Dodaj do ulubionych

Po co robicie prawko?

12.11.05, 20:25
Witam. Chciałabym się zapytać Was, po co właściwie robicie prawko? Czy dlatego, że chcecie kupić samochód? A może ma go Wasz mąż/żona/rodzice i też chcecie poprowadzić? A może chcecie w ten sposób poprawić swoje szanse na zdobycie pracy? A może uważacie , że jest to po prostu niezbędne w obecnych czasach?
Obserwuj wątek
    • Gość: er Re: Po co robicie prawko? IP: *.icpnet.pl 12.11.05, 21:03
      np. ktoś w rodzinie na wozku. Proste?
    • Gość: 03730 Re: Po co robicie prawko? IP: *.chello.pl 12.11.05, 21:03
      dla kogo pracujesz ? co ci do tego? a co ja z tego będę miał jak powiem? możesz
      wkurzać rodzinę, przyjaciół ale dlaczego mnie tak głupim pytaniem? A jaki jest
      wpływ burz piaskowych na życie seksualne pawianów?
      • konopielka80 Re: Po co robicie prawko? 12.11.05, 22:05
        Jak nie, to nie musisz odpowiadać...bez łaski...
        Swoją drogą, co raz częściej spotykam się z tym, że ludzie chodza na kurs, ponieważ w co raz większej liczbie ofert pracy mowa jest własnie o posiadaniu prawka.
    • Gość: @nka Re: Po co robicie prawko? IP: *.olsztyn.mm.pl 12.11.05, 21:40
      Bo chcę to zrobić przed 30-stką, no i ze względów ambicjonalnych. Może nie
      każdy musi mieć prawko, ale jeżeli koleżanka ma to czemu ja nie? A na kupno
      samochodu też przyjdzie czas, poza tym posiadanie samochodu to duża wygoda...
      • driver.2 Re: Po co robicie prawko? 12.11.05, 22:48
        żnam takich co robili tylko dlatego że koleżanka zrobiła,samochód też się
        kiedyś kupi tylko on kosztuje trochę więcej niż kurs prawa jazdy.Teraz mają
        prawko koleżanka też a ich ostatnia jazda samochodem odbyła się na egzaminie
        jakieś 20 lat temu.
    • spin_spin_sugar Re: Po co robicie prawko? 13.11.05, 09:47
      Bo tak? :)))

Budzisz się pewnego dnia z myślą : "chcę mieć prawko jazdy, chcę mieć
      umiejętność prowadzenia auta" i jush...:D
      a im wcześniej tym lepiej:)

pozdro
    • Gość: GREG.K Re: Po co robicie prawko? IP: 194.146.216.* 13.11.05, 13:26
      Konopielka wymieniłas prawie wszystkie powody dla których warto miec
      prawko.... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka