Dodaj do ulubionych

Poznań,1 .07-II podejscie

IP: *.icpnet.pl 03.06.06, 11:17
:)
Obserwuj wątek
    • yomama Re: Poznań,1 .07-II podejscie 04.06.06, 17:52
      Yogi powidzenia na 2 podejsciu:)!!!!!!!!!!!!!!
      Widze ze miesiac trzeba czekac na kolejny termin....ehhhhh, szkoda gadac. Ja
      mam juz we wtorek...zdam relacje:)
      • Gość: Yogi Re: Poznań,1 .07-II podejscie IP: *.icpnet.pl 04.06.06, 19:54
        Przezornie nie dziekuje yomama;)
        Tez trzymam za Ciebie kciuki we wtorek:)
        Napisz koniecznie:)
        pozdrawiam
        • yomama Re: Poznań,1 .07-II podejscie 06.06.06, 15:05
          Zdalam:)!!!!
          BEde trzymac kciuki za Ciebie:)!!!!
          • Gość: Yogi Re: Poznań,1 .07-II podejscie IP: *.icpnet.pl 06.06.06, 17:07
            Gratuluje Yomama:)
            fajnie,ze masz to juz za soba.
            Pamietasz moze nazwisko egzaminatora? i w ogole jak bylo?
            pozdrawiam
            • yomama Re: Poznań,1 .07-II podejscie 06.06.06, 20:08
              Pan Szmit...chyba tak sie pisze. Milam pokazac gdzie wlewa sie plyn do
              spryskiwacza, a takze sprawdzic czy jest dostateczny poziom tegoz plynu w
              zbiorniku. Do pokazania mialam tez swiatla pozycyjne:)
              Balam sie na luku..a luk sie udal...gorki sie nie balam...ale z nerwowo mi
              zgasl. No ale auto nie stoczylo sie...wiec moglam powtorzyc- no i sie udalo...a
              zaraz potem na miasto. Z osrodka w prawo..potem prosto na Wilczak...i chyba 4
              razy robilam to skrzyzowanie...z kazdej strony, rondo Solidarnosci, parkowanie-
              ukosne na os. Pod Lipami, zawracanie na 3 na os. Kosmaonautow (generalnie po
              calych Winogradach). Raz nie wlaczylam kierunkowskazu przy zawracaniu - zwrocil
              mi uwage, raz przekroczylam predkosc z 50 na 60 km/h....
              Jezdzilam niecale 40 minut - po 20 minutach wydawania polecen...pan egzaminator
              sie rozkrecil i sam zaczal zagadywac:)))
              Na koniec stwierdzil, iz jezdze zbyt dynamicznie- co nie wplywa na ocene
              egzaminu - czyli Zdanego:)))
              To jednak byla magiczna data. Przede mna az 5-cioro osob poleglo na luku:((((
              Pozdrawiam i zycze POWODZENIA. Nie warto sie stresowac...nikt nikogo nie goni.
              Sama dojezdzajac do konca luku (przodem) dawalam sobie minute na spokojny
              oddech i rozluznienie nogi na sprzegle:))) To dziala!!!!
    • Gość: Yogi Re: Poznań,1 .07-II podejscie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 17:22
      ta data zbliza sie wielkimi krokami:(chyba boje sie bardziej niz przed pierwszym
      podejciem. Mam zamiar dokupic jeszcze min.6 dodatkowych godzin i zobaczymy
      • yomama Re: Poznań,1 .07-II podejscie 26.06.06, 09:28
        Dobrze bedzie!!!!
        Trzymam kciuki:)!!!
        • Gość: Yogi Re: Poznań,1 .07-II podejscie IP: *.icpnet.pl 01.07.06, 10:47
          ZDALAM:)))))Nadal nie moge w to uwierzyc.Wszystko bylo ok.Nie umiem opisac,jak
          bardzo sie ciesze:)
          • yomama Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.07.06, 15:39

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka