Gość: lotka IP: *.devs.futuro.pl 02.02.06, 15:15 Mam problem. Wyjmujac akumulator z samochodu zamiast odlaczyc pierw minus odłaczono plus. Czy to jest duzy blad? moze wiecie cos na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monikaaleksandra Re: akumulator IP: *.chello.pl 02.02.06, 15:37 Kazali Ci na egzaminie wyjmowac akumulator?!!! Czy oni powariowali? Może też trzeba umieć koło zmienić, żarówki, bezpieczniki, założyć pasek klinowy i strzelić sobie w łeb na końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: akumulator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:01 Kierowca powinien wiedzieć jak zmienić żarówkę lub bezpiecznik.A jak się spali bezpiecznik od kierunkowskazów to będziesz rękę wystawiać? Z paskiem rozrządu to przesada trzeba go ustawiać według znaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: akumulator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 10:49 zadzwonię do osób, które się na tym znają ;) i tak wystarczy, że muszę pokazywać jakieś płyny... których pojemniki w każdym samochodzie są gdzie indziej i są inne. niektórzy nie potrafią nawet sami tankować i jakoś jeżdżą ;) a mój znajomy to po miesiącu jeżdżenia nowym samochodem nie wiedział, gdzie ma tę klapkę do otwierania maski :D i takie osoby mają prawko od lat, a ode mnie wymaga się nie wiadomo czego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: akumulator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 16:57 Chciał cię tylko oblać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: akumulator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 11:55 jezeli zaplon byl wylaczony to nic sie nie stalo .. nie kopnelo cie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_wroc Re: akumulator 05.02.06, 13:48 ja juz miałam te nieprzyjemność zmiany akumulatora na srodku drogi prawie :/ i nie patrzyłam który najpier odłaczyłam. Ważne by nie pomylic sie i odwrotnie nie założyć :) Odpowiedz Link Zgłoś