Dodaj do ulubionych

Dodatkowe jazdy w szkole "Egida"

09.02.05, 10:01

jw. kto brał tam dodatkowe lekcje? czy mozna tam iśc i się nie stresować?
egzamin (pierwsze podejście mam) 5 marca - chyba czas na jakies dodatki.
napiszcie , jeśli mieliście do czynienia z instruktorami i kogo najlepiej
polecacie.
Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: Dodatkowe jazdy w szkole "Egida" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 12:28
      oj na twoim miejscu mocno bym sie zastanowiła, szkoda podawać powody bo po co
      • j0204 Re: Dodatkowe jazdy w szkole "Egida" 09.02.05, 14:48

nie, napisz prosze. Mozę jeśli nie jest to odpowiednia szkoła, to bedzie
        przestrogą dla innych.
        czekam na inne opinie.
        • Gość: ola do j0204 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 18:37
          j0204, ja jezdzilam wiesz z ktorym panem b. bardzo mily i uwazam ze mnie dobrze
          uczyl i nauczyl tak ze zdalam egzamin za drugim razam, pierwszy oblalam na
          miescie i to z mojej wlasnej glupoty.
          nie wiem jak cala szkola bo nie robilam tam kursu tylko bralam tam jazdy
          doszkalajace u konkretnej osoby. Dodam jeszce ze kurs na prawo jazdy konczylam
          w 98 roku i teraz tak jakby uczylam sie jezdzic na nowo - po takiej przerwie.
          jazd nie bralam duzo a wszytsko zostalo wytlumaczone mi lopatologicznie.
          Moja znajoma u w/w zdala za pierwszym razem, tak samo jak moja kolezanka.
          pozdrawiam serecznie i zycze powodzenia
          • Gość: Aga Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:29
            Ola, a mozna wiedziec z kim jezdzilas?
            Ja robilam niedawno caly kurs w Egidzie i ogolnie jestem zadowolona. Moj
            instruktor byl mily, cierpliwy, tlumaczyl niektore rzeczy po 100 razy;) a nie
            zdalam za pierwszym razem na miescie pod sam koniec z glupoty i chyba tez z
            nerwow... Ale mam nadzieje ze za drugim podejsciem sie uda:).
            • j0204 do Oli 10.02.05, 09:31
              Ola, napisz z kim jeżdziłaś, bo ja nie wiem.
              Ja nie robiłam kursu w Egidzie, chodzi mi tylko o jakieś jazdy doszkalające.
              jeśli nie chcesz pisać na forum, napisz mi na meila. (a moze już pisałaś?)
    • Gość: @@@ Re: Dodatkowe jazdy w szkole "Egida" IP: *.devs.futuro.pl 11.02.05, 12:39
      hop, do góry
    • j0204 Re: Dodatkowe jazdy w szkole "Egida" 14.02.05, 12:46

czy ktoś się jeszcze wypowie?
      • Gość: Camomile Re: Dodatkowe jazdy w szkole "Egida" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 18:21
        Polecam Andrzeja i Artura z tej szkoly. Wlasnie wczoraj zdalam egzamin (za
        drugim podejsciem):).
    • Gość: Zyzio Re: Dodatkowe jazdy w szkole "Egida" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 14:04
      Ja znam tamtejszych instruktorów
      • Gość: Zyzio Re: Dodatkowe jazdy w szkole "Egida" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 14:07
        Ale Ci nie powiem, kończyłaś kurs to powinnaś umieć jeździć, a jak nie to .....
        • Gość: Aga Re: Dodatkowe jazdy w szkole "Egida" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 15:59
          Zyzio, a Ty sam nie jestes przypadkiem instruktorem?:)
          • Gość: Marta Re: Dodatkowe jazdy w szkole "Egida" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.02.05, 22:25
            Polecam andrzeja Srebnickiego
        • Gość: j0204 Re: do zyzia IP: *.devs.futuro.pl 15.02.05, 08:05
          a co Ty taki mądry jesteś?
          jeśli kończyłam kurs, to nie znaczy że jeżdźić muszę dobrze, moze lepiej na
          jakieś dodatki niż na kraksę uliczną. Nie musisz sie dopisywać, jeśli nie
          podajesz mi treściwych wiadomości.
          • Gość: Zyzio Re: do zyzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 15:11
            Na forum mogę sobie pisać co chcę i nic ci do tego.... hihi
    • Gość: zyta Re: do Camomila IP: *.devs.futuro.pl 28.02.05, 12:44
      DEzięki, właśnie jeźdzę z Arturem.
      Egzamin w sobotę, al mówi,ze mam duże szanse
      No to zobaczymy.
      • Gość: Camomile Re: do Camomila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 14:32
        To fajnie. Artur mowil, ze w zeszlym tygodniu zdaly mu wszystkie osoby ktore
        poszly na egzamin (ja bylam siodma z kolei:)). 3mam kciuki!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka