Gość: agast3 IP: *.media4.pl 21.02.07, 11:03 mój mąz właśnie będzie zdawał egzamin praktyczny;-) trzymajcie kciuki!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia_11 Re: mój mąż dziś zdaje!! 21.02.07, 11:20 Gość portalu: agast3 napisał(a): > mój mąz właśnie będzie zdawał egzamin praktyczny;-) trzymajcie kciuki!! Ja trzymam! Daj znać jak poszło i gdzie był ten egzamin. pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agast3 Re: mój mąż dziś zdaje!! IP: *.media4.pl 21.02.07, 11:56 zdaje we wrocławiu;-) właśnie dzwonił że wyszedł z placu i czeka na miasto (jako ostatni!) to jest jego pierwsze podejście.. ale jestem zdenerwowana, przeżywałam to samo 26,01 i zdałam za pierwszym podejściem;-).. dzięki za trzymanie kciuków!! Odpowiedz Link Zgłoś
basia_11 Re: mój mąż dziś zdaje!! 21.02.07, 13:31 Gość portalu: agast3 napisał(a): > zdaje we wrocławiu;-) właśnie dzwonił że wyszedł z placu i czeka na miasto > (jako ostatni!) to jest jego pierwsze podejście.. ale jestem zdenerwowana, > przeżywałam to samo 26,01 i zdałam za pierwszym podejściem;-).. dzięki za > trzymanie kciuków!! Daj znać jak mu poszło! pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agast3 Re: mój mąż dziś zdaje!! IP: *.media4.pl 21.02.07, 14:40 Niestety oblał go;-( już powracał do strefy i zmieniał pas kiedy mu astra wymusiła pierwszeństwo i musiał gwałtownie hamować, na co instruktor stwierdził że nie dostosował prędkości!! mówi się trudno.. więcej szczegółów będę znać jak wróci do domku;-( pozdrawiam i dziękuję Basiu za kciuki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agast3 Re: mój mąż dziś zdaje!! IP: *.media4.pl 21.02.07, 14:41 przepraszam nie instruktor tylko egzaminator!! Odpowiedz Link Zgłoś
basia_11 Re: mój mąż dziś zdaje!! 21.02.07, 14:43 Gość portalu: agast3 napisał(a): > przepraszam nie instruktor tylko egzaminator!! Wiadomo o co chodzi, to z nerwów. Szkoda, bardzo szkoda, zwłaszcza skoro wracał już do ośrodka... pozdrawiam Was oboje serdecznie Basia, jeszcze przed egzaminem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tjaaaa Skupuję Kit IP: *.aster.pl 21.02.07, 14:57 Jakaż to ironia losu, ileż to już ludzi wracało i na samym koniuszku, az tu nagle buch, rach, trach i lisek nie przywitał się z gąską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: mój mąż dziś zdaje!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 18:19 skoro zmienial pas to jak mu drugie auto moglo wymusic pierwszenstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
basia_11 Re: mój mąż dziś zdaje!! 22.02.07, 18:41 Gość portalu: hmmm napisał(a): > skoro zmienial pas to jak mu drugie auto moglo wymusic pierwszenstwo? Nie wiem jaka sytuacja była w tym konkretnym przypadku, ale znajomy oblał w ten sposób: jechał na 3-pasmowej lewym pasem, chciał wjechać na środkowy, wrzucił kierunek, popatrzył, uznał, że może zmienić pas, zaczął manewr i w tym momencie usłyszał trąbienie samochodu, który z prawego pasa też wjeżdżał na środkowy. Egzaminator uznał to za wymuszenie i egzamin przerwał, ale trudno na sto procent powiedzieć gdzie był błąd, czy zdający źle ocenił sytuację, czy kierowca na prawym pasie wepchał się i zaczął trąbić... pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: mój mąż dziś zdaje!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.07, 07:50 Jeżeli zmieniał pas z lewego skrajnego na środkowy, to ten z prawego, gdy też zmieniał pas na środkowy, miał pierwszeństwo. Twój znajomy ewidentnie wymusił pierwszeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_11 Re: mój mąż dziś zdaje!! 23.02.07, 08:02 Gość portalu: madzia napisał(a): > Jeżeli zmieniał pas z lewego skrajnego na środkowy, to ten z prawego, gdy też > zmieniał pas na środkowy, miał pierwszeństwo. Twój znajomy ewidentnie wymusił > pierwszeństwo. Całkiem możliwe, nie twierdzę, że było inaczej. Po prostu takie manewry to są sekundy a nawet mniej, więc trudno do końca ocenić, kto pierwszy zaczął manewr i wcale nie twierdzę, że znajomy został niesłusznie oblany, on z resztą też tak nie mówi. Pewnie źle ocenił sytuację, wydawało mu się, że ma drogę wolną i zaczął manewr a tymczasem kierowca z prawego pasa zrobił to samo i w tej sytuacji miał pierwszeństwo. pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietia Re: mój mąż dziś zdaje!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 01:54 jasne .zawsze na końcu egzaminu ktoś komuś zajedzie i po egzaminie .Żenada Odpowiedz Link Zgłoś