Gość: kd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 12:25 samochód przerobiony na gaz. praktycznie na każdych światłach gasnie. nie jest to wina szybkiego puszczania sprzęgła... codziennie przez to na mnie trąbią i mam śmierć w oczach... co to może być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: problemy z ruszaniem IP: *.chello.pl 12.10.04, 13:14 To dosyć częste. Należy pojechać, tam, gdzie się ten gaz zakładało i w ramach gwarancji powinni odpowiednio "ustawić" instalację gazową. Wiem z własnego doświadczenia, że na samym początku, gdy są złe ustawienia samochód gaśnie na prawie każdym skrzyżowaniu. Nie radziłabym niczego robić sama, bo to może pogorszyć sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: problemy z ruszaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 09:02 tak myślałam, że to kwestia regulacji gazu. zastanawia mie jednak to, że gaz założono 1,5 roku temu i od kiedy ja nim jeżdżę, czyli od tygodnia takie objawy zaczęły sie pokazywać., Jak mój chłopak nim jeździł było ok. Musze ruszać z rzężącym silnikiem i obrotach 3 tys., bo inaczej klops. Odpowiedz Link Zgłoś