jolka-pamietasz WEGA wymiata 31.03.15, 19:06 nie mogłam trafić lepiej. byłam świetnie przeszkolona w jeździe i w manewrach, których na początku strasznie się bałam, ale instruktor bardzo mnie motywował i dopingował, teraz parkowanie to pestka :) jeżdżę sama już rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
monimonia11 Re: prawo jazdy - Krakow - ktory osrodek ?? 03.09.21, 10:52 Ja kurs robiłam w Oesie. Jeździłam z Iwoną Muchą. Bardzo miła babka z odpowiednim podejściem. Świetnie uczy Jest wymagająca, wszystko spokojnie i cierpliwie tłumaczy. Nauczyłam się u niej jeździć od podstaw. Egzamin zdany bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiukris Re: prawo jazdy - Krakow - ktory osrodek ?? 28.10.21, 20:37 Ja jeździłem z Janem Adamskim. Świetny instruktor. Spokojne i przystępnie tłumaczy jak się zachować na placu i na mieście. Ma super podejście do kursanta. No i w efekcie dobrze uczy. Egzamin zdałem bez najmniejszego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskrzykrzy Re: prawo jazdy - Krakow - ktory osrodek ?? 28.02.22, 10:40 Dobrze prowadza zajęcia z zakresu nauki jazdy w Oes Kraków. Robiłem tam kurs na kat A i B. Instruktorzy wiedza jak dobrze wyszkolić kursanta. Świetnie prowadzą zajęcia. Za każdym razem bezproblemowo zdawałem egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
szymszymek Re: prawo jazdy - Krakow - ktory osrodek ?? 29.04.22, 09:59 Wojtek Madej - świetnie uczy jeździć. Jest spokojny i z poczuciem humoru. Potrafi tez zmotywować jak cos nie idzie jak należy. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
andyandrzejaa Re: prawo jazdy - Krakow - ktory osrodek ?? 31.05.22, 10:20 Jeżeli chodzi o prawo jazdy to polecam Oesa. Kurs na motocykl robiłem z Bogdanem Kowalczykiem. Super instruktor zapalony motocyklista. Świetnie uczy o zna chyba wszystkie tricki. Przede wszystkim uczy jeździć z głową i bezpiecznie no i skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
monikamonisz Re: prawo jazdy - Krakow - ktory osrodek ?? 01.06.23, 12:54 w OSk OES dobrze uczą jeździć. Mają spoko instruktorów i odpowiednio przygotowane, czyste i zadbane samochody. Nauczyłam się u nich jeździć od podstaw. egzamin zdałam bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
sebasebi Re: prawo jazdy - Krakow - ktory osrodek ?? 08.09.23, 11:55 W szkole Os dobrze uczy jeździć Paweł Hołda. Nauczył mnie prowadzić samochód od podstaw. Cierpliwe i sprawnie szkoli na placu i podczas jazd po mieście. Egzamin zdałem za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś