Dodaj do ulubionych

Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warszawi???

• Gość: Kasia W. Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.160.75.131.fuz.pl 14.03.09, 11:32
      Ja podchodziłam 4 razy do egzaminu. Miałam kurs i doszkalałam się w Imoli.
      Kiepsko to wspominam. Ale zrezygnowałam, bo 5 dych godzina... :/ Ale znalazłam
      fajnego instruktora w Farcie. Trzy godz kupiłam i wsio było perfecto :) W ogóle
      polecam go, umawia się w całej Warszawie. To jego nr 790507176 (czy to niezgodne
      z ustawą o ochronie danych osobowych? xD) Na pewno chętnie z wami pojeździ.
      zdacie na bank!
      • Gość: Kasia W. Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.160.75.131.fuz.pl 14.03.09, 11:34
        PS. I tylko 40zł godzina! Polecam i ręczę za jakość :)
    • Gość: kursant Jazdy doszkalające - najlepsze w Warszawie IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.09, 22:36
      Tobie się już pewnie nie przyda :)

ale polecam doszkalnie.org
    • king-a222 Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza 17.03.09, 14:44
      A ja wam z czystym sumieniem mogę polecić pana Rysia ze szkoły 4-
      kółka godziny wyjeździłam w pięć tygodni potem sześć godz. jazd
      doszkalających i egzamin państwowy zdany za pierwszym razem. Facet
      sumiennie podchodzi do zagadnienia tłumaczy, wyjaśnia różne
      sytuacje drogowe i jest bardzo spokojny opanowany, zna się na tym
      co robi i robi to dobrze więc gorąco polecam. Mam nadzieje że się ni
      pogniewa jak podam jego nr tel: 604-544-154
    • Gość: kursantka Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.acn.waw.pl 17.03.09, 15:37
      A ja polecę Wam nową szkołę - Auto-Driver. Została stworzona przez Krzysztofa Ptaszka, który jeszcze niedawno jeździł w Zielonym Listku (na forum jest dość dużo pochlebnych opinii o nim). Ja też jestem w trakcie kursu w ZL i żałuję, że nie dokończę go z Krzysztofem, ale jeśli będzie mi potrzebne doszkalanie, na pewno udam się do jego szkoły. Gdyby ktoś był zainteresowany, wszystkie informacje można znaleźć na stronie

www.auto-driver.com.pl/

• Gość: kulek Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.centertel.pl 26.03.09, 20:14
      jesli jestes zainteresowana to podam Ci nr. instruktora ktory mnie uczyl i jego
      kursanci w 70% zdaja ;) 508188972
    • Gość: Anusia Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.de.ibm.com 27.03.09, 11:16
      Polecam panią Monikę Sokołowską z Babskiej Autoszkoły. Jeździłam u
      niej cały kurs, do tego wzięłam trochę jazd doszkalających. Zdałam
      egzamin za pierwszym podejściem. Uczy bardzo dokładnie, jest
      wymagająca, ale jednocześnie miła i uprzejma. Jeździ trasami
      egzaminacyjnymi, pokazuje różne "wredne" miejsca i sytuacje oraz
      jak sobie z nimi radzić.
    • Gość: kursant Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.09, 19:37
      najlepsze jazdy doszkalajace jakie znam to www.doszkalanie.org polecam! :D
    • kursant-2 Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza 29.04.09, 11:01
      Witam! A ja z czystym sumieniem polecam Pana Piotra z 4 kółka! Zdawałem na
      Bemowie (za 1-szym razem zdany) cały kurs u niego i 6h jazd doszkalających!
      501143329
    • Gość: Wiola Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.centertel.pl 30.04.09, 15:02
      Najlepsze Jazdy Doszkalające Warszawa
      DOSZKALANIA.PL - Jazdy doszkalające Warszawa
      . Jest to IMOLA
      naprawdę polecam
      • Gość: cameo Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.chello.pl 14.05.09, 00:16
        Ja polecam Pana Zbigniewa.. super gość dzieki któremu zdalam prawko za pierwszym
        razem. :))
        cierpliwy i skuteczny profesjonalista. nr: 503 801 159
        • Gość: Beata N. Jazdy doszkalające -najlepiej u p. Marcin Jurzyka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 13:47
          Opowiem moją historię: Dwa miesiące temu zdawałam prawo jazdy i nie powiem nie
          było łatwo. Kurs wykupiłam w szkole "cztery kółka" w Warszawie, której nie
          polecam...instruktor z tej szkoły niczego nie potrafił nauczyć i tym samym
          oblałam pierwszy termin egzaminu praktycznego. Potem otrzymałam namiary od
          koleżanki na sprawdzonego instruktora, żeby wykupić parę godzin doszkalania.
          Zadzwoniłam i umówiłam się. Od samego początku zrobił na mnie ogromne wrażenie,
          wszystko wyjaśnij, pokazał, nie krzyczał tylko tłumaczył z uśmiechem na
          twarzy:). Był wyrozumiały, pokazał mi wszystkie trasy na które kierują
          egzaminatorzy na egzaminie, zwrócił uwagę na najbardziej newralgiczne
          punkty(gdzie najczęściej i na czym oblewają). Szczerze dowiedziałam się więcej
          na tych paru godzinach niż na całym kursie!!!!I jaki jest efekt??? zdałam za
          drugim razem bez problemu... zaraz po jazdach doszkalających u p. Marcina Jurzyka
          ( wcześniej jeździł w Imolii). Naprawdę polecam, bo to specjalista! Jeżeli ktoś
          chciałby namiary np. numer tel. to mogę użyczyć na prv(mój mail - becik_n@email.com)
          • Gość: joa Re: Jazdy doszkalające -najlepiej u p. Marcin Jur IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.09, 11:12

Bardzo ale to bardzo polecam prywatną szkołe jazdy
            Auto-Perfect pana Grzegorza Masteli!!!!! szkoła znajduje się w
            Ząbkach, ci co mieszkają w okolicy będą wiedzieć:))) Grzegorz przyjeźdza pod dom
            i odwozi do domu:)
            Brałam u niego 2 jazdy doszkalające przed egzaminem i to mi wystarczyło po 3 tyg
            przerwie!!! Żałuję teraz ze u niego nie zrobiłam kursu...wtedy nie musiałabym
            brac jazd doszkalających...Z panem Grzegorzem przez 2 godziny można się nauczyć
            tyle co przez pół kursu!! jest cierpliwy, wesoły i nie musi sie wydzierać i
            niecierpliwic zeby dotarło to do kursanta...zniechęcił mnie trochę koszt- 1500
            za kurs ale teraz wiem że warto by było jednak zapłacić:)Najbardziej polecam
            Grzegorza Mastelę!!!

P.S. a tak by the way_ zdałam za pierwszym podejściem wczoraj:)na Odlewniczej.
            Dzięki panu Grzegorzowi:)!!! Pozdrawiam!
            • Gość: Tom Re: Jazdy doszkalające -najlepiej u p. Marcin Jur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 10:32
              A ja ciągle polecam Wesołą Szkołe z Ursusa
          • suselek0 Re: Jazdy doszkalające -najlepiej u p. Marcin Jur 14.01.13, 19:31
            UWAGA CWANIAK!!! Mistrz w wyłudzaniu pieniędzy. Każe sobie płacić np. za 10 lekcji z góry, a potem nie dość, że notorycznie się spóźnia albo twierdzi, że umówieni byliśmy w innym miejscu (bo akurat tam jest!), skraca każdorazowo czas jazdy średnio o około 15 min, to jeszcze jeżdżąc z kursantem załatwia swoje prywatne sprawy a kursant w tym czasie siedzi w aucie i czeka. Mnie się zdarzyło tak przesiedzieć pół godziny! Oczywiście doliczył mi to do jazd!
            Kiedyś przyszło mi czekać na niego przeszło godzinę a potem on śmiał twierdzić, ze to mi się pomyliły godziny! To są właśnie praktyki p. Marcina! Zdecydowanie nie polecam go jako instruktora. Kto go dopuścił do edukowania innych?! Myślę, że to jemu przydałyby się lekcje ogłady i etyki zawodowej!
            Nie nauczył mnie NICZEGO, mimo wielu godzin jazd doszkalających. Mój następny instruktor był przerażony i mocno zaskoczony, gdy dowiedział się ile godzin jazd mam za sobą. Na szczęście pod lekcjach drugiego instruktora udało mi za trzecim razem zdać prawko. Nie wspomnę, że po p. Marcinie, facet musiał mnie uczyć właściwie wszystkiego od początku, a przede wszystkim oduczać złych nawyków, które mi wpoił p. Marcin
          • suselek0 Re: Jazdy doszkalające -najlepiej u p. Marcin Jur 14.01.13, 19:37
            UWAGA CWANIAK!!! Mistrz w wyłudzaniu pieniędzy. Każe sobie płacić np. za 10 lekcji z góry, a potem nie dość, że notorycznie się spóźnia albo twierdzi, że umówieni byliśmy w innym miejscu (bo akurat tam jest!), skraca każdorazowo czas jazdy średnio o około 15 min, to jeszcze jeżdżąc z kursantem załatwia swoje prywatne sprawy a kursant w tym czasie siedzi w aucie i czeka. Mnie się zdarzyło tak przesiedzieć pół godziny! Oczywiście doliczył mi to do jazd!
            Kiedyś przyszło mi czekać na niego przeszło godzinę a potem on śmiał twierdzić, ze to mi się pomyliły godziny! To są właśnie praktyki p. Marcina! Zdecydowanie nie polecam go jako instruktora. Kto go dopuścił do edukowania innych?! Myślę, że to jemu przydałyby się lekcje ogłady i etyki zawodowej!
            Nie nauczył mnie NICZEGO, mimo wielu godzin jazd doszkalających. Mój następny instruktor był przerażony i mocno zaskoczony, gdy dowiedział się ile godzin jazd mam za sobą. Na szczęście pod lekcjach drugiego instruktora udało mi za trzecim razem zdać prawko. Nie wspomnę, że po p. Marcinie, facet musiał mnie uczyć właściwie wszystkiego od początku, a przede wszystkim oduczać złych nawyków, które mi wpoił p. Marcin
      • Gość: kasia Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.14, 16:36
        witam ja natomiast moge polecic pana Radka .poleciła mi go moja kolezanka swietny ins.pełen profezjonalizm indywiduale podejscie do kursanta i ta jego anielska cierpliwosc wiem jak czujo sie osoby majoce problem z prowadzeniem samochodu i stresem egzaminacyinym a Pan Radek sprawił ze uwieyłam ze mozna to zdac dlatego polecam z czystym SUMIENIEM i podaje num do niego 504826200. powodzenia
    • Gość: gosc gosc Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.aster.pl 03.06.09, 13:24
      Ja zdalam dzieki panu Markowi z OSK KOS, jezdzi wszystkimi trasami
      egzaminacyjnymi, to dzieki Niemu zdalam.
      Jest spokojny, opanowany i cierpliwy, wyjezdzilam z Nim kilka godzin i zdalam za
      pierwszym razem.
      Oto namiary na p.Marka 0 602 674 123 - polecam na 100%
      Mozna sie z Nim umowic gdzie sie chce.
      • Gość: gosc Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.centertel.pl 05.06.09, 09:03
        Polecam (i wiem co mowie) w 100% szkole aurinko na Żoliborzu. Fantastyczna
        szkoła oprócz tego ze jako jedyna w Wawie robi kursy min on-line, to instruktor
        z którym jeździłam na prawdę profesjonalny, konkretny i umiejący uczyć, a to
        bardzo ważne posiadać taka umiejętność.
        instruktor Krzysztof Sobótka 0501-249-313
        • belcia26 Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza 16.08.09, 21:59
          NGość portalu: gosc napisał(a):

> Polecam (i wiem co mowie) w 100% szkole aurinko na Żoliborzu.
          Fantastyczna
          > szkoła oprócz tego ze jako jedyna w Wawie robi kursy min on-line,
          to instruktor
          > z którym jeździłam na prawdę profesjonalny, konkretny i umiejący
          uczyć, a to
          > bardzo ważne posiadać taka umiejętność.
          > instruktor Krzysztof Sobótka 0501-249-313

Na czym polegają te kursy min on-line?
        • ko-me-ta Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza 03.01.10, 20:23
          Seeeeerdecznie polecam super instruktorkę p.Agatkę z www.autojazzda.pl,która
          dokonała cudu i dzięki niej moja mama po 6 latach posiadania prawka zaczęła
          samodzielnie jezdzić a ja dzięki niej za kilka dni odbieram swoje!!!!!!!!!:)
      • Gość: Damian Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.09, 00:19
        Ja polecam szkołę doszkalanie.org
        Miałem tam jazdy doszkalające i jestem naprawdę zadowolony
        A z tego co wiem to szkolą na Bemowie, Okęciu oraz Bródnie

Szczególnie polecam takiego gościa po 40 z lekko zwichrzona fryzurą...nie wiem
        w sumie jak ma na imię :P
        ...bo zwraca uwagę nawet na najdrobniejsze szczegóły przez które można oblać
        przy bardzo wymagającym egzaminatorze

A nie mają w sumie tak drogo bo 40zł za godzinę i mają jedną sztukę 6-BIEGOWĄ
    • Gość: Martuś Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 22:45
      Czołem! poszukuję sprawdzonego i cierpliwego Instruktora,
      śmigającego w okolicach Radarowej. Piszcie proszę, jeśli z czystym
      sumieniem możecie kogoś polecić. Do egzaminu (2 podejscie) pozostał
      już raptem tydzień, także czasu mam niewiele. Info proszę słać na
      mart.us@wp.pl. Z góry dzięki za pomoc :)!!!
      • Gość: citizen Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.09, 00:17
        polecam szkole jazdy Expert, jezdza chyba po calej Wawie
        • Gość: ZDAŁAM Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.merinet.pl 19.09.09, 17:44
          polecam Darka{nie będe pisała w jakiej szkole uczy,bo to nie
          istotne}.Gość jest instruktorem z 'powołania',jazdy są bardzo
          intensywne-każde skrzyżowanie[ze wszystkich stron],każde rondo
          {wola,bemowo,żoliborz}na tych dzielnicach przejechałam każdą ulice,
          i dobrze,bo na egzaminie wylądowałam na Górczewskiej.Darek jest
          wyrozumiał,super cierpliwy,ale też wymagający[musi być sto na
          sto],bardzo dobrze wszystko
          tłumaczy.
          dla zainteresowanych kontakt;anhelina1@wp.pl
          • Gość: ewa Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.merinet.pl 19.09.09, 18:21
            A ja polecam Pana Krzysztofa Ptaszka ze szkoły Auto-Driver. Bardzo sympatyczny,
            świetnie wszystko tłumaczy, cierpliwy, ale i wymagający. Dzięki niemu zdałam za
            pierwszym razem na Bemowie.Bardzo polecam:)
          • Gość: mirka Re: Jazdy doszkalające - nowy yaris IP: *.merinet.pl 06.10.09, 16:04
            dzięki za kontakt do p.Darka-świetny nauczyciel.Koleś dobrze
            tłumaczy,zmusza do myślenia,i co ważne uczy na yarisie 6-cio
            biegowym.oczywiście egzamin zdany!!!
            • belcia26 Re: Jazdy doszkalające - nowy yaris do Mirka 06.10.09, 19:59
              a za którym razem egzamin zdany?
      • agnieszka9982 Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza 24.02.10, 09:37
        Kurs robiłam w Lini i było raczej słabo.Pierwszy egzamin
        niezdany.Póżniej znalazłam instruktora z doszkalamy.pl i mogę śmiało
        polecić.
        • permanentne_7_niebo Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza 01.10.10, 17:23
          Z kim jeździłaś?
    • Gość: kursantka Moje spostrzeżenia.. Unikajcie.. IP: *.acn.waw.pl 17.07.09, 18:08
      Zacznę tak:

Przede wszystkim unikajcie ZRYW-u na bemowie! (nie wiem jak jest w innych szkołach pod tym logiem, ale unikajcie bemowa). To jakaś komedia - jeździłam z trzema instruktorami z tejże szkoły(niestety wykupiłam 3h od razu i zapłaciłam z góry) i strasznie tego żałuję. Generalnie pieniądze wyrzucone w błoto. Instruktorzy nie nadają się na nauczycieli. Z nimi możesz sobie po prostu 'pojeździć'. Od tak przejedziesz się 1h za 50zł. Bez sensu. Nie potrafią wytłumaczyć, tylko Ci powiedzą, że słabo Ci idzie. Rzeczywiście wielkie odkrycie. Idąc na jazdy doszkalające wiem, że mam pewne braki i chcę je nadrobić i się nauczyć. A z nimi jest to niemożliwe :/ Dla przykładu instruktor ze Zrywu zabronił mi wyrzucać biegu kiedy stoję na skrzyżowaniu(?) twierdząc, że on sobie tego nie zyczy(???) i, że za to mogą mnie oblać na egzaminie(???), inny mówił, że wrzucanie 4 jest niewskazane(?!), kolejny kiedy nie umiałam zaparkować przejmował ode mnie kierownicę i sam parkował(!!!) To ma być DOSZKALANIE??? Na szczęście to były tylko 3h, zaś moja znajoma, nie wiedząc nic o tej szkole zapisała się tam na kurs, gdyż skusiła ją niska cena. Manewry na placu i parkowanie instruktor zaczął z nią łaskawie ćwiczyć na jej własną prośbę dopiero po wyjeżdżeniu 25h, tłumacząc się, że on uczy jazdy ogólnej po mieście, żeby mogła sobie radzić w każdej sytuacji(???)! To jakaś paranoja! Nie przygotują Cię do egzaminu, nie licz na to. Nie wiem czy oni są tak nieogarnięci, czy mają kursantów gdzieś czy po prostu robią to specjalnie, żeby zarobić na jazdach doszkalających?! Tragedia! Naprawdę warto zapłacić więcej i zapisać się na kurs do np Auto jazdy czy Egidy. Bo w Zrywie oszczędzasz 200zł na kursie, a tracisz potem znacznie więcej na jazdach doszkalających które wykupujesz w innej szkole, bo po kursie umiesz zaledwie ruszać i jechać po prostej drodze z trudem i przerażeniem wykonując skręty. Obie jesteśmy zawiedzione. Po tej nieszczęsnej przygodzie w Zrywie wykupiłam 4h jazd w Auto Jeździe i nauczyłam się więcej niż przez całą swoją egzystencję na kursie i tych nieszczęsnych jazdach.

Zanim zapiszecie się gdziekolwiek na jzdy doszkalające czy kurs to poczytajcie fora! Ja tego nie zrobiłam i bardzo żałuję. Bo każdy się reklamuje jaki to on jest och i ach bezstresowy i pomocny, a tak naprawdę często można się oszukać!

Pozdrawiam
      • Gość: IZA Polecam!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 19:47
        A ja moge podać fajnego instruktora z którym jezdze i nie
        zaluje,jest zajefajny,kto chce to moge podac namiary
    • Gość: karolina Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.aster.pl 17.09.09, 09:03
      Ja jezdziłam z Mistrzem tak miałam sie do niego zwracać po 30 min
      stwierdziłam że ma racje!!! Mistrz w szkoleniu! Nazywa się Pan Mirek
      518 708 633
      • am.r Re: Jazdy doszkalające - www.qrsant.pl 17.09.09, 12:02
        Polecam www.qrsant.pl
        jazdy z p.Adamem lub p. Izą
        Podziwiam ich za anielską cierpliwość.
        • belcia26 Re: Jazdy doszkalające - www.qrsant.pl 17.09.09, 13:47
          A może jakaś szkoła z Mokotowa lub Ochoty?Kto poleci?
          • olunia80 Re: Jazdy doszkalające - www.qrsant.pl 02.03.10, 22:25
            Witam ! Wszyscy którzy chcą zdać egzamin lub nauczyć się jeździć samochodem (bo to nie oznacza to samo!!!) powinni skontaktować się z Panem Piotrkiem !!! Ja niestety testowałam instruktorów i albo woziłam zakupy do domu ( im oczywiście ) albo niekończące sie gadanie przez telefon!!!Szkolenie jakby było nie ważne!!!
            :-( Namiary na P.Piotrka dostałam od swojej koleżanki i z czystym sumieniem polecam i będę go polecać !!!! Numer telefonu podaję na forum za Jego zgodą pomimo powiedział mi ze nie potrzebuje reklamy!!!??? 501143329 Pozdrawiam wszystkich kierowców i kandydatów na kierowców!!! :-)))
        • Gość: mała Re: Jazdy doszkalające - www.qrsant.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 15:48
          a ja nie polecam qrsanta. totalny brak profesjonalizmu, nieustannie
          dzwoniący telefon instruktora, ściemnianie przy wypełnianiu karty,
          zaświadczenie o badaniu dostałam z wpisanym innym terminem niż
          badanie miało miejsce. a szczyt szczytów: przychodzę na jazdy a
          samochód wypełniony specjałami z pobliskiego bazarku, instruktor
          polecił mi jechać pod jego blok (15 km od miejsca spotkania na
          jazdy, żeby mógł zostawić zakupy, tak, bo przecież truskawki mu się
          w tym upale rozmaślą. całe wakacje jedynym placem manewrowym jakim
          operowała szkoła, było 5 linii namalowane bóg wie gdzie na Bródnie.
          Na moją uwagę, że łuk chyba nie jest takich wymiarów, jak powinien
          być instruktor odpowiedział, że przecież to nie ważne, że jest
          krótszy. a dojazd do klienta.... pfffffff... śmiech na sali. trzeba
          zawsze dojeżdżać na jazdy a, żeby skończyć tam, gdzie Tobie
          wygodnie - nie ma mowy! kończy się dokładnie tam, gdzie czeka
          kolejny "qrsant". nie polecam.
    • Gość: gosia Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.acn.waw.pl 26.09.09, 19:55
      www.autodoszkalanie.com - polecam..
    • Gość: ines Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.acn.waw.pl 29.09.09, 15:13
      Miałam przerwę ponad 10 lat. Mąż ciągle na mnie wrzeszczał i w końcu wykupiłam sobie jazdy u Krzysztofa tel. 511-876-772 - jazdy doszkalające Szczerze polecam. Mężowi gały prawie wyskoczyły po 10 godz. doszkalania :P
    • Gość: mati Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: 188.33.164.* 05.10.09, 21:15
      Jeśli potrzebujesz pomocy w przygotowaniu do egzaminu Państwowego na
      Prawo Jazdy to zadzwoń pod nr. tel.667-125-204
    • Gość: dobre jazdy Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 00:52
      Zapraszam. Pierwsze dwie jazdy po 30zł. Jazda nowym samochodem Toyota Yaris z
      6cio biegową skrzynią biegów. tel 791-282-676
      • Gość: iguana Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 19:51
        a jaka szkoła jazdy?
        • Gość: igUANA Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 12:18
          polecicie kogos z Ochoty lub Mokotowa
          • grzegorz.13 Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza 09.11.09, 16:36
            polecam pana Jacka i Krzysztofa z osk ken na Ursynowie, dzięki nim
            zdałem egzamin, pozdrawiam
          • ko-me-ta Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza 03.01.10, 20:30
            Polecam p.Agatkę z www.autojazzda.pl dzięki niej w końcu zdałam!!!!!!
      • Gość: smutna i zła Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warszaw IP: *.merinet.pl 04.01.10, 14:40
        dobre jazdy czy twoja oferta jest aktualna?
        Sadząc z daty to już chyba nie.
        Odpowiedz.
    • Gość: Sławek85 Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.chello.pl 09.11.09, 20:27
      Biegnij do OSK-KEN!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: majk Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 10:27
      Adam z Yeti. Fachowy i przyjemny
      • Gość: Madzia Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.chello.pl 22.11.09, 23:34
        Polecam Artura z Egidy na Bemowie gość jest super-na dwóch jazdach
        doszkalających nauczył mnie więcej niż nauczyłam się na całym kursie!!!
        Oczywiście zdałam zdałam
    • Gość: AYTO - GREGORY Jazdy doszkalające - najlepsze w Warszawie IP: 77.255.252.* 10.01.10, 23:45
      AUTO – GREGORY
      NAUKA JAZDY ORAZ JAZDY DOSZKALAJĄCE
      Zapraszam na kurs prawa jazdy kat. B. ATRAKCYJNA CENA 999 zł
      Tylko u Mnie:
      - miła atmosfera,
      - plac manewrowy w strefie egzaminacyjne,
      DOJAZD DO KLIENTA!!!

JAZDY DOSZKALAJĄCE 40 zł/h
      Jazdy doszkalające (kat.B) - sympatyczny INSTRUKTOR.
      Jazdy samochodem Toyota Yaris,

Jazdy trasami egzaminacyjnymi warszawskich ośrodków:
      -WORD ul. Powstańców Śląskich
      -WORD ul. Odlewnicza
      -WORD ul. Radarowa

Jazdy odbywają się przez 7 dni w tygodniu nowym samochodem z klimatyzacją o dogodnych godzinach.
      Szkolenie prowadzi wykwalifikowany instruktor posiadający duże doświadczenie z indywidualnym podejściem do potrzeb i predyspozycji każdego kursanta.
      Zapraszam osoby które maja problem ze zdaniem egzaminu państwowego a także osoby posiadające już prawo jazdy a które miały długą przerwę w prowadzeniu pojazdów.
      Zapewniam wysoką jakość szkolenia kandydatów pragnących uzyskać prawo jazdy kategorii B,
      szkolenie w zakresie:
      - przepisów ruchu drogowego,
      - jazdy w ruchu miejskim,
      - techniki kierowania pojazdem,
      wysoką zdawalnością wśród moich kursantów;
      Profesjonalne i rzetelne przygotowanie do egzaminu państwowego na prawo jazdy. Zapraszam na jazdy doszkalające, które zwiększą szanse na Twój pozytywny wynik egzaminu, obniżając stres :-)

Rekomendacje, wysoka zdawalność, opinie byłych kursantów – to właśnie na tych elementach powinieneś polegać, wybierając instruktora prawa jazdy. To właśnie one budują to, o co staramy się od zawsze – reputację.
      Wszelkich informacji chętnie udzielę pod nr tel: 602-667-651 lub e-mail gregory1975@o2.pl
      Serdecznie zapraszam,
      Grzegorz Michlewicz

• belcia26 Re: Jazdy doszkalające - najlepsze w Warszawie 11.01.10, 09:31
        Ciekawa ta cena,ajkos mnie to nie przekonuje.Zresztą duza zdawalność
        kursanów tez mnie nie przekonuje,bo jak to sprawdzić.
      • Gość: smutna i zła Re: Jazdy doszkalające - najlepsze w Warszawie IP: *.merinet.pl 11.01.10, 12:32
        Oferta brzmi zachęcająco AYTO-GREGORY.
        To chyba nowa szkoła.Gdzie jest twoja szkoła?
        Czy te ceny to już na zawsze czy tylko na reklamę?
        Pozdrawiam.
        • Gość: jola Re: Jazdy doszkalające - najlepsze w Warszawie IP: 109.243.200.* 25.01.10, 15:26
          Witam!!!!
          Jeśli chce ktoś namiary na bardzo dobrego instruktora, który potrafi
          nauczyć każdego jeżdzić samochodem. Mateusz jest bardzo miły,
          spokojny, opanowany i profesjonalista w każdym calu(a raczej
          szczególe).Naprawdę gorąco polecam zdałam za pierwszym razem, aż
          egzaminator mnie pochwalił za świetną technikę jazdy. A oto strona
          kontaktowa:
          jazdy.doszkalajace.mateusz.w.interia.pl
    • Gość: Anna Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.aster.pl 01.03.10, 21:11
      Ja doszkalałam sie w Auto Szkole na Al.Stanów Zjednoczonych. Super
      dokładny instruktor , do tego jako jedyny ze wszystkich z którymi do
      tej pory jezdziłam , powiedział mi jak zapanowac nad stresem podczas
      egzaminu.
      • belcia26 Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza 01.03.10, 21:18
        ciekawe co ci powiedziła na temat stresu egzaminacyjnego
      • maximaximaximaxi Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza 02.03.10, 12:47
        to akurat cenne bo większość instruktorów, jak tak gadam z ludźmi, to w ogóle
        nie przygotowuje pod tym kątem. potem się okazuje, że na kursie robisz wszystko
        bezbłędnie a na egzaminie paraliżuje Cię strach i kicha. Mój mnie akurat
        przygotowywał pod tym kątem, poza tym sprzedał mi też parę haczyków jakie
        stosują egzminatorzy, żeby pokazac swoją przewagę i zestresować zdającego :)
        • olunia80 Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza 02.03.10, 22:27
          Witam ! Wszyscy którzy chcą zdać egzamin lub nauczyć się jeździć samochodem (bo to nie oznacza to samo!!!) powinni skontaktować się z Panem Piotrkiem !!! Ja niestety testowałam instruktorów i albo woziłam zakupy do domu ( im oczywiście ) albo niekończące sie gadanie przez telefon!!!Szkolenie jakby było nie ważne!!!
          :-( Namiary na P.Piotrka dostałam od swojej koleżanki i z czystym sumieniem polecam i będę go polecać !!!! Numer telefonu podaję na forum za Jego zgodą pomimo powiedział mi ze nie potrzebuje reklamy!!!??? 501143329 Pozdrawiam wszystkich kierowców i kandydatów na kierowców!!! :-)))
    • Gość: Majkel Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 21:03
      Fajny jest Pan Irek (tel. 501195794) z Auto Szkoły As. Spokojny i dobrze uczy.
    • Gość: Paweł Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.centertel.pl 06.03.10, 12:28
      Jak ktoś jest zawiedziony szkołą i instruktorem to bez ściemy
      polecam Krzysztofa ze szkoły Silver.Profesjonalnie i bardzo
      skutecznie!!!.Zdałem za pierwszym podejsciem.
      • kapsel90 Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza 21.03.10, 17:00
        Pan Kuba ze szkoly Qmobil.www.qmobil.pl. Niesamowity czlowiek. Widac ze ta praca
        jet rowniez jego pasja. Opanowany, kulturalny. Jego optymizm jest zarazliwy.
        Zawsze punktualnie, w miejscu ktore odpowiada klientowi. WAZNE ZWLASZCZA PRZED
        EGZAMINEM: Jazda toyota z 6-BIEGOWA skrzyna biegow. Jezdzilam wczesniej
        5-biegowa. Uwierzcie jest roznica. Czesciej gasnie, zwlaszcza pod gorke.Lepiej
        pocwiczyc. Pokazal mi wszystkie trudne miejsca w moim rejonie egzaminacyjnym i
        pulapki zastawiane przez egzaminatorow. Po paru lekcjach jestem pewna, ze
        poradze sobie na egzaminie i potem drodze. Goraco polecam.
    • no_no_tak_tak Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza 26.03.10, 01:50
      doszkalanie.org
    • Gość: Arina84 Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza IP: *.acn.waw.pl 26.03.10, 23:14
      Ja jeździłam z Łukaszem w szkole na Racławickiej. Nazwa coś z "Moto".
      Wydaje mi się, że zna się na trasach przy Radarowej jak rzadko kto.
      • kursant-2 Re: Jazdy doszkalające - gdzie najlepsze w Warsza 27.03.10, 20:17
        A ja jeżdziłem z Panem Piotrkiem i uważam że też bardzo dobrze zna okoloice Radarowej!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka