Dodaj do ulubionych

zdałam łódź

05.07.07, 00:15
zdalam dzisiaj w Łodzi za 3 razem co prawda, ale zdałam, jedyna rada mniej
stresu i wiecej wiary w siebie, podczas pierwszych dwoch egzaminow poszłam z
nastawieniem , ze nie zdam i nie zdalam, tym razem mowilam, zdam, wszystko
umiem, jestem dobra i poszlo!:) a co do egzaminatora to nie bede sie
wypowiadac byl strasznie nie mily i generalnie na samym poczatku egzaminu
zwątpilam, ze zdam, myslalam ze taki cham to bedzie mnie podpuszczal itd, ale
nie robil tego , błedow jakis razących nie mialam wiec nie mial sie do czego
przeczepic, poza tym padal dosyc solidny deszcz wiec moglam jechac wolno ,
wtedy jest ławtiej! wiecej wiaryu w siebie ludzie!
Obserwuj wątek
    • Gość: natalia Re: zdałam łódź IP: *.aster.pl 05.07.07, 00:17
      Serdecznie Ci gratuluję, najgorszy zawsze ten stres.
      • nefelly Re: zdałam łódź 05.07.07, 00:22
        wlasnie stres, jest najgorszy a wiara w swoje mozliwosci skutecznie go zwalcza,
        dzisiaj rowniez sie stresowalam, ale naprawde o 3 razy mniej niz wczesniej, wiec
        moja rada uwierzyc w siebie i powtarzac sobie w duchu co mi taki glupi
        egzaminator moze zrobic, zrobie wszystko jak nalezy a on moze mi nagwizdac:P to
        mi pomoglo:P dziekuje za gratulacje zycze powodzenia wszystkim, bo wiem ze
        wiekszosc oblanych egzaminow to nie brak umiejetnosci, ale ogromny stres i złe
        podejscie do samego egzaminu, poza tym nie sluchac ludzi w poczekalni, bo jedni
        drugich nakrecaja i wychodzi sie na tym jeszcze gorzej, dzisiaj egzamin
        wyznaczylam na 8 rano, wiec nie mialam w zasadzie czasu na pogawedki, od razu na
        egzamin to dziala!
        • natalia355 Re: zdałam łódź 05.07.07, 00:36
          Ja mam to juz za soba ale nie za pierwszym razem. Jeszcze raz serdecznie
          gratuluje.
          • off.topic Re: zdałam łódź 05.07.07, 09:23
            Gratulacje!!! :)
    • lionne7 Re: zdałam łódź 05.07.07, 12:50
      Gratuluję!

Mogłabys napisać coś więcej o egzaminie, np. mniej więcej jaką trasą jechałaś,
      jakie manewry wykonywałaś (wszystkie?), na co zwrócić uwagę itd.? Niedługo też
      mam egzamin w Łodzi (po raz pierwszy i mam nadzieję ostatni:)) i nie wiem jak
      to wygląda;)

Aha i jeszcze jedno - na placu trzeba jeździć bez świateł?
      • nefelly Re: zdałam łódź 05.07.07, 15:07
        wiesz co, trasa byla w zasadzie caly czas w loko, bałam sie ze bedzie mnie
        ciagał przez rondo solidarnosci pare razy a mialam z tym probl;emy, ale tylko
        raz przejechalismy, jechałam pomorska do sterlinga, polnocna, anstada i na
        anstada mialam zawracanie z wykorzystaniem biegu wstecznego, a pozniej gdzie
        obok akademików przy lumumby mialam parkowanie prostopadle, rowbnoleglego w
        ogole nie mialam, hamowania awaryjnego tez nie, wiec looozik. zanim robisz
        manewry na placu pokazujesz wszystkie swiat;la i wlewy, wiec poprostu nie
        wylączaj swiatel mijania , zebys nie zapomniala ich wlaczyc przed wyjazdem na
        miasto, ze stresu duzo ludzi zapomina o swiatlach, poza tym absolutnie nie mow
        czegos w stylu: ale sie stresuje, boje sie itd, no i przedewszystkim duzo wiary
        wew lasne mozliwosci:P
        • nefelly Re: zdałam łódź 05.07.07, 15:09
          no i zapomnialam jeszcze zebys nie zapomniala ze jest remont na kilinskiego i na
          pomorsdkiej w kierunku placu wolnosci, przed sterlinga jest nakaz w lewo i w
          prawo, wtedy zapytaj sie w ktora strone masz jechac, jesli Ci powie, zebys sama
          wybrała, to pojedz w prawo do polnocnej wg. mnie lepiej i latwiej , ja tak
          zrobilam:P jak mi sie cos jeszcze przypomni to napisze:P
          • lionne7 Re: zdałam łódź 05.07.07, 21:42
            Dzięki:)

A jeśli chodzi o światła na placu to ja bym ich sama nie wyłączała, ale
            słyszałam, że w niektórych WORD-ach egzaminatorzy każą wyłączyć, no i później
            można o nich zapomnieć... Ale z tego co piszesz to w Łodzi można mieć włączone
            światła na placyku:)
            • nefelly Re: zdałam łódź 05.07.07, 21:46
              mozna, i za kazdym razem mialam wlaczone wiec z tym napewno problemu nie
              bedzie:P pamietaj jestes lepsza od egzaminatora i wykonasz bezblednie wszystkie
              polecenia! i tak trzymac! Amen!
              • lionne7 Re: zdałam łódź 05.07.07, 22:10
                >pamietaj jestes lepsza od egzaminatora i wykonasz bezblednie wszystkie
                > polecenia! i tak trzymac! Amen!
                Hehe, dzieki:) Też uważam, że pewność siebie to pół sukcesu;) Na razie się nie
                stresuję myśląc o egzaminie. Pewnie na egzaminie jakiś stresik się pojawi, ale
                będę nad tym wczesniej pracować, żeby nie był paraliżujący - bardzo ważne jest
                pozytywne nastawienie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka