yomama Re: Poznań,1 .07-II podejscie 04.06.06, 17:52 Yogi powidzenia na 2 podejsciu:)!!!!!!!!!!!!!! Widze ze miesiac trzeba czekac na kolejny termin....ehhhhh, szkoda gadac. Ja mam juz we wtorek...zdam relacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Poznań,1 .07-II podejscie IP: *.icpnet.pl 04.06.06, 19:54 Przezornie nie dziekuje yomama;) Tez trzymam za Ciebie kciuki we wtorek:) Napisz koniecznie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yomama Re: Poznań,1 .07-II podejscie 06.06.06, 15:05 Zdalam:)!!!! BEde trzymac kciuki za Ciebie:)!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Poznań,1 .07-II podejscie IP: *.icpnet.pl 06.06.06, 17:07 Gratuluje Yomama:) fajnie,ze masz to juz za soba. Pamietasz moze nazwisko egzaminatora? i w ogole jak bylo? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yomama Re: Poznań,1 .07-II podejscie 06.06.06, 20:08 Pan Szmit...chyba tak sie pisze. Milam pokazac gdzie wlewa sie plyn do spryskiwacza, a takze sprawdzic czy jest dostateczny poziom tegoz plynu w zbiorniku. Do pokazania mialam tez swiatla pozycyjne:) Balam sie na luku..a luk sie udal...gorki sie nie balam...ale z nerwowo mi zgasl. No ale auto nie stoczylo sie...wiec moglam powtorzyc- no i sie udalo...a zaraz potem na miasto. Z osrodka w prawo..potem prosto na Wilczak...i chyba 4 razy robilam to skrzyzowanie...z kazdej strony, rondo Solidarnosci, parkowanie- ukosne na os. Pod Lipami, zawracanie na 3 na os. Kosmaonautow (generalnie po calych Winogradach). Raz nie wlaczylam kierunkowskazu przy zawracaniu - zwrocil mi uwage, raz przekroczylam predkosc z 50 na 60 km/h.... Jezdzilam niecale 40 minut - po 20 minutach wydawania polecen...pan egzaminator sie rozkrecil i sam zaczal zagadywac:))) Na koniec stwierdzil, iz jezdze zbyt dynamicznie- co nie wplywa na ocene egzaminu - czyli Zdanego:))) To jednak byla magiczna data. Przede mna az 5-cioro osob poleglo na luku:(((( Pozdrawiam i zycze POWODZENIA. Nie warto sie stresowac...nikt nikogo nie goni. Sama dojezdzajac do konca luku (przodem) dawalam sobie minute na spokojny oddech i rozluznienie nogi na sprzegle:))) To dziala!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Poznań,1 .07-II podejscie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 17:22 ta data zbliza sie wielkimi krokami:(chyba boje sie bardziej niz przed pierwszym podejciem. Mam zamiar dokupic jeszcze min.6 dodatkowych godzin i zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
yomama Re: Poznań,1 .07-II podejscie 26.06.06, 09:28 Dobrze bedzie!!!! Trzymam kciuki:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Poznań,1 .07-II podejscie IP: *.icpnet.pl 01.07.06, 10:47 ZDALAM:)))))Nadal nie moge w to uwierzyc.Wszystko bylo ok.Nie umiem opisac,jak bardzo sie ciesze:) Odpowiedz Link Zgłoś