Gość: mag IP: 217.153.206.* 12.07.07, 13:20 Czy może ktoś mi powiedzieć zaczynając od zewnętrznej strony jaka jest kolejność świateł z przodu i z tyłu? Będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corrina_f1 Re: światła 12.07.07, 13:25 W Punto nie ma w tylnych strony zewnętrznej, jest z góry do dołu :) Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: światła 12.07.07, 14:45 Gość portalu: mag napisał(a): > Czy może ktoś mi powiedzieć zaczynając od zewnętrznej strony jaka jest > kolejność świateł z przodu i z tyłu? Będę wdzięczna Jakiej zewnętrznej? Z przodu jest tak: kierunek, pierwsza komora - mijania, druga - żarówka duża to drogowe, mała - pozycyjne. Z tyłu: to okalające to odblask, na samej górze kierunek, potem pozycyjne i stopu potem cofania oświetlenie tablicy zalicza się do pozycyjnych na dole lewy róg przeciwmgłowe prawy - odblask awaryjne - kierunkowskazy migają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: światła IP: 217.153.206.* 12.07.07, 14:49 dzięki jesteś wielka - własnie o to mi chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maaagda Re: światła IP: *.warszawa.dialog.net.pl 12.07.07, 19:13 Jeszcze na samym środku tylnej szyby jest stop. Czasem pytają o moc żarówek, nie wiem czy w całej Polsce, ale w Warszawie tak. Odpowiedz Link Zgłoś