Gość: atom IP: *.pia.airbites.pl 08.01.08, 11:01 Planuję zapisać się na kurs do YETI w Warszawie (pracuję obok). czy ktoś z Was juz miał z tym ośrodkiem do czynienia? czy warto akurat tam? i który instruktor jest godny polecenia? pozdrawiam, atom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jerzy Re: YETI Wawa IP: *.ippt.gov.pl 08.01.08, 11:37 Witam. Zapisałem się do tej szkoły bo było najtaniej (w czerwcu). Jeździłem ze wszystkimi instruktorami :-) Zdecydowanie polecam pana Marka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atom Re: YETI Wawa IP: *.pia.airbites.pl 08.01.08, 11:52 wielkie dzieki:) a dlaczego ze wszystkimi instruktorami jezdziłes? czy Ty tak kaprysiłes? czy oni tak sie zastepowali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: YETI Wawa IP: 67.159.45.* 08.01.08, 12:09 To było latem. Więc najpierw jeździłem z jednym facetem (około 15 godzin), później on miał 2 tyg. urlopu i ja jeździłem z innym. W końcu zrobiłem miesięczną przerwę i jak wróciłem to już zapisywali mnie do każdego, kto miał jakieś wolne terminy, żebym jak najprędzej skończył kurs ;-) Ale przed egzaminem doszkałał mnie właśnie p.Marek i jestem zadowolony :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atom Re: YETI Wawa IP: *.pia.airbites.pl 08.01.08, 12:16 rozumiem że jesteś juz pełnoprawnym kierowcą :) mam nadzieję ze nadal tam pracuje... dzieki za info:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: YETI Wawa IP: 67.159.45.* 08.01.08, 12:27 Pracuje, mam nadzieje. W połowie grudnia w każdym bądź razie pracował. Prawko jeszcze nie odebrałem, dopiero w połowie stycznia :-) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirosława Re: YETI Wawa IP: *.r.kbt.pl 13.01.08, 13:59 ja też polecam Yeti oraz p.Marka. Z p.Markiem wyjeździłam cały kurs. Zdałam za pierwszym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: YETI Wawa IP: *.eranet.pl 21.01.08, 15:45 Witam, Ukończyłem niedawno kurs w Yetim i jestem bardzo zadowolony. Jazdy miałem ze wszystkimi instruktorami z tego względu, że pracuje i nie mam zbyt duzo wolnego czasu i brałem każde możliwe terminy. Instruktorzy sympatyczni, spokojni, rzeczowi, można z nimi fajnie pogadać o wszystkim, wiec nie jest sztywno, znają sie na rzeczy i swojej robocie. Tani, rzetelny i satysfakcjonujący kurs, wszystko jasne, godziny w pełni wykorzystane, a za kierownicą czuję sie pewnie. Polecam p. Marka, p. Marcina, p. Jarka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy raz Re: YETI Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 14:41 A czy ktoś z Was słyszał jakąś opinię o p. Krzysztofie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini-mini Re: YETI Wawa IP: 89.171.107.* 25.03.08, 16:16 Czy tam jest tylko jeden instruktor p. Marek? ja wlasnie trafiłam do jakiegoś pana Marka K. i chiałabym żeby to był ten skoro jest taki w porządku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy raz Re: YETI Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 10:19 Tak, Pan Marek jest jeden i ma nazwisko na K. więc masz szczęście, trafiłaś na super instruktora. A ja ponawiam pytanie, czy ktoś już miał jazdy z Panem Krzysztofem w tej szkole ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini-mini Re: YETI Wawa IP: 89.171.107.* 27.03.08, 13:52 juz miałam jazdy z panem Markiem i faktycznie bardzo fajny instruktor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy raz Re: YETI Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 14:29 heh.. zazdroszczę.... jak też chcę do niego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini-mini Re: YETI Wawa IP: 89.171.107.* 27.03.08, 15:41 a kiedy kończyłeś/łaś kurs teoretyczny? zawsze można zmienić instruktora, przynajmniej na teorii tak mówili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy raz Re: YETI Wawa IP: *.ptim.net.pl 27.03.08, 18:01 Kurs teoretyczny skończyłam 20 marca (wtedy też miałam egz.wew.) i potem , dzień po ,dostałam przydział do instruktora. Do tej pory jeszcze nie jeżdziłam, bo nie było czasu :( Pracuję więc mam ograniczony czas.I instruktor też nie mial gdzie mnie wpisać. Po raz pierwszy spotkam się w sobote... zobaczymy jak będzie. A ty kiedy zacząłeś/łaś jazdę? A kiedy skończyłes/łaś teorie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini-mini Re: YETI Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 18:53 ja kurs skończyłam 16 marca ale zaczęłam wykłady od końca. w tygodniu napisałam egzamin wewnętrzny i we wtorek miałam pierwsze jazdy. niestety tez mam ograniczony czas i następne dopiero w przyszłym tygodniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy raz Re: YETI Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 09:35 Wygląda na to, że byłyśmy w tym samym czasie na kursie:) Ja zaczęłam kurs jakoś od środka, bo dwa ostatnie wykłady miałam jakby początek (tj. znaki) Ale wspominam pozytywnie te zajęcia:) Ciężko jest kurcze dopasować termin jazd, bo jak nam pasuje, to instruktor jest zajęty, i tak w kółko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy raz Re: YETI Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 10:12 Teraz, kapnęłam się, że Ty chodziłaś na kurs weekendowy. Ja natomiast w trybie tygodniowym. Więc jednak się nie spotkałyśmy :( Odpowiedz Link Zgłoś