Gość: Konrad IP: *.dynamic.chello.pl 18.09.11, 17:12 Witam.Czy ktoś miał doczynienia ze szkołą jazdy ELMOL?Mają fajna ofertę na jednym z portali zakupów grupowych.Proszę o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosciu Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.dynamic.chello.pl 18.09.11, 19:20 Ja robię właśnie u nich kurs,jest spoko,kilku moich znajomych się u nich uczyło i wszyscy byli zadowoleni ,niedługo koncze nauke i na egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.181.100.247.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.09.11, 13:52 Ja robiłam u nich kurs na kat.B.Mam jak najbardziej pozytywne zdanie o tej szkole.Instruktorzy bardzo mili i cierpliwi.. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.home.aster.pl 15.03.12, 10:31 W szkole jazdy ELMOL robiłam jazdy doszkalające.Zadziwiło mnie podejście instruktora do kursanta.Służył radą, podawał wskazówki, dzięki którym jazda samochodem była przyjemnością a nie obowiązkiem. To podejście sprawiło,że teraz bez żadnych problemów wyjeżdżam na miasto. Nie mam kłopotów z parkowaniem czy poruszaniem się po mieście. Widać jak ważne jest zrozumienie i cierpliwość. Polecam każdemu kurs w tej szkole. To prawda,że tak jak jest napisane na stronie otrzymujesz gratis godzinę jazd za polecenie znajomego. Sama się o tym przekonałam. Zapraszam do ELMOLA, bo naprawdę jest warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patylka Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.aster.pl 25.09.11, 18:28 Polecam ja w tej szkole wykupiłam WARSZTATY AUTO JAZDY. Profesjonalizm w 100% Dzięki nim jeżdze sama!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thunderbirth ELMOL !!!! OK OK OK IP: *.aster.pl 13.10.11, 20:15 Spoko polecam jest ok. Zdawałem na Radarowej i poszło :) POZYTYW Odpowiedz Link Zgłoś
karpiki4wpl Re: Szkoła Jazdy ELMOL 10.12.11, 18:23 Ja miałem do czynienia z szkołą "Elmol". Chodziłem na zajęcia do innej szkoły jazdy. Ale po pierwszym oblanym egzaminie i drugim tez. Zacząłem szukać innej szkoły po krótkim czasie poszukiwań postanowiłem udać się do tej szkoły Elmol, w której wykupiłem parę jazd. Wyłapali moje błędy, jako kierowcę i zdałem za trzecim razem. Polecam mają podejście do kursanta i rodzinna atmosfera, ale i wymagającymi są instruktorami. Na pewno nauczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.sgh.waw.pl 09.01.12, 11:14 Zdałam za pierwszym razem. Oprócz wszystkich zalet wymienionych powyżej, z którymi się zgadzam, dużym plusem są wymieniający się instruktorzy, dzięki czemu egzamin z obcym człowiekiem nie była takim stresem. Poza tym, każdy z tych instruktorów wniósł coś nowego, nową metodę, dzięki czemu wszystko poszło mi śpiewająco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamm Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.centertel.pl 17.01.12, 18:36 Hej. A jakiego intsruktora polecacie? Jeżeli instruktorzy tak się zmieniają podczas zajęć to nie wiem czy to takie dobre. Słyszałem, ze zawsze musisz mieć instruktora prowadzącego a tu wygląda ze tak nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.01.12, 19:44 Jesli chodzi o instruktorów w tej szkole kazdy jest godny polecenia. Ja jezdze głownie z Piotrem, ale jezdziłam także z Tomkiem i Krystianem, są świetni w tym co robia. Jedna czy dwie godz z innym instruktorem wcale nie jest złym pomysłem. Szczerze polecam szkołe jazdy Elmol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.143.163.164.rev.kbt.pl 22.02.12, 14:20 Ta szkoła ma chyba najlepsze opinie w necie. Ja to sprawdziłem,zapisałem się tam na kurs,i teraz to potwierdzam,opinie nie są przesadzone. Jeździłem z Piotrkiem.Wytykał mi nawet najmniejszy błąd,do bólu,do znudzenia.Nauczył mnie jeździć.Konkretny i rzeczowy ,z poczuciem humoru.Z czystym sumieniem polecam. Sprawdźcie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.acn.waw.pl 22.02.12, 17:42 Kurs kategorii B odbyłem w ośrodku szkolenia kierowców "ELMOL" na Ursynowie. Jak chodzi o teorię jestem zadowolony. Instruktor widać, że starał się dobrze przekazać nam swoją wiedzę ale dało się odczuć, że instruktorem jest od niedawna. Przed zakończeniem teorii zgłosiłem się do kierownika, by rozplanować sobie jazdy, również bez najmniejszych problemów czy nieporozumień. Przyszedł czas na zajęcia praktyczne. Nie mam większych zastrzeżeń, ale mój instruktor spóźniał się kilka-kilkanaście minut, załatwiał swoje sprawy na moich jazdach. Jest to całkowicie normalne i rozumiem, że może mieć ktoś coś "do załatwienia". Lecz kultura osobista nakazuje, by zapytać się kandydata na kierowcę czy można? Nie było tego co prawda dużo, ale zliczając wszelkie postoje, spóźnianie się, kończenie lekcji nieco przed czasem odeszły mi z 3 godzinki. Poza tym był to instruktor znający się na rzeczy. Warto dodać, że ośrodek posiada własny plac manewrowy, co prawda uważam, że spędzałem na nim zbyt wiele czasu (nigdy nie miałem problemów z wykonaniem łuku) ale podobno w tej firmie chodzi o oszczędzanie paliwa.Ogólnie nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.143.163.164.rev.kbt.pl 01.03.12, 10:49 Ale ściema na maxxxxa! Przecież kierownik ośrodka prowadzi wykłady i nie zapisuje na jazdy!!! Zapisami z tego co wiem zajmuje się tylko i wyłącznie biuro. Przykro się robi jak ktoś w tak podły sposób chce wzbudzić wątpliwości co do szkoły. Pewne jest człowieku, że nie byłeś kursantem u nich! Ja i dwoje moich znajomych robiliśmy tam kurs i zero prolemów. Dostałem nawet dwie godziny gratis za przyprowadzenie kumpli a oni zniżkę na kurs!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.play-internet.pl 05.04.12, 15:44 Sa malo ciekawi funkcjonuja zaledwie kilka meisiecy a instruktorzy nie znaja tras egzaminacyjnych totalna porazka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elmol tragedia Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.acn.waw.pl 06.04.12, 10:57 ....ale za to dużo pochlebnych opinii sobie sami na tym forum wypisują..he..he..he Oj, nieładnie panie właścicielu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OlgaR Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.aster.pl 20.08.12, 21:18 Też myślałam, że ELMOL sam sobie pisze opinie ale poszłam do nich i sprawdziłam jak to jest. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że ELMOL jest najlepszą szkołą w Warszawie. Miałam jazdy z 4 instruktorami i o żadnym nie mogę złego słowa powiedzeić. Od każdego dowiedziałam się czegoś nowego o mojej złej technice jazdy przez co zdałam egzamin bez problemu. Wystarczy słuchać i uczyć sie na błędach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.12, 23:03 Jak to są mało ciekawi? Przecież cała Warszawa o nich mówi.Samochody rzucają się w oczy z daleka,trudno je pomylić.Mieli super pomysł na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralfik Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.180.221.30.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.05.12, 21:53 Znalazłem na youtobe ich filmik z przykładową trasą egzaminacyjną z okolic ośrodka na Radarowej i zdecydowałem się na szkołe ELMOL. Wyjeździłem z Piotrkiem 4 godziny w ramach dodatków. Jestem bardzo zadowolony i polecam - duże zaangażowanie i profesjonalizm. Są o niebo lepsi od szkoły gdzie robiłem kurs. Dzięki Piotrkowi w piątek zdałem egzamin hej ho! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.07.12, 15:43 Przyłączam się do pochlebnych opinii o szkole ELMOL Fajni ludzie,fajna atmosfera ,jak najwięcej takich szkół Pozdrawiam wszystkich i jak najbardziej polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.eu 04.08.12, 21:44 Płacisz i masz super jakość !!! Nie zawiodłem się na szkole ELMOL. Cieszę się, że nie wybrałem jakiejś taniej szkoły nie było problemów z umawianiem na jazdy, z olewaniem kursanta, odwoływaniem jazd i innych ściem. Polecam Elmol - zero problemów i tylko miłe wspomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OlgaR Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.aster.pl 20.08.12, 21:12 totalne bzdury! instruktorzy świetnie znają trasy egzaminacyjne. Ale to nie jest ważne. W tej szkole uczą jak jeździć bezpiecznie a nie jak zdać egzamin! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.deblin.vectranet.pl 08.08.12, 13:58 Wczoraj zdałam egzamin w Warszawie na Radarowej. Jezdzilam z ELMOL i moge ich szczerze polecic! Pełen profesjonalizm, dobrze przygotowali mnie do egzaminu, znałam trasy i wszytskie pułapki na egzaminie. Jezdziłam z Krystianem i Grzesiem, ktorzy sa super instruktorami i ich pozdrawiam!! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.centertel.pl 16.09.12, 16:54 ELMOL to prawdopodobnie najlepsza szkoła jazdy w mieście,a Piotrek jest najlepszym instruktorem,z Tomkiem też się super jeździło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.09.12, 15:08 Potwierdzam to co kolega Maciej. Zajefajna szkoła.Trudno chyba znaleźć lepszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.12, 21:16 Dajcie sobie spokój spamerzy z ELMOL-a.Nikt w te wasze "samochwałki" tu nie wierzy więc nie zaśmiecajcie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.11.12, 14:46 Jako kursant ,który trafił do Elmolu między innymi z opinii zamieszczonych na tym forum ,czuję się zobowiązany do napisania swojej. Wykłady -pełna profeska, (w porównaniu do wykładów w innej szkole, nie skończyłem tam całego kursu), jazdy -super, trzech instruktorów każdego mogę polecic z czystym sercem(Piotrek,Grześ i Czarek). Zdałem egzamin za drugim podejściem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZECINAK149 Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.09.13, 21:05 A ja będę szedł do KRD na ul. Waliców w celu złożenia zażalenia na instruktora,który w dniu 03.09.2013 r. o godzinie 18:43 samochodem o nr. rej. WI8414P u zbiegu ulic Łopuszańska/Al. Krakowska (rondo) tak uczył kursanta,ze ten tył auta zostawił na torach przez co nie mogłem przejechać skrzyżowania prowadzonym przez mą osobę tramwajem. A potem się dziwić,że kierowcy jeżdżą tak,jak jeżdżą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek_szmyt Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.play-internet.pl 09.08.12, 11:15 ja jakoś nie ufam tym zakupom grupowym! ale moja znajoma tam chodziła i nie narzeka, wprawdzie zdała za 4 razem, ale to chyba wina jej "talentu" - instruktorzy spoko, czas oczekiwania na jazdy też ok! ogólnie sprawdź sobie szkołę jeszcze na jakiejś stronie z rankingiem np. www.autoq.pl (ranking, cena, zniżki itd.), bo czasami bywa tak, że szkoły, które są kiepskie decydują się na wystawienie swojej oferty na portalach grupowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.land.waw.pl 02.12.12, 11:52 Polecam.Super szkoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mel Re: Szkoła Jazdy ELMOL IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.12, 21:58 muszę pochwalić szkołę elmol i instruktora M. / Zdałem za pierwszym razem, jest super atmosfera, bardzo naciskający na szczegóły instruktor co później procentuje. polecam Odpowiedz Link Zgłoś