Gość: heksa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 12:35 Hej, Jutro o 16.00 zdaję po raz pierwszy egzamin praktyczny. 3majcie kciuki. Może jest wśród forumowiczów ktoś, kto ma ten sam termin? Moglibyśmy się powspierać ... pzdr heksa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monia Re: odlewnicza- 08.02.2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 19:49 Ja ostatnio zdawałam 3 raz na Odlewniczej i nie zdałam, tu zdaje się najtrudniej, ale życze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia* Re: odlewnicza- 08.02.2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 16:44 Napisz czy zdałaś i na jakiego trafiłaś egzaminatora. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heksa Re: odlewnicza- 08.02.2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 19:28 Nie zdałam :(( Ścięłam się na parkowaniu prostopadłym z wjazdem przodem, tak więc do wzniesienia nawet nie dojechałam (zestaw 4). A egzaminator był bardzo sympatyczny. Jak już wyszłam z samochodu to spokojnie mi tłumaczył, jak powinnam była zrobić tę nieszczęsna korektę, żeby było dobrze i życzył mi powodzenia na następnym egzaminie. Miły starszy pan. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia* Re: odlewnicza- 08.02.2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 18:10 Następnym razem napewno się uda. Życze powodzenia! Dobrze, że trafiłaś na fajnego egzaminatora. Ja jak miałam plac 2 razy to też miałam fajnych egzaminatorów. Jak za 3 razem wyjechałam na miasto to ten egzaminator ciągle się wydzierał o byle co, strasznie się z nim stresowałam i zrobiłam głupi błąd i też miałam 4 zestaw:) Odpowiedz Link Zgłoś