Gość: Monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 20:29 Ja wczoraj zapisałam sie do drivera , nadbystrzycka, z polecenia koleżanki, podobno fajna szkoła, prosze o wasze opinie.monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robert Re: OSK Driver IP: *.cable.ubr03.craw.blueyonder.co.uk 07.09.08, 15:23 hej. ja robilem kurs na wakacjach, teraz sie rozgladam za jakims autem:D jesli o mnie chodzi to szczerze polecam...caly kurs wspominam bardzo milo. instruktorzy wyluzowani, przyjazni i przy tym profesjonalni:) bo zdalem za pierwszym razem a ktozby sie spodziewal:D takze ja tez polecam. pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
karo-lin Re: OSK Driver 07.09.08, 17:54 Witam gorąco polecam Osk Driver a jezeli chodzi o moja opinie na temat tego osrodka to przeczytajcie sobie post nt.Opinie o instruktorach,giełda. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
super.inga Re: OSK Driver 07.09.08, 19:45 zgadzam sie ze driver to najlepszy osrodek w lublinie,fajni instruktorzy,zwlaszcza p.piotr,p.maciek,ogolnie fajna atmosfera,dobrze ucza,maja dogodne godziny jazdy i wogole spox,pzdr Odpowiedz Link Zgłoś