Dodaj do ulubionych

pierwsza jazda z prawkiem.

IP: 212.244.195.* 01.06.05, 09:29
jak sie jechalo na pierwszej jezdzie z prawkiem w rece? samamu?
Obserwuj wątek
    • eulalija Re: pierwsza jazda z prawkiem. 01.06.05, 10:21
      Dawno to było. Z mężem u boku, z gęsią skórką, pot na plecach, śmierć w oczach.
      Ale to krótko było. Kilka jazd w nocy po ulicach W-wy wystarczyło mi, żeby się
      pozbyć lęków.
      • Gość: An Re: pierwsza jazda z prawkiem. IP: 195.8.101.* 01.06.05, 10:55
        Ja dziś odbieram swoje prawko i podobnie tak jak moja przedmówczyni
        zamierzam "postawić pierwsze kroki" na ulicach Wawy tylko wieczorkami i w
        towarzystwie męża. Chociaż z pewnością usłyszę "jak jedziesz kobieto" to
        narazie nie odważę się pojeździć sama. Później tak ale narazie ... No cóż
        początki bywają zawsze trudne ...

Pozdrawiam wszystkich kierowców także tych przyszłych
        • tszche do An 01.06.05, 15:26
          Jestem przeciwnikiem rozpoczynania samodzielnych jazd od nocnych przejażdżek po
          Warszawie. Radziłbym wybrać się w krótką podróż poza miasto, np. do Nowego
          Dworu i z powrotem. Oczywiście nie w godzinach szczytu. Na takiej krótkiej
          wycieczce można spokojnie poczuć auto, dostrzec swoje błędy i zachowanie
          (zwłaszcza to naganne) innych użytkowników. A w nocy to żadna zabawa. Wzrok
          trudno przywyczaić do sztucznego oświetlenia. Ciągle trzeba zmieniać światła na
          długie (no może nie w Śródmieściu ale na wielu ulicach tak)
    • Gość: jola Re: do an IP: *.devs.futuro.pl 01.06.05, 11:33
      napisałam do ciebie meila. doszedł?
      buźka.
      • Gość: An Re: do Joli IP: 195.8.101.* 01.06.05, 11:48
        tak już ci odpisałam
        buźka
        • Gość: Miśka Re: do Joli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 15:00
          Ja dziś odebrałam i od razu pojechałam z dzieckiem do Mc Donalda.Sama,bez
          męża.Troszkę się bałam,ale pewnie przejdzie.Najgorsze było to,że mój samochod
          jest prawie dwa razy większy od corsy.Ale chyba przywyknę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka