Dodaj do ulubionych

Do osób które zdały w DG

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 12:44
Hej!
Mama pytanie, ile czekaliście aż na stronie
cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx pojawił się magiczny napis "trwa
postepowanie..." i ile zanim dokument był do odbioru, bo zaczynam się marwić :
(
POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: mloda Re: Do osób które zdały w DG IP: *.telpol.net.pl 05.03.06, 14:26
      ja zdawalam w srode, w poniedzialek bylo trwa postepowanie a w czwartek byl juz
      do odbioru :-)
      • Gość: :( Re: Do osób które zdały w DG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 15:04
        Mloda, a gdzie jest Twój wydział komunikacji? Musiałaś załatwiać tam cos
        wcześniej (opłata, jakieś dokumenty itp.) u mnie, powiedzieli że płaci się przy
        odbiorze dokumentu. Czekam juz tydzien i ciągle "brak otwartych spraw" :(
        • Gość: mloda Re: Do osób które zdały w DG IP: *.telpol.net.pl 06.03.06, 10:43
          wydzial w DG jest. ja nic nie placilam wczesniej, wszytsko przy odbiorze - 71
          za prawko i 7 za znaczki, jakos tak. ale to wszystko zalezy moja kuzynka miala
          sprawe otwarta tez pozniej... niedlugo powinno byc ok :-) a ile juz czekasz?
          • Gość: mloda Re: Do osób które zdały w DG IP: *.telpol.net.pl 06.03.06, 10:44
            a juz widze ze tydzien czekasz hehe ;-) na oczy mi poszlo ;P no mysle ze
            niedlugo powinno juz byc jakies otwarcie sprawy. kuzynka czekala chyba 1,5 tyg
    • dorobiszpiotr Re: Do osób które zdały w DG 06.03.06, 20:21
      Ja czekałem 10 dni aż zostało wszczęte postępowanie administracyjne; teraz
      tylko czekam aż prawo jazdy będzie gotowe do odebrania w moim wydziale
      komunikacji (w Zawierciu) :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka