Gość: zdająca Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 22:38 W Sieradzu jest ciężko, trzeba się b. pilnować Już trzy razy nie zdałam. Pierwszym razem na placu, 2 kolejne w mieście. Zrobiłam błędy, których na pewno w normalnych warunkach bym nie zrobiła. Stres mnie przerasta i podejście egzaminatorów też. Przecież to nie obóz koncentracyjny, warto byłoby się zastanowić, jaką rolę na egzaminie pełnią podmioty. Proszę Państwa, to, co w stresie to długi ślad w psychice. O co chodzi? A przecież może jakaś przyjemna, krótka rozmowa, z paroma radami egzaminatora będzie przez zdających lepiej zapamiętana i w przyszłości przyniesie kierowcom i innym użytkownikom dróg pozytywne efekty. Stres i ulewanie nie jest metodą na sukces. Egzaminatorzy powinni mieć węcej wiedzy z psychologii i pedagogiki. Gdyby sami byli ulewani, czy byliby Tymi Kim są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.10, 10:02 u kogo pani zdawała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandzia Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: 80.50.236.* 28.09.10, 15:03 a ja zdałam u Pana Jana Studenta:)przesympatyczny i wyrozumiały:)pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: 46.112.39.* 07.11.10, 20:08 zdany, za pierwszym,wspominam baaaardzo miło, pan Wawrzyniak;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyczna Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.cdma.centertel.pl 10.11.10, 16:21 10.11.2010. Dzisiaj zdałam egzamin właśnie w Sieradzu miałam egzaminatora Pana Sękala bardzo miły pan, nie jest rygorystyczny, taki zwykły facet... Pozdrawiam go cieplutko... a wszystkim zdającym życze powodzenia..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinŚW Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 20:25 Ja zdawałem dzisiaj egzamin u pana Roberta Bobrowskiego. Bardzo miły Pan powiem nawet ,że równy z niego gość podczas włączania kierunkowskazu włączyły mi się przypadkowo światła pozycyjne powiedział mi o tym a ja ,że przeprasza bo to tak ze stresu a On nie ma mnie pan za co przepraszać. Mój egzamin trwał 48 min. gdy wróciliśmy do WORD-u powiedział ,że nie będzie mi zbytnio gadał tylko od razu ,że zdałem to podziękowałem za egzamin a on ,że nie ma za co dziękować :D to ja wziąłem tylko karteczkę i do widzenia. Życzę każdemu takiego egzaminatora jak i ja miałem:) P.S nie polecam Lipowskiego... straszny gbur nawet dzień dobry nie odpowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rajdowiec Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: 95.175.3.* 27.11.10, 00:40 Arkadiusz Bednarek - chłodny , ale normalniejszy od Jaworskiego tak nie buczy jak posrany jeleń. Egzamin trwal 58 minut, ostatnie 8 minut można się już mylić -autopsja zamiast zawrócić skręcjąc w bramę w lewo można pojechać i zawrócić w branie po prawej.... hehe. Egzamin "od ....do" Podstawa to patrzeć na znaki i linie poziome . Prędkość optymalna to 42-46 jak dla mnie, szybciej już patrzył na licznik jak popierzony czy aby nie wyjadę poza 50 km/h. Najpierw było zawracanie , potem pojechaliśmy między bloki , przed lidlem w lewo tak jak droga prowadzi , potem w prawo na rondo , z ronda na turek i potem w prawo na stare tory kolejowe---> skrzyżowanie na nowej drodze wylotowej na Łódź , i zaraz w prawo po jednokierunkowych...przez miasto i do ośrodka prosta i tu nagle jeb na blokowisko i parkowanie ...widać że szuka dziury,ale akurat nie znalazł i uwaga też na równorzędne skrzyżowania --> wyjazd z bloków i prosta do ośrodka...i w lewo na wylotówke tuż przed ośrodkiem - to było kurestwo...potem w prawo poza miasto i jeszcze raz w prawo , taka runda wokół wordu, między czasie jedno zatrzymanie na żądanie ( nie zdawałem na autobus :) ) .zjazd do ośrodka ...wypełnienie ankiety ..egzamin pozytywny powiedziane na odpie...i do widzenia....ocena 3---- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remin Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.10, 17:28 no to niezłych mamy tych naszych egzaminatorów.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: 80.48.145.* 30.12.10, 13:02 A ja dzisiaj uwaliłem, miałem z Panem Arkadiuszem Bednarkie, ale mój błąd, bo nie zauważyłem samochodu bo stał w tzw "martwym punkcie" i cofałem, Pan wcisnął hamulec i zupa. Nastepnym razem bedzie lepiej:D:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.11, 19:20 pozwalniali tylu przesympatycznych egzaminatorów,że w Sieradzu będzie ciężko zdać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miła Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 14:53 tzn , kogo zwolnili z dotychczasowych egzaminatorów? przyjęli kogoś nowego? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
xewcia Re: egzaminatorzy w Sieradzu 19.01.11, 18:25 Nie życzę nikomu trafić na p. Elżbiete Stasik, okropna baba! oblała mnie za to że niby odbiłam kierownicą w prawo przy skręcaniu w lewo,ogólnie noge cały czas trzymała na hamulcu i czekała tylko na to aby móc zahamować.A sama nawet zaparkować nie potrafi...Zdałam u pana Gadaja, podczas jazdy nic się nie odzywał dopiero gdy wróciliśmy na plac powiedział ze jazda mu sie podobała i egzamin pozytywny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUKAS Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.183.135.27.dsl.dynamic.eranet.pl 20.01.11, 17:06 ja dzisiaj zdawałem u pana Roberta Bobrowskiego,fajny gość jeżdziłem 35.minut oblał mnie bo wjechałem do strefy zamieszkanej i jechałem 32 km na godzinę trzeba na to uważać bo tego znaku jest prawie nie widać myślę że następnym razem będzie lepiej POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pychol Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.11, 00:09 słyszałam, że nastąpiły zwolnienia egazminatorów w sdz, nie wie ktoś może kogo zwolnili? słyszałam, że wawrzyniaka i gaja, ale kogoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.11, 22:05 Pychol: masz złe informacje bo Gaj jest, zwolnili ogólnie tych młodych,najfajniejszych, Wawrzyniaka, Boreckiego , Matusiaka, i jeszcze jednego bardzo sympatycznego. Także sieradzki WORD zszedł do poziomu zerowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pychol Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.11, 10:39 marka matusiaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.11, 12:20 Nie wiem ;D jakiegoś młodego. Szkoda,że ci starzy nie mogą odejść, jak pan Mucha itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pychol Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.11, 14:38 no dokładnie.. starsi poszliby na emeryturkę, a młodsi zajęliby ich miejsce ;d założe się, że wtedy od razu podniosłaby się liczba zdawalności :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.11, 16:01 no to oczywiste, ;) jeszcze usunęli tych,którzy przepuszczali najwięcej... takżee brak słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pychol Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.11, 20:56 no co poradzimy.. teraz więcej o wyniku egzaminu będzie decydowało szczęście lub co gorsza nastrój egzaminatora :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lagwi Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.centertel.pl 25.01.11, 21:07 Witam wszystkich:) w pełni popieram pozytywne opinie o egzaminatorze, Panu Robercie Bobrowskim. Udało mi się zdać za pierwszym razem, mimo, iż byłam porządnie zestresowana, egzaminator to zrozumiał:) Życzę każdemu takiego "ludzkiego" egzaminatora. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.sieradz.vectranet.pl 29.01.11, 09:49 Teraz większość egzaminatorów będzie chciała usadzić, żeby mieli pracę. Wczoraj miałam pierwszy egzamin, no i zdałam ;). Jechałam nr 19 z Panem Jarosławem Kaliszem. Bardzo w porządku egzaminator. Jak wyjechaliśmy na miasto powiedziałam mu, że jeszcze mi noga lata na sprzęgle, to mi powiedział, że dobrze jadę, ale... nie trudno jest zawalić. Bardzo spokojny, w sumie wydawał tylko polecenia, co bardzo mnie uspokoiło. Egzamin trwał 31 minut. Na końcu mi powiedział, że gdyby wszyscy jeździli jak ja to by się zanudził, co oczywiście było dla mnie komplementem ;). Ważne na egzaminie nie zestresować się, bo wtedy nawet łuk nie trudno zawalić no i na wszystko bardzo zwracać uwagę. Cisza w samochodzie bardzo pomaga skupiać się na jeździe ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: 195.116.39.* 04.02.11, 00:03 Ja podchodziłam do egzaminu 4 razy. Za I razem pan K. nr 5 - bardzo miły pan, jednak przez mój stres zawaliłam, zatrzymalam się za linią stopu. Drugi - pan G. nr 3. nie moge powiedzieć że mam miłe wspomnienia. Wchodząc do auta nie czułam stresu jednak po chwili "rozmowy" z panem wszystko sie zmieniło i już na rękawie poległam. Trzeci - pan M. nr 8 - wbrew temu co słyszałam od znajomych bardzo fajny facet, co prawda czepiał się szczegółow ale mimo wszystko bardzo sympatyczny. Nie zdałam na rondzie - zawracałam ze złego pasa. Bład beznadziejny, troche stres i zmęczenie bo postanowiłam sobie ze jak teraz nie zdam to już nie przystępuje. Jednak mimo wszystko postanowiłam przystąpić do 4. Trafiłam na pana J.K nr 19. Przemiły mężczyzna, przy nim wgl stresu nie czułam, jechałam tak jakbym nie byla na egzaminie takze bezproblemowo zdane ;) Jednak miałam nieciekawą sytuację gdyż jakiś kierowca chciał wymusić przede mną pierwszeństwo ale udało mi się wybrnąć ;D także warto pamiętać że mimo tego że samochód jest oznaczony że jest to eLka i dodatkowo egzaminacyjna inni kierowcy mogą to zignorować i czasem przez nich można nie zdać bo jest coś takiego jak "zasada ograniczonego zaufania". Zycze wszystkim zdającym powodzenia ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość.. Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.xdsl.centertel.pl 14.02.11, 19:14 to widzę, że nie ma tu nikogo z takim pechem i brakiem opanowania nerwów jak ja;) egzaminatorzy .. hmm.. mają różnie dni i chyba indywidualnie podchodzą do każdego. Pan Bobrowski, z którym miałam kilka razy rzeczywiście jest w porządku. Jeśli jest się uważnym, umie się kontrolować swoje emocje i podejść w miarę na luzie ale i w skupieniu to nie ma problemu. Przede mną 10 egzamin.. no nie poddam się bo wiem ze potrafię! Tylko kwestia zapanowania nad nerwami które są okropne!! Ale jednak myśle nie załamujcie się, choćbyście trafili na egzaminatora o którym słyszeliście najgorsze rzeczy, bo moze akurat "się uda i zdasz". Gratulacje tym którzy zdali i powodzenia zdającym i nie łamcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 19:31 Co za tupet wymieniać kogoś z nazwiska a może ty zechcesz się przedstawić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariolka Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.airmax.pl 20.02.11, 18:44 Do tej co podchodzi 10 raz. Kochana ;) Czytając to co napisałaś przypomniała mi się moja historia, tylko, że ja już pod koniec miałam mniej siły i determinacji. Traciłam kontrole nad wszystkim, jakby tylko to się liczyło a cała reszta była bez znaczenia. Każdy egzamin był karą, oczekiwanie na placu na swoją kolej coraz wiekszą męczarnią jak na wyrok... Jej nikomu nie życzę :/ Chociaż teraz wiem, że dzieki temu jestem lepszym kierowcą, mam więcej odwagi i pewniej wykonuje manewry na drodze. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość.. Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.xdsl.centertel.pl 24.02.11, 20:10 do Mariolki : Czyli za którym razem Ci się udało? Też twierdzę, że takie coś jednak wiele nauczy, tej pewności i jest się lepszym kierowcą...! A tych negatywnych emocji, oczekiwania i całej reszty również nie życzę NIKOMU!! do "gość a"nie miej aluzji do mnie co do użycia nazwiska, nie zrobiłam tego specjalnie, a poza tym spójrz kilka wpisów do góry nie tylko ja użyłam nazwiska!! a "emilgoldyn" - czyli tego 17go jeszcze Ci się nie udało zdać? POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariolka Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: 82.160.97.* 27.02.11, 12:29 To był strzał w dziesiątkę!!! Pamiętam, że w ten dzień było mi już wszystko jedno, oczywiście nie obyło się bez stresu ale było wyjątkowo inaczej... Mimo tego, że byłam z siebie zadowolona, bo przejechałam poprawnie to do samego końca byłam trzymana w niepewności. Tyle oblanych egzaminów odebrało mi wiarę w to, że kiedykolwiek się uda. Gdy na koniec usłyszałam "WYNIK POZYTYWNY" takim wrednym głosem to przez dobrą chwilę zastanawiałam się czy oby na pewno.... Myślałam, że będę skakała z radości, krzyczała, wyła ze szczęścia ale jednak nie. To są wielkie emocje, kamień z serca a życie to czy się dalej... ;) I Tobie się uda, zobaczysz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilgoldyn Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 19:41 ja mialem mój już 4 z kolei egzamin 17 lutego tego roku. Również z P. Kaliszem. Człowiek złoto ;) Śmiał się uroczo... słuchał muzy na mp3 :) bezstresowy egzamin :) Polecam i życzę wszystkim zdającym takiego egzaminatora ;) Pan Andrzej auto nr 5, Marcin bodajże nr 7 chyba wtedy- nie polecam. jeszcze jeden był ale juz nie pamiętam ;) ale tez miły... szkoda za nie zdałem... no ale przez głupote bo na placu ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość.. Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.xdsl.centertel.pl 17.03.11, 21:14 emilgoldyn : udało Ci się w końcu? nic nie piszesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.11, 12:30 Miałam dziś egzamin, byłam mega zestresowna, miałam problemy z dojazdem a egzamin miałam na 7:30, a dojechałam przed na szczęście jeszcze mnie nie wyczytali. Zdawałam u pana Bobrowskiego jak dla mnie był neutralny. Nie mówił nic nie potrzebnie ale nie zdałam ze swojej głupoty niestety taki banalny błąd.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ERHLIK Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.12, 17:29 A ja wam powiem tak... zdałem za 2gim razem(jazde) za 1wszym niezdałem u pana A.Żmudy no niezdalem 2tyg temu niestety z mojej winy trza przyznać co do tego pana Bardzooo go polecam bardzo miły sympatyczny itd itd zawiniłem ja! i modlilem sie aby znow na niego trafic ale dzis trafiłęm na panią Elżbietę Stasik nr 21 i ludzie nie macie racji co piszecie za bzdury i wprowadzacie w błąd że nie miła i uwla za byle co! jest naprawde spoko babka miła!(bynajmniej dla mnie) fakt duzo po osiedlu jezdzilem az bardzo i pozniej wiadomo reszta- wszystko bezbłędnie nawet błędy drobne dopuszczalne... :) zdalem i bardzo ją miło bede wspominał i pozdrawiam ja serdecznie a nie narzekajcie bo skoro ktos z was zrobi bledy to musi i nawet ten najlepszy egzaminator uwalić! elzbieta stasik i andrzej żmuda- Polecam są wspaniali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawooo Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.cdma.centertel.pl 26.08.13, 17:38 aa ja zdawalam dzis u p.Majdy! Cudowny egzaminator! Bardzo pomocny, życzliwy . Pierwszy raz się z spotkałam z takim zachowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.cdma.centertel.pl 28.03.12, 17:50 dzisiaj zdawalam 2 raz u pana arkadiusza bednarka- gbur i tyle! wyzwalam go i sie z nim klocilam bo stwierdzil ze powinnam przeposcic samochod ktory byl z 300 m od skrzyzowania... to byl moj 5 egzamin, wczesniej zdaalam z p.Kuśmierkowskim, p. Matusiakiem i p.Wiolettą, ci trzej egzaminatorzy sa przesympatyczni. a pan mucha wcale nie jest taki okropny- jest po prostu strasznie dokladny co najbardziej widac podszas parkowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj tam Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.246.159.9.rev.vline.pl 17.04.14, 16:42 Matusiak jest jechałem z nim kilka dni temu. Oblal mnie na byle czym nadgorliwiec z szyderczym uśmieszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.play-internet.pl 04.11.11, 17:51 Wawrzyniak podobno często oblewa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EGZAMIN Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.play-internet.pl 04.11.11, 18:04 Witam wszystkich, zdałam egzamin za drugim podejściem, pierwszy raz zdawałam u Pana J. Kalisza, bardzo miły Pan, niezdalam przez swoja głupote i nerwy... Podczas drugiego egzaminu egzaminowała mnie Pani A. Godzińska-Pudełek, fajna Pani, podczs jazdy wydawała polecenia i informowała jesli zadanie było nie zaliczone i o konieczności jego poprawienia, poza tym nic sie nie odzywała, czułam się jak bym w samochodzie była sama, zero stresu! jazda po mieście trwała 40min, wjazd na plac, omówienie błedow i wynik pozytywny!! Życzę wszystkim zdawania u tej Pani!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.tktelekom.pl 16.02.12, 00:23 Ja również zdałem egzamin u P. Agnieszki Godzińskiej-Pudełek, super babka podczas jazdy wydawała jasne polecenia i nic przy tym nie mówiła poza jednym błędem na jednokierunkowej a tak po 44 minutach wróciliśmy do środka i egzamin ZDANY!!! Co do fajnych egzaminatorów to polecam P.Plesiaka, D.Kaźmierczaka, J.Kalisza, M.Matusiaka. NIe polecam Z.Jaworskiego, M.Jaworskiego, A.Bednarka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj tam Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.246.159.9.rev.vline.pl 17.04.14, 16:48 Jaworscy maja zla opinie i tak jest to wielkie Ch.my!!!! Mój kolega zdawal u młodego i to potwierdzil. A Matusiak wcale nie jest taki laskawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.08.13, 14:41 Ja swój pierwszy egzamin oblałam własnie u pani Godzińskiej, chociaz sama jestem sobie winna, zawaliłam łuk i co tu dużo mówić, stres mnie zjadł. szkoda, bo podobno pani jest na prawdę w porządku a następnym razem nie wiem na kogo trafię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: 195.116.104.* 21.03.13, 14:45 Zdałam dziś za 4 razem u Pani Ratajczyk:) bardzo miła, polecam wszystkim:D Odpowiedz Link Zgłoś
olek_pekal Re: egzaminatorzy w Sieradzu 28.06.22, 20:55 Ja również zdawałem egzamin w Sieradzu i trafiłem na Panią Agnieszkę Godzińską-Pudełek. Złota kobieta. W dzień egzaminu na moje nieszczęście była ogromna ulewa przez co podpowiadała mi jak dobrze ustawić lusterka. Później miałem problemy ze znalezieniem włącznika do wycieraczek to kazała mi zrobić zatrzymanie w wyznaczonym miejscu i powiedziała żebym na spokojnie poszukał włącznika do wycieraczek. Gdy znalazłem powiedziała bym włączył się do ruchu i egzamin był kontynuowany. Po 45 minutach wracamy na plac i mówi że jest pozytywny. Bardzo dobrze ją wspominam i życzę każdemu by na nią trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: passionplace1 Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.11, 00:04 są dobrze przeszkoleni, nic nie można im zarzucić. --- sale weselne kraków | aplikacje internetowe | wczasy nad morzem | gazetki promocyjne | Dobre garnki do gotowania | skup samochodów Warszawa | nieruchomości trzebiatów | domy nad morzem | horoskop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kata Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 15:30 ja dzisiaj zdawalam pierwszy raz i poszlo dobrze:) za dwa tygodnie odbior prawka:)))) u pana jaworskiego:) bardzo fajny starszy pan. zero stresu przy nim nie mialam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karaczan Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.11, 16:14 Sieradzki WORD podaje, że zdawalność jest na poziomie ponad 30%. Chyba jest to procent ludzi, którzy po ciężkich bojach, za którymś razem (7-9 ) zdają. Bo procent egzaminów, które kończą się wynikiem pozytywnym, to chyba będzie oscylował koło 5. Za pierwszym razem dostałam pana Ł.P. - przesympatyczny, aż biło od niego ciepło. Zero stresu. I pewnie to mnie zgubiło, zwyczajnie straciłam czujność. Wymusiłam pierwszeństwo na równorzędnym. Absolutnie moja wina. Oczywiście, jako, że jest to błąd kardynalny, wrociliśmy do WORDu. Mimo, że oblałam, wracałam uśmiechnięta. Egzaminator wytłumaczył mi jeszcze po drodze jedno skrzyżowanie, którego totalnie nie ogarniam. No nic tyko wyściskać. Za drugim razem miałam, za przeproszeniem, ku**sa (W.M.), który przez całą drogę na mnie krzyczał i poniżał, utrudniał mi prowadzenie, zabierał we wszystkie miejsca, w których wystarczy chwila nieuwagi, a się obleje. Rondo oczywiście z Wojska Polskiego na Łódź, bo jakżeby inaczej. Po 40 minutach jazdy, ostatecznie sfrustrowany tym, że nie ma mnie na czym usadzić, burknął "zdane". Pozdrawiam i życzę mocnych nerwów i wytrwałości. Zaś osobom, które nie czują się absolutnie pewne swoich umiejętności, polecam wykupić sobie 2-3 godziny jazdy za te pieniądze, które przeznaczyłyby na niezdany egzamin. Z tego, co zaobserwowałam oczekując na egzamin i śledząc egzaminy na mieście , to zdawać chcą czasem osoby, które nie mają bladego pojęcia o tym, co robią (nie, nie mylę ze stresem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agt Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 19:46 Jak widać niektórzy narzekają niektorzy nie. Mój pierwszy egzamin odbył się 28.10.11.. Oczywiście nie zdałam przez głupotę, swoja oczywiście. Powód? Złe przygotowanie do jazdy, za wysoko lusterka (wszyscy tak straszyli, żeby nie obniżać) i na łuku linii nie widziałam, za pierwszym razem na ręcznym.. Moi instruktorowie to się za głowę złapali, że się nie spodziewali po mnie (jeździłam w najlepszym OSK w Wieluniu - OSK Ostrycharz). Stresu niby nie było na początku, ale po tym recznym to był koniec. Egzaminatorem był P. Arkadiusz Bednarek (auto nr 20 chyba) i nie mogę nic mu narzucić. Może i był stanowczy ale po niezdaniu mi wytłumaczył i w ogóle nawet uszedłby na ścisłość. Kolejny miałam dopiero 10.11.11, czyli dziś. Egzaminatorem był Przemysław Plesiak. Jak na niego traficie i będziecie dobrze jeździć to przy małych błędach zdacie! Super Pan! Mówił "niech się Pani nie stresuje, to nie są zawody" "to gdzie chodzisz do szkoły" ;D Raz tylko trochę krzyknął, ale lekko, bo stałam jak ci... na skrzyżowaniu.. nie mogłam wyjechać bo był ruch a potem się nie kogłam zdecydować bo balam się, że mi powie, że wymusiłam. Miałam dwa błędy. Droga jednokierunkowa - pojechałam od osi w lewo, ale za pierwszym razem zrobiłam dobrze. I nie zauważył ograniczenia do 20.. ale reszte ograniczeń miałam ok, dzięki Bogu, że nie jeździłam szybko.. ;) zwrócił mi uwagę na koniec mówi "pozytywny, niech Pani jeździ ostrożnie i nie popełnia już tych błędów" podałam mu rękę jako pierwsza, wyszłam zapłakana ze szczęścia ! Nie martwcie się jak na Niego traficie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn42 Re: egzaminatorzy w Sieradzu 06.07.12, 16:15 witam miałam egzamin wczoraj u Pana M.M. bardzo sympatyczny Pan nie przeraża swoim głosem na dzień dobry. Niestety sama sobie jestem winna że nie zdałam ( najechałam na linie ) to mój drugi niezdany egzamin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 11:43 zdawałam wczoraj pierwszy raz tj.23.11.2011,egzaminatorem był Pan Ł.P.rzeczowy facet wydawał konkretne polecenia,nie gadał bezsensu w neutralnym temacie o pogodzie i to mi odpowiadało po 30 min.wróciliśmy do WORD i wynik POZYTYWNY jedna uwaga przy omijaniu samochodów zaparkowanych na ulicy.Wspaniały Egzaminator.DZIĘKUJĘ JESZCZE RAZ:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werka;) Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.sieradz.vectranet.pl 05.12.11, 18:26 Ja zdawałam w sobotę. Egzaminator Żmuda sam. 18- mega pozytywny człowiek, usmiechnięty, słuchał muzy z mp3 ;p Trasa prosta, bo sieradzkie osiedla, rondo też proste bo z wrocławia na kalisz. Cały egzamin mega stres, uspokajał mnie że nie ma żadnych zastrzeżeń co do mojej jazdy, zaśmiał się nawet że "jak na kobitę to bardzo dobrze jeżdzisz" ;p Jak mnie wyczytywali to z tego stresu nie usłyszałam numeru auta - to był dopiero stres dla mnie, ale udało się odnaleźć :P ogólnie polecam wszystkim pana Żmudę :) wynik oczywiście pozytywny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathe Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.ip.netia.com.pl 28.12.11, 13:19 zgadzam sie w 100 %. Pan Żmuda (18) to bardzo przyjemny i sympatyczny pan. Nie wprowadza nerwowej atmosfery, nie krzyczy. Widział moje zdenerwowanie i ciepłym głosem powiedział, że mam sie uspokoić bo dobrze jezdze i szkoda byloby to zaprzepascic. Za to wielkie dzieki! Ogołnie duży plus dla tego pana! egzamin oczywiscie zdany. Pozdrawiam go serdecznie! Co do pana Kaźmierczaka również był w porządku, znacznie mniej sympatyczny niż pan Żmuda ale też ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.246.142.217.rev.vline.pl 30.11.12, 16:52 Dokładnie takie same wspomnienia będę mieć z Panem Żmudą! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 20:20 sieradz- trudne miasto, chwilami mam wrazenie ze word placi autobusom pieszym i operatorom smieciarek za utrudnianie sytuacji na drodze akurat jak jedzie egzamin. ponadto nie dziwie sie ze ludzie oblewaja - w koncu egzaminatorzy musza zarobic i trzymac stolek bo jak nie ten to nastepny, "gora" nie ma problemu z zatrudnianiem nowych, a dzieki nam, ze pracujemy na to, word sie nie rozpadnie. auta - bardzo rozne, rozklepane... egzaminatorzy ... reaguja szybciej niz my i czesto nie zdajemy przez to bo nagle wcisna hamulce... ;o no ale pani Ela S. przesadza... P Z. Jaworski jest ok . pozdrawiam :) moje bledy - dwa razy brak kierunku, 2 razy rzekome wymuszenie pierwszenstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.xdsl.centertel.pl 29.12.11, 12:48 Witam !!! Zdawałam 27.12.2011 zaraz po Świętach. To był mój 4 raz i mimo, że jeżdżę świetnie jak zapewnia mnie instruktorka to zawsze zżerały mnie nerwy do tego stopnia, że jak przyszło mi cos poprawiać na placu to z nerwów zapominałam gdzie ja wogóle jestem ;))) Nie zdawałam od konca wrzesnia ale postanowilam, że spróbuję jeszcze raz. Na 27go wykupilam egzamin, jeszcze przed świętami 3 godzinki jazdy zeby pocwiczyć chociaz nie wiem czy bylo mi to potrzebne. Trafiłam na panią Wiolettę Ratajczyk (blondynka z kręconymi włosami) bardzo konkretna pani egzaminator, jasne polecenia wydawane z wyprzedzeniem i nie zestresowała mnie za bardzo ;))) mimo, że na mieście bałam się okropnie ale z czasem wyluzowalam i jechało mi się dobrze. Do samego końca nie wiedzialam jak mnie oceni bo wiadomo, ze mogą być błędy z których nie zdajemy sobie sprawy. Po dłuuugich 45 minutach dojechałyśmy do WORDU, krótki opis mojej jazdy. Powiedziala mi, że tam gdzie moge jechać przypuścmy 30 czy 40 to nalezy tyle jechac zeby się nie wlec ale ja troszke balam sie jechać "za szybko" wiec bylam ostrozna ale to wplywa na dynamike - wiec mysle sobie ze nie zdalam. Ale powiedziala ze bylo ok i egzamin pozytywny ;))) nie moglam uwierzyc ale ciesze sie niesamowicie ;)))) dziękuję pani Wiolettcie ;))))) i pozdrawiam Naprawdę nie dziwcie się jak uwalają za niektóre rażące błędy, taka ich praca. Wiem, że tak łatwo powiedzieć ale naprawdę jak najmniej się stresować - jak nie za tym razem to za następnym. Wiem to sama po sobie, kasa swoją drogą - wiadomo, że kazdy egzamin kosztuje ale nikt was nie przepuści jak przejedziecie np. na STOP'ie czy wymusicie pierwszenstwo bo wiadomo, że to sa bledy a egzamin to egzamin. Podejsc do tego z dystansem i SKUPIĆ SIĘ na jeździe...Oni nie gryzą ;))) pozdrawiam i powodzenia życzę...ja już straciłam na dzieję a udało się....pozdrawiam p.Wiolettę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maga:) Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.tktelekom.pl 27.01.12, 20:11 hej tez zdalam u Pani Ratajczyk:) 14 stycznia;)super babka:) za pierwszym razem mialam Lipowskiego niezbyt sympatyczny, potem mialam P. Ratajczyk i przez wlasna glupote oblalam. Az 14 stycznia mialam kolejny egzamin, podeszlam do niego na luzie, i trafilam na pania Ratajczyk i tym razem ZDALAM;) nie moglam zaprzepascic takiej szansy:)Sieradz super MIasto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.cable.tvk.wielun.pl 09.02.12, 13:41 Kocham Pania zwaną Czarną Mambą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
3cz Re: egzaminatorzy w Sieradzu 29.12.11, 21:10 Zdać jest oczywiście bardzo łatwo, co za problem na kilku skrzyżowaniach.. Sieradz nie jest dużą metropolią i niestety czasami odnosi się wrażenie że cała Polska o tym wie i wszyscy tam przyjeżdżają zdawać na prawko. Jak stoję na skrzyżowaniu jakimś i nie można ruszyć bo jakaś L-ka boi się ruszyć i się człowiek rozejrzy to można się doliczyć nawet i 20 nauk jazdy.. Masakra.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca bombowca Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.12, 21:30 a ja tam jestem z sieradza zadowolony. kat b zdalem u Pana kubiaka bylo ok, kat c tez za pierszym my Pana tomasza sekaly bardzo mily egzaminator ktory caly egzamin prowadzil rozmowe co bardzo odstresowalo a kat c+e tez za pierwszym u pana sosnowskiego, egzaminator polowe czasu na egzaminie bawil sie na smartfonie.pozdrawiam wszystkich trzech egzaminatorow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczepanitoo Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.play-internet.pl 07.03.12, 19:04 Witam, czy prawdą jest, że zwracają uwagę na to jakimi biegami podjeżdża się do świateł czy stopu? Chodzi mi o kat C. Mam takiego instruktora, który każe mi poszczególnymi biegami jeździć, wtedy mi się myli i plącze( dojeżdżam sobie do skrzyżowania 5 on się pyta jaki masz bieg- mowie 5 a on że źle bo powinna być 4), jak zmieniam biegi po swojemu jest miło i płynnie, Czy tak jest w Sieradzu czy mój instruktor jest jakiś inny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.xdsl.centertel.pl 08.03.12, 16:19 prawko zdawałam już jakiś czas temu ale wszystko pamiętam;) byłam mega zestresowana ale instruktor powiedział że we mnie wierzy i na 100% sobie poradzę, no i poszłam z sercem na dłoni. Teoretyczny zero błędów no i przyszedł czas na praktyczny. Auto nr 15 p. Wioletta Ratajczyk, bardzo miła babka. porozmawiała ze mną, wydawała jasne polecenia i odpowiednio wcześnie, abym mogła się przygotować. Po 45 min zajechałam na plac Wordu i pozytywny;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valium Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.12, 21:31 kolego to nie ma zadnego znaczenia..masz dojechać tak aby zatrzymać się w ostatnim momencie i nie zgasło Ci auto..nawet jak ruszysz z wyższego biegu niż 1 raz na jakiś czas też nic złego się nie stanie..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wiki81zdw21 Re: egzaminatorzy w Sieradzu 28.02.12, 14:42 Zdawałam dzisiaj egzamin jeździłam z Panem MAJDĄ na początku miły ale potem bardzo była masakra.Wprowadzał stresujacą i nerwowa atmosfere oczywiście nie zdałam. za pierwszym podejściem jezdziłam z Panem wawrzyniakiem super gosciu niestety oblałam ale życzę wszystkim żeby zdawali u wawrzyniaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gochu Majda IP: *.sieradz.vectranet.pl 18.07.12, 20:22 U mnie dzisiaj od początku niemiły stosunek wobec mnie ze strony pana Zdzisława M Bardzo nieuprzejmy, wredny i czepliły człowiek. Zdałam,jednak nie potrafie się cieszyć gdyż strasznie wyprowadził mnie z równowagi ;// Parkowanie oczywiście w najciaśniejszym miejscu, narzekanie że mam noge przy sprzęgle,mimo że nie naciskam sprzęgła, pytałam instruktora czy w miejscu obok Bartka musze przepuścić to Pani powiedziała że musze,a Pan Majda stwierdził że nie ;//aahaaa... Potem jechałam 30 km/h bo zawiózł mnie po jakiś dziurach i z tekstem "Do ilu jest tutaj ograniczenie?" ,,Do 50" ,,Więc czemu Pani jedzie 30?" ,,Ponieważ jest dużo dziur i nie chce zepsuć auta" ,,Prosze Pani,jest to samochód służbowy Pani nie musi się o to martwić,a jak chce Pani jechać prędkością pieszego to niech Pani rowerem jeździ a nie autem ;//" a przy parkowaniu oczywiście narzekał że mogłabym uszkodzić auto...no ale okej.. podsumowanie- sta** *** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarka946 Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: 194.36.168.* 01.03.12, 14:24 Ja dziś miałam egzamin i teoretyczny, i praktyczny.. Teoretyczny, bez problemu. Czekam, czekam.. I wreszcie wywołano mnie, idę, samochód nr 6 , trafiłam na pana Marcina Jaworskiego. Na początku wydał mi się miły, ale jak już wjechaliśmy na rękaw, chciałam ustawić lusterka, niestety, nie chciały się ustawić. Samochód był na zapłonie, tak jak być powinien... I ja wołam tego pana, i mówię mu co i jak. A on do mnie "No co ja mogę". I kurczę musiałam pojechać bez ustawionych lusterek. Chamsko się zachował troszkę wg mnie. Był to mój pierwszy egzamin... Niemiło go będę wspominać. Następny mam 16.03.2012r, trzymam kciuki żebym trafiła na kobitkę, z samochodu 3. Blondyneczka, przesympatyczna podobno. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valium Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.12, 21:27 C+E zdane..C za 1 u Pana Muchy E za 2 u Pana Boreckiego..sympatycznie wspominam wszystkie egzaminy i ten nieudany na E również..była to tylko i wylącznie moja wina ale Pani Muszyńska która mnie oblała bardzo sympatyczna!! pozdrawiam wszystkich egzaminatorów i zdających mam nadzieję że już nigdy nie spotkamy się w ośrodku;) podchoddzie do egzaminów jak najmniej stresowo to naprawde pomaga;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rastq Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: 91.224.47.* 11.04.12, 18:23 Ja dziś miałam egzamin i trafiłam na pana A.bednarka, niestysty nie udało sie. Człowiek bardzo zasadniczy,gdy mówił do mnie jeszcze bardziej sie stresowałam z powodu jego stanowczego tonu. niestety nie udało mi sie zdac a pan egzaminator wydał mi sie niezbyt przyjemny. i nie pisze tego dlatego , bo nie zdałam, gdyz nie zdałam ze swojej winy :)mimo wszystko nie polecam tego egzaminatora zestresowanym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SERCE Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.toya.net.pl 29.06.12, 20:59 NA EGZAMINIE KAT.C W SIERADZU CZY MOŻNA WJECHAĆ POD ZAKAZ 10t ???????? ( RZECZYWISTA MASA CAŁKOWITA )ZNAK NA KTÓRYM NIE MA NARYSOWANEJ CIĘŻARÓWKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.sieradz.vectranet.pl 24.04.12, 10:34 GODZIŃSKA-BLE BLE.OKROPNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOLA Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.sieradz.vectranet.pl 24.04.12, 10:37 ZDAWAŁAM U NIEJ FATALNA JAKBY KIJ POLKNELA.CALY CZAS NA TELEFONIE SIEDZI I W OSTATNIEJ WOLI INFORMUJE GDZIE JEDZIEMY.SPOTKALAM KILKA OSOB ZDAJACYCH U DAMY GODZINSIEJ I MA BARDZO ZLA OPINIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.tktelekom.pl 24.04.12, 20:16 Ale ty jesteś jebnieta napisalaś 2 posty i w drugim przedstawiłaś sie jako inna osoba żeby móc skrytykowac egzaminatorke żal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.play-internet.pl 17.05.12, 19:38 Pani Godzińska-Pudełek super egzaminator. Zdałam u tej pani choć znalazła by powód aby mi egzaminu niezaliczyć! Podczas egzaminu wydawała tylko polecenia co wprowadzalo bezstresową atmosfere! żadnych zbędnych dyskusji. Polecam wszystkim zdawającym tą właśnie Pania! Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.12, 17:25 Polecić mogę z całą odpowiedzialnością egzaminatorów Pana Andrzeja Żmudę, Pana Przemysława Plesiaka i Panią Godzińską-Pudełek (konkretni i sprawiedliwi, nie czepiają się bez powodu, wprowadzają spokojną atmosferę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.zdnet.com.pl 13.09.12, 14:27 kurde aż się boję bo mam 24 wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on 1994 Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.iwacom.net.pl 30.09.12, 16:13 Pan Przemysław Plesiak to chyba najbardziej opanowany i sympatyczny egzaminator w sieradzkim WORD. Daje jasne polecenia ma spokojny głos nawet czasem się odezwie sam:D .... wiem co mówię bo zdawałem u Niego w samochodzie nr. 17 :) Pozdrowienia dla tego Egzaminatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a..d...... Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.12, 19:10 ja miałam egzamin 12 września na godzinę 13.48 mimo iż czekałam sporo czasu to było warto ponieważ trafiłam na bardzo sympatyczną panią egzaminator panią Wiolettę. Taką ładna blondynke o kręconych włosach . Gdy tylko weszłam do samochodu nr. 15 odrazu poczułam miły klimat jaką pani Wioletta stworzyła przez swoje podejście do zestresowanej mojej osoby . Nie mogę ukryć tego iż w czasie egzaminu jechało mi się lepiej niż w czasie nauki jazdy z instruktorem . pani Wioletta wydawała jasne polecenia w odpowiednim czasie by wykonać dany manewr . Naprawdę wielki szacunek do osoby pani Wioletty człowieka nie tylko egzaminatora/ takich ludzi można policzyć na palcach jednej ręki .POZDRAWIAM PANIĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phantomhive Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.12, 20:53 Więc tak: Zdawałam pierwszy raz u pana Matusiaka z auta nr 7. Bardzo przyjemnie mi się z nim jeździło, nie wprowadzał stresującej atmofery, był dla mnie miły i uprzejmy. Przymknął nawet oko na to, że najechałam na linię ciągłą podczas manewru zawracania na Alejach, bo nikt mnie nie chciał wpuścić. Niestety z mojej winy oblałam, gdyż w drodze powrotnej dał mnie na droę, gdzie nie zauważyłam znaku STOP. Nie mogłam sugerować się liniami, bo nie było linii zatrzymania. Mój błąd, że yłam nieuważna. Jednak myślę, że spokojnie bym z nim zdała. Nie krzyczał na mnie podczas mojego błędu, tylko ze spokojem wszystko wyjaśnił. W drodze powrotnej nawet porozmawiał ze mną. Mogę go polecić bazując na moim doświadczeniu. Drugi raz zdawałam u pani Muszyńskiej z auta nr 10. Wcześniej nasłuchałam się różnych opowieści o niej, jednak nie chciałam się tym sugerować, myśląć, że osoby, które u niej oblały z zemsty po niej tak jeżdżą. Lecz obserwując jej zachowanie (skrzyczała mnie, jak zgasiłam samochód by sprawdzić światła awaryjne, nieprzyjemny ton głosu na powitanie) stwierdziłam, że faktycznie coś jest nie w porządku. Wolałam się mieć na baczności. Plac manewrowy wykonałam bezbłędnie. Pochwalam ją za to, że przed każdym zadaniem (przygotowanie do jazdy, rękaw, jazda po mieście) pytała się, czy chcę o coś ją zapytać. Podczas jazdy kątem oka obserwowałam ją. Sprawiała wrażenie nie interesującej się moją jazdą, wzrok miała wlepiony cały czas w swoją komórkę. Aż do momentu, kiedy kazała mi zawrócić tyłem w bramie. Już prostowałam koła i zaczęłam przyhamowywać, kiedy wcisnęła mi gwałtownie hamulec krzycząc przy tym "Co ty wyprawiasz?!". Jej zdaniem stwarzałam zagrożenie kolizji, a miałam do bramy jeszcze między 80 cm a pół metra. Upierała się, że nie obserwowałam tyłu samochodu, podczas gdy uważnie patrzyłam w lusterko tylne (czytaj te środkowe, co na szybie) oraz boczne i widziałam, ile jeszcze mam do bramy. Tłumaczyłam jej, że zaczynałam manewr hamowania i już wciskałam hamulec, jednak nie dało się jej nic przemówić. Robiłam ten sam manewr wiele razy w tej samej bramie i było zawsze dobrze, nawet identycznie. Moim zdaniem nie był to aż tak wielki błąd (jeżeli to BYŁ błąd? :|), żeby przerwać egzamin. Wytrzymałam z nią 22 minuty. Nie wiem, czy to wynikało z jej charakteru, czy też trafiłam na zły dzień u niej. Nie czułam sie z nią w samochodzie przyjemnie. Odnoszę wrażenie, że nie lubi kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phantomhive Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.12, 22:24 Ponownie ja. Dzisiaj udało mi się zdać u pana Jaworskiego - przyznam, że przemiły, starszy pan ;) Jeździłam z nim całą godzinę po mieście. Nie czepiał się mnie żadnych szczegółów, poza parkowaniem, bo za blisko zaparkowałam samochodu, ale dał mi szansę. Było wiele sytuacji, na których mógł przerwać mój egzamin, np. gdy mi piesi wyszli na pasy, gdy ja już byłam praktycznie na nich. Zatrzymałam się oczywiście, to mnie zapytał, dlaczego, skoro mogłam jechać dalej. Nawet pomógł mi trochę również w innych przypadkach, gdy tir mi zajechał drogę na światłach :D Ogólnie dziwna jazda to była, bo byłam świadoma moich poważniejszych błędów. Bałam się, że gdy zajedziemy do WORDu, to dopiero tam usłyszę werdykt negatywny. Nie zdziwiłabym się nawet. Jednak ku mojemu zaskoczeniu pogratulował mi zdania egzaminu ;D Praktycznie byłam ostatnią osobą zdającą tego dnia. Nikogo w WORDzie już nie było poza nami. Ludzie, ważna uwaga: Nie kierujcie się stereotypami o egzaminatorach! Ja również nasłuchałam się różnych rzeczy o egzaminatorach, jednak wobec WIĘKSZOŚCI nie okazują się być prawdą. Nie bójcie się ich, oni nie są żadnymi potworami. Również czytałam wszystkie komentarze zamieszczone powyżej i to narobiło mi dużego stresu czytając zwłaszcza te negatywne. To jest niepotrzebny stres. Póżniej nie spojrzałam nawet na te opinie o egzaminatorach. Dopiero dzisiaj po egzaminie dowiedziałam się, że mój egzaminator u którego zdałam należy do tych surowszych. Natomiast moja koleżanka zdała u pana Muchy. Był pod wrażeniem jej pozytywnego nastawienia na egzamin, co zrobiło na nim ogromne wrażenie. Także czasem niewiedza pomaga człowiekowi przezyciężyć pewne bariery ;) Miło będę wspominać rozmowy i żarty z panem Jaworskim podczas mojego egzaminu ;) Dziękuję Panu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.zdnet.com.pl 25.10.12, 13:31 zdałam dziś za pierwszym razem u p. Bobrowskiego. Egzaminator bardzo stanowczy, miałam kilka drobnych potknięć, ale udało się. dziekuję bardzo panie Robercie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kol058 Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.12, 18:27 :) ja dzisiaj zaliczyłem u Pana Muchy, którego gorąco pozdrawiam! Wszyscy tak na niego narzekają, a to bardzo sympatyczny człowiek. I tak jak pisze moja poprzedniczka, nie kierujcie się opowieściami innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewczyna21 Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.12, 11:56 Ja jestem weteranką WORDu, tak można powiedzieć:) Miałam już 5 egzaminów... Dzisiaj ostatni- zdany:) Hurrraaaa!!! Za pierwszy razem miałam pana Gaja- nie wiem jaki jest, bo oblałam na łuku, ale nie wydał się zbyt sympatyczny... Następny miałam z Panem Bednarkiem, którego wole nie wspominać, bo już na samą myśl mi się robi słabo. Gbur, daje komentarze, ma bardzo niemiły ton głosu. Jeździłam z nim 47min po mieście i modliłam, zeby się przesiąść... Wymuszenie pierwszeństwa i ciach- przesiadka. I cała droga do WORDu słuchania komenarzy. 3 podejście to znowu plac;/ i pan Wawrzyniak. Wydawał się miły, choć bardzo cicho mówił. 4 podejście pani Agnieszka taka blondynka, super Pani jedziałam 35 min i pieszy na pasach. Dzisiaj jezdziałam z panek Pietrzakiem i zdałam:) Polecam tego Pana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.246.142.217.rev.vline.pl 30.11.12, 16:51 Pana Pietrzaka też polecam :) Miałam szczęście :) W Sieradzu miałam dwa podejścia - u Pana Pietrzaka oblałam z własnej winy, a super człowiek :) A dzisiaj zdałam u Pana Żmudy - MEGA pozytywny człowiek! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.246.142.217.rev.vline.pl 30.11.12, 16:39 Ja raz zdawałam u Pana Pietrzaka - miły człowiek, choć za długo nie pojeździliśmy (z mojej winy ewidentnie). A zdałam u Pana Andrzeja Żmudy - serdecznie w tym miejscu Pana pozdrawiam! :) Nie dosyć, że miły, ba - bardzo miły, ludzki, to jeszcze POMAGA :) Przy drobnych błędach oczywiście ;) Mega, mega pozytywne wspomnienia będę mieć! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawo jazdy Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: 188.164.240.* 10.01.13, 23:02 zdawałam u Pani Wioli Ratajczyk bardzo fajna polecam samochod nr 15:) nie czepia sie o byle co. pozdrawiam panią Wiolette i wszystkich zdajacych powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.197.88.97.edial.pl 05.04.13, 15:29 witam ja pierwaszy raz zdawalam u pani WIOLLETY oblala z mojej winy potem mialam pana muche moze byc puzniej pan chyba kazmierczak tesz ok byl jeden ch** taki mlody nie pamietam nazwiska no i trafilam znow na PANIA WIOLLETE no i zdalam super babka SZACUNEK DLA TAKICH LUDZI JAK PANI RATAJCZYK WIECEJ TAKICH EGZAMINATOROW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.13, 00:05 powiem ci tylko jedno,to jedna wielka banda naciągaczy,a oblać mogą cię za wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.play-internet.pl 16.01.13, 00:53 witam ja zdawalam w sieradzu hm nie jest lekko,oblewaja tez na glupotach jak wszedzie.Parkowanie i piesi na pasach na to szczegolnie trzeba uwazac,powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erh Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.13, 21:28 wy nie piszcie bzdetow! nauczcie sie jezdzic i dopiero wnioskujcie czy slusznie co niektorych uwalaja! widocznie nie jest dana os jeszcze zdolna do jazdy, za duzo wypadkow wiec rygor musi byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vankenobi Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.sieradz.vectranet.pl 22.02.13, 18:12 Miałem trzy egzaminy, dwa pierwsze z Gajem - facet podobny do Szymona Hołowni, przenikliwe spojrzenie, ale na pewno nie jest typem uwalającego za nic. Nie zdałem przez własne, żenujące błędy. Trzeci egzamin z Bobrowskim - w porządku facet, nie stresował mnie, nie odzywał się poza wcale poza wydawaniem poleceń, sporo czasu patrzył w telefon, więc miałem miłą świadomość, że ewentualne małe błędy mogą zostać niedostrzeżone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.13, 10:42 Czy zna ktoś może egzaminatora Roberta Bobrowskiego.Podzielcie się opinia o tym człowieku. Proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba kierowca Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.lodz.mm.pl 28.04.13, 14:31 Z Panem Bobrowskim miałam przyjemnośc zdawać egzamin dwa razy. Podchodziłam 5 razy w tym jeden w Łodzi. Dwa razy udało mi się wyjechać na miasto w Sieradzu. Trzy klęski poniosłam jeszcze na placyku. Pierwszy wyjazd na miasto... klapa. Ale to była moja wina i trochę pacha. Jechał przede mną niezdecydowany kierowca a ja chciałam być nadgorliwa :) Drugi wyjazd na miasto i udało się. Pan B wydawał polecenia, nic poza tym nie mówił co mi bardzo odpowiadało bo mogłam skupić się na samej jeździe a nie na wysłuchiwaniu wszelkich za i przeciw. Uważam Pana B za "normalnego" egzaminatora i pomimo że się mało uśmiecha to takiego egzaminatora życzę każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rogalik Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: 91.210.243.* 16.05.13, 15:52 Witam, ja miałam dziś egzamin na prawko z Panem Matusiakiem, przemiły Pan i pogadać się dało i oko przymknął na jakieś pojedyncze błędy. Polecam i pozdrawiam Pana Marka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aeiouy13 Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.13, 13:10 Moj egzamin miałam z Panem Andrzejem Kuśmierkowskim. Zdalam. Bardzo ważny był brak komentarzy albo uszczypliwosci. Całą drogę milczał, poza poleceniami cisza - co nie ukrywam mnie trochę zdziwiło. Popłakalam sie jak wjechałam na WORD i zobaczyłam POZYTYWNY. Pozdrawiam serdecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gxxx Re: egzaminatorzy w Sieradzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.13, 13:15 Pan Lipowski auto nr 6 bardzo niemiły, czepia się bardzo ;/ Pani Stasik auto nr 8 może nie czepia się, aż tak bardzo ale bardzo się boi i trzyma nogę na hamulcu. Lubi jeździć między blokami. Pan Bednarek auto nr 4 niezbyt miły, uważa że można ładniej zaparkować w kopercie ;/ Pan Przemysław Wawrzyniak auto nr 2 wydaje jasne polecenia, trzeba go słuchać no i dynamicznie jeździć. Przyjemny, miły choć na pozór służbowy :) Pozdrawiam wszystkich zdających :) Powodzenia :) P.S. To są tylko moje opinie. Każdy może mieć inne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu egzaminatorzy - Sieradz IP: *.tktelekom.pl 23.09.13, 15:55 Ja ostatnio zdawałam u P. Zbigniewa Lipowskiego , mimo iż mi się nie udalo to bardzo serdecznie polecam tego egzaminatora , spokojny , miły człowiek.. Nie zdałam na własne życzenie , miałam pogodę do dupy , nic nie widziałam w lusterkach a P. Zbigniew kazał mi tylem zawrocic w bramie , niestety najechalam na krawężnik.. Po skończonym egzaminie powiedzial mi ze bardzo jest mu szkoda mnie , że nie zdałam bo podobno dobrze mi szlo. Poprawke mam za tydzień (1-go paździenika) mam nadzieje , ze także na niego trafię a pogoda będzie słoneczna , pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka Re: egzaminatorzy - Sieradz IP: 212.160.193.* 19.10.13, 19:43 Dzisaj zdawałam u P. Zbigniewa J., zdałam, to moje pierwsze podejście. Odrazu zrobił na mnie dobre wrażenie, dobrze zo czu mu patrzyło, były małe błędy, ale poprawiłam. W porządku człowiek, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: egzaminatorzy - Sieradz IP: *.25.199.109.static.rdi.pl 14.12.13, 20:18 Świetny facet, lecz szkoda, że już go nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: egzaminatorzy - Sieradz IP: *.pl.159.230.91.in-addr.arpa 16.12.13, 02:01 A kogo już nie ma P Bedbarka?co mu śię stało?zmarł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grant Re: egzaminatorzy - Sieradz IP: *.zapnet-isp.net 23.12.13, 17:56 Słyszałem że pozwalniali kilku egzaminatorów min Bednarka i Muche. Jak wiecie coś więcej to napiszcie kogo jeszcze zwolnili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: egzaminatorzy - Sieradz IP: 212.160.193.* 27.12.13, 01:12 Kilku pozwalniali, Muchy już nie ma ale Bednarek nadal jest, a przynajmniej 2 tygodnie temu jeszcze był :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monicz Re: egzaminatorzy - Sieradz IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.14, 22:27 zdawałam u Muchy we wrześniu-nie zdałam, bo zniszczył mnie psychicznie na egzaminie,poplakałam sie w elce;p całe szczęście że go już nie ma;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara. Re: egzaminatorzy - Sieradz IP: *.opera-mini.net 12.04.14, 21:02 zdawalam u pana Boreckiego, jest to bardzo miły egzaminator ktory przymknął oko na wiele drobnych błędów. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: egzaminatorzy - Sieradz IP: 188.95.29.* 15.11.13, 17:02 koles jest przykry dopierdziela sie do rzeczy ktore nie maja wplywu na ocene i komentuje podczas egzaminu pewne rzeczy czym rozprasza egzaminowanego. Auta maja przeciez na gwaracji bo to kia (7 lat gwarancji) wiec o co biega z jego docinkami. powinno sie wszystkie jego egazminy praktyczne ogladanac, przeciez sa podobno nagrywane i tam bezstronnie zobaczyc jaki jest, bo sam mialem przyjemnosc z nim miec do czynienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Sieradz IP: *.promax.media.pl 05.11.13, 01:30 Polecam pana Arkadiusza Bednarka w Sieradzu. Kategoria A - egzamin pozytywny. Pan jest konkretny, ale SPOKOJNY! Nie ma mowy o jakimś stresie. Wręcz przeciwnie, wszystko co mógł wytłumaczył spokojnie i nawet zwrócił uwagę na kilka spraw, przez które łatwo nie zdać. Polecam WORD Sieradz!!! Wcześniej 5 razy z rzędu nie zdałem w Kaliszu bo pan Arkadiusz Muskała to cham jakich mało i 3 razy mnie oblał z rzędu. Dla dziewczyn miły i się ślini, a dla facetów okropny. Patrzy tylko nawyzywać za cokolwiek i zestresować człowieka. W ogóle w tym Kaliszu patrzą tylko uwalić, żeby człowiek przyniósł tylko następną gotówkę... Przeniosłem się do Sieradza i zdałem za 1. razem!!!! A wykupiłem tylko i wyłącznie 2h - jedną na placu i jedną po mieście!! Resztę sobie objechałem we własnym zakresie samochodem, ale jak ktoś nie ma to i rowerem można, bo Sieradz niewielki i mało kruczków! Polecam WORD Sieradz. Kultura i spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinarus Re: Sieradz IP: *.pl.159.230.91.in-addr.arpa 05.11.13, 11:12 Tak to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i7 Re: Sieradz IP: *.zapnet-isp.net 05.11.13, 22:21 heh to wszystko jest jakieś dziwne nie wiem co to się porobiło w tym Sieradzu że wszyscy chwalą tych najgorszych egzaminatorów właśnie takich jak Bednarek czy Mucha nagle tacy dobrzy się zrobili czy co, bo kiedy ja zdawałem (2011 rok) to ci właśnie egzaminatorzy i wielu innych najbardziej upierd... zdających i byli wyjątkowo chamscy i nie mili !! do tej listy można by dopisać Gaja, Jaworskich(młodego i starego) zresztą poczytajcie sobie na tym forum komentarze z tamtego okresu i jeszcze wcześniejsze to sami zobaczycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi Re: Sieradz IP: *.kalisz.mm.pl 13.03.14, 09:34 Mnie Arkadiusz Muskała oblal juz drugi raz . I te jego glupie teksty przed jazda. Jak pech to pech. Odpowiedz Link Zgłoś