Gość: mysia IP: 82.177.102.* 09.12.05, 13:05 macie swoje typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja Re: Najlepszy wroclawski instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 13:26 pan Zdzisław Huminiak z ośrodka szkolenia maszynistow :) Starszy pan, ale b.dokladny, cierpliwy i wesoły :) Z nim napewno nauczysz sie dobrze jezdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S Re: Najlepszy wroclawski instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 14:48 mam swój typ - czyli swojego byłego instruktora ... świetny nauczyciel a przy tym swietny facet ... jemu w dużej mierze zawdzięczam to, że klientką wrocławskiego WORD-u byłam tylko raz ..... Jeżeli szukasz dobrego instruktora to polecam ... Nie wiem czy wypada podawać jego namiary na forum ??? pewnie nie, więc nie podaję, ale jeśli jesteś zainteresowana to napisz a wtedy podam kontakt do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
klarafi Re: Najlepszy wroclawski instruktor 13.12.05, 12:06 Prosze o kontakt do instruktora.Napisz na prv.Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś