalpik!!! omijaj szerokim lukiem IP: *.crowley.pl 02.12.04, 13:32
        a co myslicie o Auto Jar na Kabatach?
        • Gość: aneta Re: Zalpik!!! omijaj szerokim lukiem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.04, 23:48
          spox, polecam zenka chomika, było fajnie
          • marrtawu Auto Jar na Kabatach 24.12.04, 23:25
            Wykłady były nudne jak falaki z olejem, ale zgadzam się z koleżanką, że
            instruktor Zenek jest the best i u niego większość osób zdaje za pierwszym
            podejściem. A jaki ubaw przy tym!
            • Gość: rex Re: Auto Jar na Kabatach IP: *.irom.uw.edu.pl 13.01.05, 19:21
              Mikołaj też jest w porządku .. Bardzo cierpliwy gość ..
    • Gość: Konrad Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 18:30
      "Grześ" na pradze południe, zdałem teorię za pierwszym , a jazde za drugim, za
      pierwszym nie zdałem gdyż egzaminator wywiózł mnie w rozkopane, zakorkowane
      rondo
    • Gość: Martyna Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 23:04
      Uczyłam się w Zielonym Listku i nie polecam tego ośrodka. Duża strata czasu na
      dojazd na plac z placu Bankowego na Bemowo. Wątpliwych zdolności instruktorzy
      (albo przynajmniej nie wykazujący takich zdolności, w większości śliniący się
      na widok jakielkowiek dziewczyny, lubiący w trakcie manewrów wyskoczyć na
      półgodzinne zakupy do Tesco, mogący akurat nie móc wyjeździć umówionych godzin,
      ponieważ nie mają na benzynę/gaz bo ośrodek nie wypłacił im pieniędzy). Nie
      wiem jak teraz, bo ja zdawałam przed wakacjami - były bardzo długie terminy
      oczekiwania na jazdy, chociaż w tamtym okresie było tak prawie w każdym
      ośrodku... Niezbyt mile wspominam załatwianie spraw formalnych w biurze, gdzie
      interesantów przyjmowała niezbyt miła i uprzejma pani! Na kurs wybrałam się z
      koleżanką. Na instruktora ja trafiłam ogólnie w porządku - gorzej ona. Trzy
      razy zmieniała instruktora, bo pierwszy ciągle odwoływał jazdy, bo nie miał
      kasy na paliwo, drugiego wyrzucili, bo nie obkleił naklejkami samochodu
      (oczywiście dowiedziała się o tym po godzinnym czekaniu na niego na Bankowym,
      bo nikt nie zadzwonił), a trzeci ciągle wrzeszczał... Normalni instruktorzy
      zostali zwolnieni, albo sami zmądrzeli i odeszli :) Także raczej odradzam...
      Pozdrawiam
      • Gość: zosia Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: 62.233.191.* 11.01.05, 13:22
        suchaj a co sie dziwisz tej dziewczynie jak siedzi tam sama i musi sie nasuchac
        narzekan kursantow.Ja i to nie tylko ja bylam bardzo zadowlona ze zalatwieniem
        wszystkich formalnosci w Zielonym Listku pani byla bardzo mila pogratulowac im
        obslugi, tez milam 3 instruktorow ale za kazdym razem kiedy chcialm zmienic
        instruktora nie bylo problemu.
        • Gość: Monika Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: 212.160.172.* 11.01.05, 13:56
          Ona tam od tego jest. Poza tym ja tez sie uczyłam w Zielonym Listku i tez
          odradzam. A pani w "siedzibie" od tego jest zeby byc miła i udzielać informacji
          a nie burczec. ja mam prawo niewiedzieć i zadac pytanie a ona powinna
          odpowiedzieć a nie robic łaske że siedzi. poza tym wiem ze oni bardzo
          nieregularnie płacą swoim instruktorom co nie pozostaje bez echa
    • Gość: kuba Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 12:02
      "Wejdz sobie na www.prawojazdy.pl i zobacz rating OSK, on jest chyba
      miarodajny."
      Polecam OSK "Przemko" na Wiktorskiej - Mokotów. Uczą sumiennie, plac manewrowy
      uczą doskonale i mają go na miejscu nie trzeba dojeżdżać i marnować czasu.Trasy
      egzaminacyjne znają doskonale. Znajdują sie na czołowym miejscu w ratingu OSK.
    • Gość: aśka Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 13.01.05, 08:35
      Ja mogę powiedzieć wiele dobrego o OSK eL na Sokratesa.Rodzinna atmosfera ,
      b.dobrzy instruktorzy i jeśli ktoś tak jak ja zdaje na Bemowie to jeżdzi
      trasami egzaminacyjnymi.Z czystym sumieniem polecam.
      Pozdrawiam
      aśka
      • Gość: Marecki Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.05, 09:48
        Uważajcie na szkółkę El z ul.Sokratesa w Warszawie, ciągłe spóźnianie się
        instruktora a na dodatek dlaczego on śpi na jazdach ze mną?
        • Gość: aśka Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 13.01.05, 10:13
          Jesteś wyjątkowym pechowcem bo ja z kolegą mamy bardzo dobre wspomnienia i co
          ważne poparte ZDANIEM EGZAMINU. Pozdrawiam
          aśka
          • j0204 Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie 13.01.05, 19:45

mi tez nie zdarzyło sie by instruktor spał!!!!!!!!!!
            zawsze czujny i ostrożny, nie narzekam.
            • Gość: driver Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 11.02.05, 13:13
              mam w tej chwili 2 kategorje A i B,obie robilem w szkole "GROSSCAR" u Pana
              Leopolda i zdalem ZA PIERWSZYM RAZEM OBIE!!!Naprawde gorąco polecam.
              WWW.GROSSCAR.PL
              • Gość: Monia* Re: najlepszy ośrodek szkolenia w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:14
                Polecam szkołe Auto Żerań na Odlewniczej. Instruktorzy są tam mili, dobrze
                tłumaczą i cierpliwi. Kurs miałam blisko domu, ale tam instruktorzy byli
                beznadziejni, a tu poszłam na 4 godziny i dużo mnie nauczyli, naprawde polecam
                ją wszystkim!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka