Dodaj do ulubionych

mój mąż dziś zdaje!!

IP: *.media4.pl 21.02.07, 11:03
mój mąz właśnie będzie zdawał egzamin praktyczny;-) trzymajcie kciuki!!
Obserwuj wątek
    • basia_11 Re: mój mąż dziś zdaje!! 21.02.07, 11:20
      Gość portalu: agast3 napisał(a):

> mój mąz właśnie będzie zdawał egzamin praktyczny;-) trzymajcie kciuki!!

Ja trzymam!
      Daj znać jak poszło i gdzie był ten egzamin.

pozdrawiam
      Basia
      • Gość: agast3 Re: mój mąż dziś zdaje!! IP: *.media4.pl 21.02.07, 11:56
        zdaje we wrocławiu;-) właśnie dzwonił że wyszedł z placu i czeka na miasto
        (jako ostatni!) to jest jego pierwsze podejście.. ale jestem zdenerwowana,
        przeżywałam to samo 26,01 i zdałam za pierwszym podejściem;-).. dzięki za
        trzymanie kciuków!!
        • basia_11 Re: mój mąż dziś zdaje!! 21.02.07, 13:31

> zdaje we wrocławiu;-) właśnie dzwonił że wyszedł z placu i czeka na miasto
          > (jako ostatni!) to jest jego pierwsze podejście.. ale jestem zdenerwowana,
          > przeżywałam to samo 26,01 i zdałam za pierwszym podejściem;-).. dzięki za
          > trzymanie kciuków!!

Daj znać jak mu poszło!

pozdrawiam
          Basia
          • Gość: agast3 Re: mój mąż dziś zdaje!! IP: *.media4.pl 21.02.07, 14:40
            Niestety oblał go;-( już powracał do strefy i zmieniał pas kiedy mu astra
            wymusiła pierwszeństwo i musiał gwałtownie hamować, na co instruktor stwierdził
            że nie dostosował prędkości!! mówi się trudno..

więcej szczegółów będę znać jak wróci do domku;-(

pozdrawiam i dziękuję Basiu za kciuki..
            • Gość: agast3 Re: mój mąż dziś zdaje!! IP: *.media4.pl 21.02.07, 14:41
              przepraszam nie instruktor tylko egzaminator!!
              • basia_11 Re: mój mąż dziś zdaje!! 21.02.07, 14:43

> przepraszam nie instruktor tylko egzaminator!!

Wiadomo o co chodzi, to z nerwów.

Szkoda, bardzo szkoda, zwłaszcza skoro wracał już do ośrodka...

pozdrawiam Was oboje serdecznie
                Basia, jeszcze przed egzaminem
                • Gość: Tjaaaa Skupuję Kit IP: *.aster.pl 21.02.07, 14:57
                  Jakaż to ironia losu, ileż to już ludzi wracało i na samym koniuszku, az tu
                  nagle buch, rach, trach i lisek nie przywitał się z gąską.
            • Gość: hmmm Re: mój mąż dziś zdaje!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 18:19
              skoro zmienial pas to jak mu drugie auto moglo wymusic pierwszenstwo?
              • basia_11 Re: mój mąż dziś zdaje!! 22.02.07, 18:41
                Gość portalu: hmmm napisał(a):

> skoro zmienial pas to jak mu drugie auto moglo wymusic pierwszenstwo?

Nie wiem jaka sytuacja była w tym konkretnym przypadku, ale znajomy oblał w ten
                sposób:
                jechał na 3-pasmowej lewym pasem, chciał wjechać na środkowy, wrzucił kierunek,
                popatrzył, uznał, że może zmienić pas, zaczął manewr i w tym momencie usłyszał
                trąbienie samochodu, który z prawego pasa też wjeżdżał na środkowy. Egzaminator
                uznał to za wymuszenie i egzamin przerwał, ale trudno na sto procent powiedzieć
                gdzie był błąd, czy zdający źle ocenił sytuację, czy kierowca na prawym pasie
                wepchał się i zaczął trąbić...

pozdrawiam
                Basia

• Gość: madzia Re: mój mąż dziś zdaje!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.07, 07:50
                  Jeżeli zmieniał pas z lewego skrajnego na środkowy, to ten z prawego, gdy też
                  zmieniał pas na środkowy, miał pierwszeństwo. Twój znajomy ewidentnie wymusił
                  pierwszeństwo.
                  • basia_11 Re: mój mąż dziś zdaje!! 23.02.07, 08:02
                    Gość portalu: madzia napisał(a):

> Jeżeli zmieniał pas z lewego skrajnego na środkowy, to ten z prawego, gdy też
                    > zmieniał pas na środkowy, miał pierwszeństwo. Twój znajomy ewidentnie wymusił
                    > pierwszeństwo.

Całkiem możliwe, nie twierdzę, że było inaczej. Po prostu takie manewry to są
                    sekundy a nawet mniej, więc trudno do końca ocenić, kto pierwszy zaczął manewr i
                    wcale nie twierdzę, że znajomy został niesłusznie oblany, on z resztą też tak
                    nie mówi.
                    Pewnie źle ocenił sytuację, wydawało mu się, że ma drogę wolną i zaczął manewr a
                    tymczasem kierowca z prawego pasa zrobił to samo i w tej sytuacji miał
                    pierwszeństwo.

pozdrawiam
                    Basia
            • Gość: pietia Re: mój mąż dziś zdaje!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 01:54
              jasne .zawsze na końcu egzaminu ktoś komuś zajedzie i po egzaminie .Żenada
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka