Dodaj do ulubionych

jak byc instruktorem?

23.09.05, 16:09
czy ktos wie co tzreba zrobic aby zostać instruktorem jazdy? odkąd zapidsałam
się na kurs to powiem wam szczerze ze zakochałam się w jeździe! i nie jest to
dla mnie tylko komfort ze moge przejechac z miejsca na miejsce w krótkim
czasie, ale naprawdę sama jazda samochodem daje mi tyle satysfakcji że
szczerze zaczynam myśleć o zawodowym uczeniu innych ludzi w przyszłości tej
pięknęj umiejętności jaka jest prowadzenie czterech kółek :)
Obserwuj wątek
    • Gość: grzegorz Re: jak byc instruktorem? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 23.09.05, 20:44
      musisz posiadać prawko conajmniej 3 lata i ukończyć kurs dla instruktorów oraz
      zdać egzamin i tylko tyle.
      • Gość: MJ Re: jak byc instruktorem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:04
        Jeszcze Cię muszą w szkole nauki jazdy przyjąć. Chyba, że założysz własny
        interes.
    • Gość: rafalec Re: jak byc instruktorem? IP: 81.219.179.* 23.09.05, 22:49
      z tego co dowiedziałem się z rozmowy z instruktorem to podstawowa wersja korsy
      kosztuje 40 tysiaków... wiec samemu za bardzo nie ma jak założyc intersu... a
      podobno za rok mają znó się zmienić samochody egzaminacyjne
    • spin_spin_sugar Re: jak byc instruktorem? 26.09.05, 22:12
      miałam podobne odczucia:) i mam , ale nie myślę o zostaniu instruktorką;)
      owszem fajna praca,a le pewnie i męcząca - podziwiam instruktorów! w
      szczególności tych cierpliwych :D
    • dzagaa20 Re: jak byc instruktorem? 27.09.05, 14:08
      oj ja tez ich podziwiam, ale ja naprawde o tym marzę bo jazda samochodem daje
      mi sporo satysfakcji. Ale rzeczywiście macie rację...kto potem przyjmie kobietę
      świeżo upieczona instruktorkę....raczej każdy będzie sie bał bo może popsuc
      opinię, zdawalność itd... musze jeszcze to przemysleć :)
      • xmartinusx Re: jak byc instruktorem? 27.09.05, 18:01
        Nie pękaj. W Toruniu szkoły proszą się o instruktorki :)
        • dzagaa20 Re: jak byc instruktorem? 28.09.05, 14:50
          ale ja jestem z krakowa :):):)
    • Gość: magdziocha24 Re: jak byc instruktorem? IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 28.09.05, 20:35
      dzagaa20 - konczylam 19 lat gdy bylam na kursie na instruktorow... bo takie
      same mialam odczucia po kursie na prawko... Prace znalazlam jeszcze przed
      zdaniem egzaminu... wiec jesli Cie to kreci to sie nie zastanawiaj, prace
      napewno znajdziesz!
      • Gość: ramzes Re: jak byc instruktorem? IP: *.chello.pl 28.09.05, 21:45
        tak jasne 19 lat jak bylas na kursie to kiedy minely 3 latka posiadania
        prawka ?? a slychaj dzago zeby zostac instruktorem trzeba posiadac conajmniej
        srednie wyksztalcenie i nie byc karanym w przestepstwach przeciwko wykroczeniom
        w ruchu drogowym !!
        • Gość: Adam Re: jak byc instruktorem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 13:40
          Polecam ustawe,a wystarczy Kodeks Drogowy Art.105 p.1,2,3,6 do tego 6 jest
          jeszcze zaświadczenie o niekaralności z centralnego rejestru skazanych - nie
          wszędzie.
        • Gość: magdziocha Re: jak byc instruktorem? IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 01.10.05, 10:21
          ramez, mialam 17 lat gdy zrobilam prawko, gdy konczylam 19 (prawie 3 lata
          posiadania prawka) bylam juz na kursie, gdzie w miedzyczasie upłynelo mi te 3
          lata...

dzagaaa kurs trwa ok 6mcy, ja placilam za kurs o 1700 ale po dodaniu kosztow
          uzyskania wymaganych zaswiadczen to wyniosl ok 2000
    • tomek_cichy Re: jak byc instruktorem? 29.09.05, 13:56
      3 lata prowadzisz auto, masz wykształcenie średnie robisz kurs, zdajesz egzamin
      i jestes instruktorem :)
    • dzagaa20 Re: jak byc instruktorem? 29.09.05, 14:13
      no to spokojnie, nie jestem karana a wykształcenie srednie tez juz mam .teraz
      robi się wyzsze heheh ale skoro tak mówisz magdziocha to chyba jednak
      spróbuję.a nie wiecie ile moze kosztowac taki kurs na instruktorów? i gdzi
      etaki znalezc bo raczej sie tak nie oglaszaja jak na prawko :) No to przede mną
      trzy lata jazdy heheh :)
      • Gość: magdziocha24 Re: jak byc instruktorem? IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 01.10.05, 10:25
        ramez, mialam 17 lat gdy zrobilam prawko, gdy konczylam 19 (prawie 3 lata
        posiadania prawka) bylam juz na kursie, gdzie w miedzyczasie upłynelo mi te 3
        lata...

dzagaaa kurs trwa ok 6mcy, ja placilam za kurs o 1700 ale po dodaniu kosztow
        uzyskania wymaganych zaswiadczen to wyniosl ok 2000

zapytaj w Wojewodzkim Osrodku Ruchu Drogowego, ja wlasnie tutaj robilam
    • tomek_cichy Re: jak byc instruktorem? 01.10.05, 18:24
      Jeśli jest ktoś chetny na kurs instruktorski w Łodzi to zapraszam do mnie. Potrzebne jeszcze 4 osoby. Kurs organizuje ZDZ ul. Próchnika 42 w Łodzi.
      Kontakt z mną GG:7513526 na początku proszę wpisać Forum (enter)i pozniej treśc wiadomości.
      Zapraszam także na moje forum www.lodzianie.xt.pl . Pilne
      Cena ok.1600 zł.
      • Gość: mm Re: jak byc instruktorem? IP: *.85-237-187.tkchopin.pl 26.10.05, 16:08
        coś tanie te kursy w Waszych stronach u mnie www.pord.pl/index-
        4szkolenia2.html
        • Gość: mm Re: jak byc instruktorem? IP: *.85-237-187.tkchopin.pl 26.10.05, 16:09
          www.pord.pl/index-4szkolenia2.html
          • Gość: gośc Re: jak byc instruktorem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 16:31
            bardzo drogie to szkolenie???wiem,że w łodzi i lublinie znacznie tańsze,polecam
            szczególnie lublin-ośrodek kulka-dobrze przygotowują,egzamin tez da się przejść

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka