yennyfer11 02.11.07, 17:32 ...piatek wieczor a ja siedze sama w domu uziemiona...a tak wsiadloby sie w samochod i np do Krakowa pognalo... masakra...;/;/ ...a jeszcze tyle trzeba zrobic zeby chodziaz do egzaminu praktycznego dojsc....:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: booss Re: Ja chce juz prawkooo.... IP: *.chello.pl 02.11.07, 18:15 przyjade po CIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
yennyfer11 Re: Ja chce juz prawkooo.... 02.11.07, 18:32 ...ale pozniej ja prowadze:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Ja chce juz prawkooo.... 02.11.07, 19:03 yennyfer11 napisała: > ...piatek wieczor a ja siedze sama w domu uziemiona...a tak > wsiadloby sie w samochod i np do Krakowa pognalo... > > masakra...;/;/ > > ...a jeszcze tyle trzeba zrobic zeby chodziaz do egzaminu > praktycznego dojsc....:(( JA TEŻ CHCĘ JUŻ... I co ja mam zrobić, hę? Unieść się kobiecą dumą, tak by cholera wypadało, jak mi mówi, że on przecież i tak wie, że wybiorę jego, bo z kim innym bym jeździła, wr! No nic tylko mu na złość zrobić... i pojeździć z kimś innym! "Ale bym się cieszył, jak byś trafiła na jakiegoś kretyna i wróciła do mnie", nie dlatego, że bym wróciła by się cieszył, tylko dlatego, że wyszło na jego. Pewnie przeczytał moją sygnaturę i mnie przejrzał, bo siedział wczoraj na forum, o jaki ten świat kurcze mały, żeby na "własnym" forum nie można było nie udawać, wrócę do domu, to zmienię:)! Odpowiedz Link Zgłoś