wiola2375 29.10.08, 10:18 Trzymajcie za mnie kciuki dzisiaj zdaję we Wrocławiu może zrobię sobie niespodziankę na urodziny:)pozdrawiam wszystkich zdających Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: dzisiaj ja IP: *.static.akk.net.pl 29.10.08, 11:58 i ja ...ale w Bytomiu , juz mam stres a co bedzie o 14 ....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: dzisiaj ja IP: 212.182.107.* 29.10.08, 17:23 I jak Wam poszło, dziewczyny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: dzisiaj ja IP: *.static.akk.net.pl 29.10.08, 18:37 zdałam!!!!!!!! jeszcze nnie potrafię w to uwierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: dzisiaj ja 29.10.08, 20:27 Baybe, trzymamy! Jak poszło? ;) W razie czego wiesz. Jeszcze będzie czas...;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiola2375 Re: dzisiaj ja 29.10.08, 21:07 niestety oblałam.Jeździłam już pół godz.i...nie ustąpiłam pierwszeństwa i jak zobaczyłam swój arkusz przebiegu egzaminu a tam same P od góry do dołu no i N za nieustąpienie pierwszeństwa to zachciało mi się płakać ale w domku żeby nikt nie widział.Zapisałam się już na następny egzamin ale termin dopiero w grudniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re: dzisiaj ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 22:05 Wiolu za drugim razem zdasz, ja w 35 minucie oblałam także na wymuszeniu pierwszeństwa. Egzaminator powiedział mi,że na pewno sobie zapamiętam tą sytuację i zdam za drugim razem . Zdałam już od 2 tygodni cieszę się samodzielną jazdą :) Pamiętasz może nazwisko swojego egzaminatora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: dzisiaj ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 08:26 Dzisiaj moja kolej!Staram sie trzymac nerwy na wodzy i powtarzam sobie,że dzis zdam.Napewno bede musiała zażyć coś na uspokojenie,bo stres w tym przypadku mnie paralizuje.Ale może dzis jest mój dzień??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: dzisiaj ja IP: *.static.akk.net.pl 30.10.08, 10:14 życzę Ci tego z całego serca , to piękne uczucie ......usłyszeć slowa zaliczone Odpowiedz Link Zgłoś
wiola2375 Re: dzisiaj ja 30.10.08, 12:09 Dzięki za miłe słowa:) a egzaminator nazywał się Leszek Pietrzak pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś