Dodaj do ulubionych

WORD Bytom-tylko Grande Punta?

21.04.08, 21:24
Może orientuje się ktoś,czy w WORDzie w Bytomiu są jeszcze Corsy i starsze
Punta,czy tylko Grande Punta?
Obserwuj wątek
    • Gość: elo Re: WORD Bytom-tylko Grande Punta? IP: *.static.akk.net.pl 21.04.08, 21:27
      partina w wordzie w bytomiu sa grande punta i corsy C .
      • partina Re: WORD Bytom-tylko Grande Punta? 21.04.08, 21:31
        czyli starszego punta już nie ma?
        dzięki za info;)
        • Gość: elo Re: WORD Bytom-tylko Grande Punta? IP: *.static.akk.net.pl 22.04.08, 09:45
          niema niema tylko grande i corsa C , powodzenia
    • Gość: Kuba Re: WORD Bytom-tylko Grande Punta? IP: *.atman.pl 22.04.08, 12:13
      Wiesz...byłem w Bytomiu w tym ośrodku w czwartek (17.04) i wtedy jeszcze były
      corsy i stare punta, no i oczywiście nowe (grande) . Pozdrawiam i życzę zdania
      egzaminu ;]
      • partina Re: WORD Bytom-tylko Grande Punta? 22.04.08, 14:20
        dzięki;) w sumie Punto II mam obcykane więc raczej nie będzie z tym problemu;)
        • Gość: elo Re: WORD Bytom-tylko Grande Punta? IP: *.static.akk.net.pl 23.04.08, 09:19
          na 100% nie ma punta 2FL ,czesto przechodze i widze
          • partina Re: WORD Bytom-tylko Grande Punta? 23.04.08, 15:22
            ok,dzięki nastawię się na Grande i Corse;)
            • aniab28 Re: WORD Bytom-tylko Grande Punta? 23.04.08, 22:44
              byłam dziś z kumpelą w WORD-dzie w Bytomiu <ona zdawała> jest 8 Grande i 1 Corsa...
              a zdawalnośc....straaaaszna :(((((
              • partina Re: WORD Bytom-tylko Grande Punta? 24.04.08, 07:53
                Ja wczoraj pare razy przejeżdżałam koło WORDU i niestety żadnej Corsy nie
                widziałam...skoro jest tylko 1 to nic dziwnego;(
                A o Grande Puncie słyszałam nie za dobre opinie;/
                No i dziś mam egzamin,a Grande Punto widziałam jedynie na zdjęciach i na
                ulicy,ale nim nie jechałam!!
                Masakra....
              • partina Re: WORD Bytom-tylko Grande Punta? 24.04.08, 15:13
                Dziś miałam egzamin,no i oczywiście na Grande Puncie...
                Corsy egzaminacyjnej nie widziałam ani jednej,za to Grande faktycznie było ok.8
                sztuk...
                A zdawalność faktycznie-tragedia!
                Przede mną były 3 osoby i żadna nie zdała! No i co chwile wracało jakieś auto z
                egzaminatorem za kierownicą...
                A ja zdałam! Jako pierwsza z mojej grupy! A egzaminujący może nie był zbyt
                miły,ale dość tolerancyjny;)
                • aniab28 Re:Gratulacje !!! 24.04.08, 22:18
                  noo to naprawdę wyczyn - gratuluję i zazdroszczę :)
                  a powiedz mi gdzie jezdziłaś i z jakim egzaminatorem ??
                  <jak wyglądał?? ;)>
                  • partina Re:Gratulacje !!! 25.04.08, 17:54
                    dzięki;)
                    najpierw jechałam w stronę Radzionkowa,na rondzie w Radzionkowie skręciłam w
                    prawo następnie za zakrętem zawracałam w jakiejś bramie;)
                    Później znów do Radzionkowa i na parkingu pod Plusem parkowałam
                    prostopadle,następnie egzaminator kazał mi jechać w stronę targowiska i na
                    skrzyżowaniu przy targowisku jechałam prosto(jadąc od strony Plusa),następnie
                    pojechałam na osiedle Stroszek i tam przy BP skręciłam w prawo w ulicę Strzelców
                    Byt. w stronę Tarnowskich Gór. Następnie na skrzyżowaniu przy Lidlu prosto,a na
                    następnej sygnalizacji skręciłam w prawo i jechałam uliczką do góry w stronę
                    cmentarza. Na parkingu przed cmentarzem kazał mi zawrócić,a później na
                    skrzyżowaniu prosto uliczką w dół,tam objechałam jakieś bloki i tą samą drogą
                    wróciłam na ul. Strzelców. Następnie jadąc w stronę Bytomia na skrzyżowaniu przy
                    Lidlu skręciłam w prawo i na odcinku pomiędzy zajezdnią tramwajową,a torami
                    wąskotorówki(przed DSD) znów nawracałam.Później skręciłam w prawo przy Biedronce
                    na Stroszku,a następnie w lewo na ustąpie,po czym pierwszą ulicę w prawo przy
                    szkole podstawowej,no i w lewo w ul.Wojciechowskiego,którą dojechałam do
                    Strzelców Bytomskich,no a później już z powrotem do WORDu.
                    Facet męczył mnie chyba prawie godzinę i wszyscy znajomi się dziwili,że tak
                    długo jeździłam...
                    Ale generalnie egzaminator mimo,że nie raz mnie opierdzielił i raczej nie starał
                    się nawet być sympatyczny,to przymykał oko na niektóre błędy,za które spokojnie
                    mógł mnie oblać,nawet było parę drobnych podpowiedzi z jego strony w niejasnych
                    sytuacjach.
                    Przede mną oblał 3 osoby,ale ewidentnie mnie oblać nie chciał;)
                    Szczerze mówiąc to przez ten stres słabo mu się przyjrzałam,ale facet gdzieś po
                    40-stce,włosy siwe i chyba lekko wyłysiały;)
                    Jak dla mnie egzaminator był w porządku i dobrze trafiłam;)
                    • aniab28 Re:Gratulacje !!! 25.04.08, 21:36
                      Dziękuję Ci bardzo za szczegółowy opis egzaminu ;)
                      jejku straaasznie zazdroszczę bo to wszystko przedemną :)
                      narazie przeżywam kumpeli porażki - w środę oblała trzecie podejście...
                      Pozdrawiam i ....szerokiej drogi :)))))
                      • partina Re:Gratulacje !!! 25.04.08, 23:00
                        no to trzymam kciuki;) najważniejsze to wierzyć,że się uda i nie panikować!
                        • Gość: dori88 Re:Gratulacje !!! IP: 195.116.133.* 29.04.08, 17:36
                          az mnie ciary przechodza jak czytam te wszystkei opowiesci dzis moj
                          instruktor tez poinformowal mnie ze sa zmiany wlasnie na punto
                          granda naszczescie bede miala jeszcze okazje nim pojezdzic... z
                          jednej strony niemoge sie juz doczekac egzaminu tylko ta mysl ze
                          prawdopodobienstwo zdania za pierwszym razem jest tak mala przeraza
                          mnie...ale pozytywne nastawienie mysle ze przyda sie kazdemu
                          wszystkim ktorzy zdali gratulije:)
                          • Gość: torrez Re:Gratulacje !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 00:38
                            nie martwcie sie. grande jest świetne. uczyłem się na nim jeździć i z tego też powodu niezmiernie się cieszę że zmienili te beznadziejne punciaki ;]
                            uważajcie w grande na sprzęgło (ponoć jest delikatne choć ja tak nie twierdzę)
                            to super samochodzik i dużo lepiej się nim jeździ niż puntoII czy corsą ;]
                            • partina Re:Gratulacje !!! 05.05.08, 10:44
                              Gość portalu: torrez napisał(a):

> nie martwcie sie. grande jest świetne. uczyłem się na nim jeździć i z tego też
                              > powodu niezmiernie się cieszę że zmienili te beznadziejne punciaki ;]
                              > uważajcie w grande na sprzęgło (ponoć jest delikatne choć ja tak nie twierdzę)
                              > to super samochodzik i dużo lepiej się nim jeździ niż puntoII czy corsą ;]

A mi się jakoś niewygodnie prowadziło to Grande;/ Corsy i Punta jak dla mnie
                              lepsze bo mniejsze i miałam w nich lepszą widoczność...
                              W Grande czułam się jakbym jakąś krowe prowadziła...
                              Ale na łuku nie miałam z nim problemów;) Z parkowaniem też ok,więc nie ma się co
                              przejmować,jednak Corsa i Punto II było moim zdaniem wygodniejsze do prowadzenia...
                              Co do sprzęgła to jak dla mnie normalnie chodziło tak jak wszystkie inne pedały.
                              Z innymi rzeczami też nie miałam problemów mimo,że to był pierwszy mój kontakt z
                              Grande Puntem...
                              • Gość: olka Re:Gratulacje !!! IP: *.static.akk.net.pl 20.05.08, 19:06
                                a jak przejechalaś łuk ?? metodą na pachołki ?
                                • partina Re:Gratulacje !!! 22.05.08, 22:02
                                  Gość portalu: olka napisał(a):

> a jak przejechalaś łuk ?? metodą na pachołki ?

tak;) kiedy 2 pachołek mija się z lusterkiem to pełen obrót w prawo;)
                                  za każdym razem mi się udawało,więc na egzaminie też nie miałam problemu;)
                                  • Gość: ola Re:Gratulacje !!! IP: *.static.akk.net.pl 23.05.08, 19:06
                                    dzieki za odpowiedz , pytam bo kolezanka oblała wlasnie na łuku ,
                                    tez jechala na pachołki , po egzaminie zapytala egzaminatora jak ma
                                    jechac zeby było dobrze , ze uczyła sie na pachołki a on jej
                                    powiedzial , ze taka metoda sie tego przejechac nie da .Ja czylam
                                    się tez na pachołki , jedna metoda to ta na lusterko , kiedy mija
                                    się 2 pacholek a 2 metoda to tez na pachołek ale ten 2 na kopercie ,
                                    wtedy robi się 3/4 obrotu .............mam nadzieję , ze jakos mi to
                                    pojdzie , ale to dopiero 21 lipca pozdrawiam
    • Gość: ela Re: WORD Bytom-tylko Grande Punta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.08, 23:08
      sa juz tylko punto grande

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka