Dodaj do ulubionych

poszukuję jakiejś dobrej szkoły w Warszawie!!!!

IP: *.aster.pl 19.04.07, 00:01
Możecie mi pomóc. Poszukuję jakiejś dobrej szkoły w Warszawie. Takiej która
ma w ofercie kursy weekendowe (najlepiej jeden weekend) i dobrych
instruktorów. Słyszałam, że IMOLA jest ok, a co Wy sądzicie na ten temat???
Liczę na Waszą pomoc.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • linia.frontu Re: poszukuję jakiejś dobrej szkoły w Warszawie!! 19.04.07, 07:59
      Wiem, że pik tez ma jakieś przyspieszone kursy, brat mój robił, a że nie pytasz
      o efekty:).
    • Gość: KASIA Re: poszukuję jakiejś dobrej szkoły w Warszawie!! IP: *.acn.waw.pl 19.04.07, 08:18
      Kończyłam w Imoli kurs 5 dniowy. Jeśli masz jakieś podstawy to możesz zapisać
      się na 2 dniowy. Lecz jeżeli Twoja wiedza równa się zero to nie radze. Zbyt
      wiele wiedzy może pomieszać w głowie. Możesz zapisać się wcześniej, dostać
      materiały do domu, troche poczytać z ABC kierowcy i w dwa dni zrobić teorie.Ja
      polecam Ci Ursynów i zajęcia z p.Jolą - miła, prowadzi na luzie. Instruktora
      jazd mam z Tarchomina którego z czystym sumieniem mogłabym Ci polecić.
      • Gość: Justyna Re: poszukuję jakiejś dobrej szkoły w Warszawie!! IP: *.chello.pl 20.04.07, 06:53
        Witam
        Ja też konczyłam kurs w Imoli i wykłady miałam z pania Jolą. I moje odczucia są
        całkiem inne. Przez cały kurs poznałam chyba całą jej rodzinę i dowiedziałam
        się że jest bardzo dobrym kierwocą. No juz nie mówiąć że wychwalała Imolę w
        niebiosy!!!! A to chyba nie należy do roli wykładowcy. Wolała bym zeby mówiła
        więce konretów związanych z przepisami ruchu drogowego! Chyba wolałabym
        wykładowcę który mniej podchodzi na luzie do tego typu wykładów i nie dawał
        sciagać na egzaminie wewnetrznym. Wkońcu chciałabym sie zapoznac dobrze z
        przepisami. A raczej te filmy które były na wykładach w małym stopniu mi
        pomogły. Poza tym widać że wykładowczyni nie dokońca umiała odpowiedzieć na
        pytania zadawane przez kusantów!!!!
        Pozdrawiam
    • hollygolightly85 Re: poszukuję jakiejś dobrej szkoły w Warszawie!! 19.04.07, 21:15
      moim zdaniem nie warto zapisywać sie do wielkich szkół z prostego powodu- idą w
      ilość a nie w jakość.im jest wszystko jedno, bo i tak zawsze znajdą sie klienci
      (skoro wszędzie widać ich logo).
      polecam małe szkoły, bo tam zwykle dużo bardziej się starają- muszą, zeby w ogóle
      "przetrwać"
      a już zupełnie nie w tematcie- proponuję nie dublować wątków- jest tu (albo na
      drugiej stronie) temat "dobra szkoła w warszawie", proponuję zajrzeć:)
      pozdrawiam
    • hollygolightly85 Re: poszukuję jakiejś dobrej szkoły w Warszawie!! 19.04.07, 21:16
      o, tu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=60519540
    • Gość: mapa Re: poszukuję jakiejś dobrej szkoły w Warszawie!! IP: *.aster.pl 19.04.07, 22:40
      Nie zauważyłam wczesniej tego postu, a poza tym nic konkretnego tam nie ma.
      Czytałam właśnie opinie na forum dotyczące Imoli i muszę przyznać, że zaczęłam
      mieć dość duże obawy przed tą szkołą. Wcześniej zastanawiałam się nad kursem
      weekendowym na Śniadeckich i jazdą z jakąś z pań, ale po przeczytaniu tylu
      negatywnych opini juz sama nie wiem:(((
      A może jest jakaś inna szkoła w Warszawie, która oferuje kursy weekendowe i ma
      dobrych instruktorów?
      Pozdrawiam
    • Gość: karol Re: poszukuję jakiejś dobrej szkoły w Warszawie!! IP: *.chello.pl 19.04.07, 22:41
      Ja Imoli nie polecam, mialem tam 3 instruktorow i kazdy gorszy od poprzedniego,
      teraz jezdze w OSK Turbo (zapisy w szkole na ulicy Hozej) i jezdze z panem
      Wojtkiem. Spoko gosc.
      • Gość: Karolcia Przestrzegam przed szkółką Turbo w Warszawie. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.07, 08:18
        Przestrzegam przed szkółką Turbo w Warszawie.Nie było wykładów tylko książka
        i "ucz się sam w domu" a jazdy to załatwianie spraw instruktora zdezelowaną
        Corsą bez ubezpieczenia jak się okazało podczas kiontroli policyjnej.
        • Gość: karol Re: Przestrzegam przed szkółką Turbo w Warszawie. IP: *.chello.pl 21.04.07, 01:00
          a ja jestem bardzo zadowolony, co prawda wzialem tam tylko jazdy doszkalajace,
          caly kurs mialem w imoli, wygladalo to tak, ze w salce na 20 osob bylo osob z
          80, ludzie doslownie siedzili jeden na drugim, na podlodze, na parapetach etc.
          po pierwszych zajeciach darowalem sobie wyklady...
    • Gość: mapa co wiedzie o tym wykładowcy IP: *.aster.pl 20.04.07, 12:50

napisałam maile do kilku szkół, które wydały mi się w miarę. Pan (czy Pani ) z
      Zielonego Listka na moje pytanie kto będzie prowadził kurs weekendowy
      opowiedział "pan wykładowca" :/ i że dostanę instruktora (czyli sami
      przydzielają???) Czyli odpowiedź dla głupiego chyba...
      W Imoli dowiedziałam się, że prowadzącym jest Grzegorz Smoliński (Centrum).
      Wiecie coś o tym Panu? Albo o Włodzimierzu Skowrońskim, który prowadzi zajęcia
      na Ursynowie?
      Pozdrawiam.
      • hollygolightly85 Re: co wiedzie o tym wykładowcy 20.04.07, 16:43
        rozumiem,ze to teoria?
        teorią to się nie ma co kierować...i tak będziesz musiała nauczyć się tego sama.
        najważniejszy jest instruktor, bo to od niego bardzo dużo zależy:)
      • Gość: Polanka Re: co wiedzie o tym wykładowcy IP: *.aster.pl 20.04.07, 17:16
        Pan Skowroński prowadził bardzo dobrze i konkretnie kurs w Imoli na który
        chodziłam. Na wykładach było zero nudy czyli nie mam żadnych zastrzeżeń a
        jestem wymagająca.
        • Gość: Polanka Re: co wiedzie o tym wykładowcy IP: *.aster.pl 22.04.07, 14:49
          Polecam Piotra Kupczyka na Ursynowie w Imoli.
          • Gość: Polanka Re: co wiedzie o tym wykładowcy IP: *.aster.pl 23.04.07, 21:53
            Zapisać można się do obojętnie jakiej szkoły i tak wszystke szkoły umawiają się
            na życzenie klienta pod ośrodkami egzaminacyjnymi-można sobie jeździć po
            trasach egzaminacyjnych ile się chce.
    • Gość: mapa Imola??? IP: *.aster.pl 20.04.07, 21:54

A czy możecie mi polecic jakiegoś instruktora z Imoli. Mimo wielu negatywnych
      opini jakie znalazłam na tym forum, ta szkoła chyba mi odpowiada jeśli chodzi o
      terminy, a dla studenta to rzecz ważna:))) dlatego powiedzcie, który instruktor
      z tej szkoły jest odpowiedni.

• Gość: kursantka Re: Imola??? IP: *.aster.pl 21.04.07, 18:14
        ukończyłam kurs w imola,idealnym instruktorem jest pan paweł wrzosek z zieloną
        corsą {nie polecam pana janusza-srebrna corsa}-imola na grójeckiej
        pozdrawiam
    • Gość: mapa Re: Imola??? IP: *.aster.pl 21.04.07, 21:26
      A czy w Imioli na Ursynowie jest jakiś instruktor godny polecenia???
      • Gość: mrówka Imola??? IP: *.chello.pl 22.04.07, 22:30
        Napewno jeśli chodzi o dobrego instrukrora z Imoli który jeździ po Ursynowie to
        polecam Pawła Smotera.Młody ale jednocześnie bardzo miły, spokojny i wymagający
        instruktor.Naprawdę jestem zadowolona z jego podejscia do mojej osoby. Czuje
        się zaangażowanie z jego strony. Jeśli chcesz jego telefon to zadzwoń do biura.
        Napewno ci podadzą. Natomiast nie polecam pana Jerzego Pierścieniaka!!
        • Gość: przed egzaminem Re: Imola??? IP: *.chello.pl 08.08.07, 21:31
          Paweł Wrzosek i jego zielona błyskawica dają radę.
    • Gość: mapa Re: ??? IP: *.aster.pl 22.04.07, 21:05
      A jeszcze mi wyjaśnijcie jak to jest z egzaminem, bo moja znajoma mi
      powiedziała, że to się w rejonach zdaje i że lepiej sobie wybrać szkołe z mojej
      dzielnicy. Czy to prawda???
      A i wciąż czekam na informacje o dobrych instruktorach z Imoli, szczególnie z
      tej na Ursynowie (choć sama jestem z Pragi:)))
      • hollygolightly85 Re: ??? 23.04.07, 20:04
        w rejonach??
        w warszawie są tylko 2 miejsca: albo odlewnicza, albo powstańców śląskich.
        więc moim zdaniem najrozsądniej jest zapisać się do jakiegoś OSK, który znajduje
        się w pobliżu WORDu.Dzięki temu można poznać podczas kursu trasy egzaminacyjne,
        a to jest naprawde b.ważne.
        • evula Szkoła Silver na Modlińskiej 02.07.07, 16:10
          hollygolightly85 ma rację. Najlepiej zapisać sie na kurs do szkoły, która
          mieści się blisko tras egzaminacyjnych. Naprawdę szczerze polecam szkołę Silver
          na ul. Modlińskiej i instruktora pama Krzysztofa Krajewskiego. Kończyłam tam
          kurs, jestem osobą bardzo wymagającą i nie miałam najmniejszych zastrzeżeń co
          do tej szkoły. Egzamin na prawko zdałam za pierwszym razem. Polecam www.silver-
          naukajazdy.pl
          • Gość: ppppppppppppfhi Re: Szkoła Silver na Modlińskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 16:54
            spamiara
            • evula Re: Szkoła Silver na Modlińskiej 02.07.07, 18:58
              Gość portalu: ppppppppppppfhi napisał(a):

> spamiara

IDIOTA
    • Gość: wujek dobra rada Re: poszukuję jakiejś dobrej szkoły w Warszawie!! IP: *.nat.student.pw.edu.pl 02.07.07, 15:19
      moja dobra rada nie polecam instruktora -pana Krzysztofa K. Kabaty srebrna corsa
      z imoli zdala od niego....
    • magda0777 Re: poszukuję jakiejś dobrej szkoły w Warszawie!! 02.07.07, 15:27
      A ja jestem tym idealnym przykładem, że zaangażowanie moje i instruktora, oraz umiejętności i szczęście na egzaminie powodują, że zdałam za pierwszym razem i w związku z tym zawsze polecę Imolę i instruktora Łukasza.
    • Gość: ag Re: poszukuję jakiejś dobrej szkoły w Warszawie!! IP: *.chello.pl 10.08.07, 22:43
      a co powiecie o Babskiej na mokotowie?
      i o Tęczy również na mokotowie?
      • floric Re: poszukuję jakiejś dobrej szkoły w Warszawie!! 11.08.07, 13:55
        PRZESTRZEGAM przez babską na Mokotowie!!
        jazy średnio raz na tydzień po godzinie.
        maksymalna częstotliwość jazd 3 h w tygodniu!

jest za to mozliwosc skorzystania z jazd doszkalających codziennie.

nie ma mowy o zmianie instruktora, ani zwrocie pieniędzy

rozpoczętym tam kurs byłem zmuszony porzucić i rozpocząć od nowa w
        innej szkole, w babskiej do śmierci nie doczkałbym sie na egzamin.
        kasa oczywiście przepadła.

unikajcie tych naciągaczek.
        • Gość: instruktorkababska Re: poszukuję jakiejś dobrej szkoły w Warszawie!! IP: *.aster.pl 29.08.07, 22:55
          Bardzo proszę o podanie swojego NAZWISKA,
          W CELU WYJAśNIENIA TEGO POSTU
          Ponieważ jest to NIEPRAWDA!
          JESTEM INSTRUKTORKĄ Z BABSKIEJ AUTOSZKOŁY i nigdy !!!
          Nigdy nie miała miejsca podobna sytuacja , aby ktokolwiek chciał zwrot pieniędzy !
          z powodu niezadowolenia z NASZYCH USŁUG !!!
          ABSOLUTNIE NIGDY !
          DLATEGO W CELU WYJAśNIENIA SPRAWY PROSZĘ w tej sytuacji o ujawnienie swojego
          nazwiska.Podanie instruktora i innych danych, które potwierdziłyby wiarygodność
          tego postu!!!
          A ja zweryfikuje to w firmie!
          • Gość: bliźniaczka Re: poszukuję jakiejś dobrej szkoły w Warszawie!! IP: *.agora.pl 30.08.07, 07:53
            Ojej, jak pani jezdzi z kursantem też się tak pani umosi i
            denerwuje ? Czy to zachęci kogoś do nauki z babską instruktorką ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka