Dodaj do ulubionych

Sprawdż ranking

IP: 62.233.177.* 16.03.06, 22:57
Przed zapisem na kurs spawdż ranking szkoły do której chcesz pójść !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: oblany 2 raz Re: Sprawdż ranking IP: *.aster.pl 18.03.06, 11:45
      lepsza jest opinia znajomych i wybór konkretnego instruktora !!
      ranking niewiele ma wspólnego z tym czy bedzie nam odpowiadał kurs
    • Gość: gość Re: Sprawdż ranking IP: *.media4.pl 20.03.06, 22:12
      Nie polecam sugerowania sie rankingiem, ja tak zrobiłam i jestem b.
      niezadowolana ze szkoły ( Kursant). Czy ranking może byc wiarygodny po aferze
      łapówkarskiej we wrocławskim WORD, może wynika z niego jedynie które szkoły
      miały układy z przekupionymi egzaminatorami??????????????????????????????????
      • Gość: Zadowolony z Kursu Re: Sprawdż ranking IP: 62.233.177.* 22.03.06, 08:34
        A ja robiłeem kurs w Kursancie i jestam bardzo zadowolony.Polecili mi koledzy
        Kursanta i co zdałem za 1 razem -sprawdzałwm ranking zanim się zapisałem i
        potwierdziło się że jest o.k Mam już parwko.Polecam
        • Gość: niki Re: Sprawdż ranking IP: 82.177.102.* 22.03.06, 09:34
          daj se spokój koleś, nudny jestes. sam zakładasz wątki , sam sobie odpowiadasz,
          juz jako kto inny. schizofrenia jak nic.
          • Gość: gość Re: Sprawdż ranking IP: *.media4.pl 22.03.06, 21:07
            Ludzie z Kursanta robia sobie reklame...może zaczniecie też wyciągać wnioski z
            tego co czytacie?
            • Gość: niki Re: Sprawdż ranking IP: 82.177.102.* 23.03.06, 09:38
              myślisz ze ja nie wiem o tym ze to znowu jakis typek z Kursanta zakłada te
              cholerne wątki ?
      • Gość: Wykrywacz Re: Sprawdż ranking IP: 62.233.177.* 23.03.06, 21:02
        No stary teraz to przegiołeś piszesz, chyba nie masz co robić to napisz w
        jakiej szkole jazdy jesteś właścicielam albo instruktorem.Do roboty uczyć
        jeżdzić -a może lepiej N I E !!
        • Gość: niki Re: Sprawdż ranking IP: 82.177.102.* 23.03.06, 21:27
          idź w buraki
    • Gość: zbych Re: Sprawdż ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 23:21
      nie wiem czy zauważyłeś ale w rankingach nie biorą udziału największe ośrodki
      szkoleniowe bo nie chcą być stawiane na równi z tym chłamem który tam jest na
      listach ratingowych.
      Generalnie padaka

pzdro
    • Gość: kaśka Re: Sprawdż ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 09:55
      a gdzie jest taki ranking? ja czytałam opinie o szkołach w Internecie... ale
      prawda jest taka, że nie tylko sama szkoła jest ważna, ale przede wszystkim -
      instruktor. w tej samej szkole miałam kilku instruktorów, z niektórych byłam
      zadowolona, z innych nie. z kolei w innej, mniej znanej szkole, miałam b.
      pomocnego instruktora.
      • Gość: truskawka Re: Sprawdż ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 14:40
        moim zdaniem nie najważniejszy jest ranking szkoły tylko konkretny
        instruktor.nawet w najlepszej szkole trafic mozna nie tego co trzeba i
        odwrotnie.Ja robiłam w imoli w warszawie choc slyszalammkiepskie opinie a
        instruktor... mój był rewelacyjny, polecam choc wiem ze w tej tez szkole
        trafiaja sie i straszni
    • Gość: fruska83 Re: Sprawdż ranking IP: *.crowley.pl 22.03.06, 10:57
      To prawda, że nie ma co liczyć na wysoki ranking szkoły, tylko na konkretnego
      instrukltora, ale musi to być jakaś komeptentna polecająca osoba. Mi ktoś
      polecił, a potem sie okazało, że jest beznadziejny...

A ostatnio we Wrocławskim WORDzie wybuchł przecież jakiś skandal, bo już same
      szkoly załatwiały zdanie egzaminów przez swoich kursantów, zeby podwyższyć
      sobie ranking :) Duża konkurencja...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka