Gość: jesica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 14:18 czy jest gdzies okreslona taka przejrzystosc powietrza, kiedy trzeba jezdzic na swiatlach w dzien ?? w357 wypchaj sie :-P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w357 Re: swiatla 03.03.06, 14:22 Gość portalu: jesica napisał(a): > > w357 wypchaj sie :-P ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-) A czym mam sie wypchać ?????????? Mandatami nie mogięęę , bo ich nie dostawywuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesica Re: swiatla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 14:24 nie badz taki pewnien. "Dajcie mi czlowieka, a artykul tez sie znajdzie" :-)) chyba, ze jedzisz komunikacja miejska -to nie dziwne ?! a moze wolisz okreslenie: fuck off ?? Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: swiatla 03.03.06, 14:44 Gość portalu: >>>>>>>>>>> okreslenie: fuck off ?? <<<<<<<<<<<<<< ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Polski system "forumowy" nie wyłapuje tego sformułowania jako niekurtuazyjne:-) Tak, czy owak. Jeżeli dostałaś taki mandat, to zapłać i "Fly Away" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesica Re: swiatla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 14:49 jakie szlaczki :-))))))powrot do przeszlosci ?? czasy zerowki sie przypomnialy :-)) nie jestes tu adminem, zebys dyktowal czy kto ma tu byc, a kto nie, wiec .... spadaj sam ! Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Co potrafi zrobić brak świadomości ? 03.03.06, 15:01 Gość portalu: jesica napisał(a): > jakie szlaczki :-))))))powrot do przeszlosci ?? czasy zerowki sie > przypomnialy :-)) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ NIE ! Przedszkola !!! :-) Wtedy wszysko miałem w dupencji (jeżeli nie wyleciało) ` :-) Na "Admina" nawet nie startuje (bo po co). Gdybyś rozumiała co piszesz .......? Spoko............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumak Re: swiatla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:29 Od zmierzchu do świtu i w przypadkach ograniczonej widoczności w dzień spowodowanej mgłami, ulewami, śnieżycami, dymem itp Nie spotkałem dokładnie określonych norm. W warunkach ruchu dobrze jest zauważać jak większość postępuje i zawsze dostosowywać się do większości. Odstępstwa od większości powinny mieć uzasadnienie a odstępstwa bez uzsadnienia winny być karane jako próba wprowadzania w błąd uczestników ruchu drogowego. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco Re: swiatla IP: *.aster.pl 03.03.06, 18:01 Uwazaj jesica, bo ktos cie tu podpuszca. A co w przypadku jesli wiekszosc lamie przepisy jezdzac np. 70-tka w miescie, gdy dopuszcalne jest 50-tka -teoria stada nie poplaca wtedy. "W warunkach ruchu dobrze jest zauważać jak większość postępuje i zawsze > dostosowywać się do większości. > Odstępstwa od większości powinny mieć uzasadnienie a odstępstwa bez uzsadnienia winny być karane jako próba wprowadzania w błąd uczestników ruchu drogowego" Odpowiedz Link Zgłoś