Gość: wiola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 22:24 Co myślicie o tej szkole jazdy??warto??jestescie zadowoleni?jacy instruktorzy tam są??dzięki za odpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: myślicielka Re: OSK Szofer -Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 23:50 Myślimy, że o tej szkole są przynajmniej dwa wątki za dużo. P z y n a j m n i e j. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=61900560&a=61900560 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=55053039&a=55053039 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: OSK Szofer -Kraków IP: *.chello.pl 14.06.07, 15:33 Cześć! jestem już po kursie w tym Ośrodku i z czystym sumieniem mogę Ci polecić Szofera,teraz czekam na egzamin.Teoria jest w przystępny sposób wykładana,w większości testy przerabiane są na zajęciach,wątpliwości wyjaśniane, prowadzący udziela dobrych porad.Po teori byłam dobrze przygotowana do jazdy praktycznej i nie miałam problemów z rozwiązywaniem testów.Najważniejsze są zajęcia praktyczne i teraz mogę powiedzieć że trafiłam na bardzo dobrego instruktora Pana Darka G.Po raz pierwszy siedziałam za kółkiem i musiał mi tłumaczyć wszystko od zera,jest bardzo kulturalny,opanowany,cierpliwy punktualny,bardzo dobrze tłumaczy i jak coś nie dociera to znajdzie sposób żeby w koncu dotarło. Jeżdziłam bardzo dużo po Hucie i rondach od każdej strony,skrzyżowaniach,zwracał uwagę na miejsca na których mogą egzaminatorzy zastawiać "pułapki".Plac manewrowy mają w porządku. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś