Gość: Romek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 18:08 Witam mam bardzoo poważną wadę wzroku lewego oka przy całkowitej sprawności drugiego... czy mogę zrobić prawko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beobachterin Re: Wada wzroku :"| IP: *.icpnet.pl 02.01.07, 18:11 O wszytkim decyduje lekarz uprawniony do badań kierowców. Jedna wada dyskwalifikuje kierowce, inna nie. Ale powinno być OK ;) Prawda jest taka, ze zawsze znajdziesz lekarza, który wyda ci zaswiadczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --> Re: Wada wzroku :"| IP: *.aster.pl 02.01.07, 18:53 Jeżeli przejdziesz badania to i owszem. Zreszta sam oceń czy Twój wzrok pozwoliłby Ci na sprawne kierowanie pojazdem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Wada wzroku :"| IP: *.chello.pl 03.01.07, 17:11 Mam -6 na obu oczach i szkla kontaktowe. Badania do powtorzenia za 5 lat. Poza tym problemunie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egzaminator WORD Re: Wada wzroku :"| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 18:08 Nie dopuścimy Cię do egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ja mam powazna wade wzroku na prawe oko..... IP: *.betanet.pl 03.01.07, 23:44 i mam bezterimnowe prawko wiec nie sluchaj glupiego gadania "egzaminatora z mordu" Odpowiedz Link Zgłoś