Gość: ania Re: Autofan wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 11:06 nie jeździłam z nimi więc nie mogę się wypowiedzieć, ale za to mogę się wypowiedzieć na temat szkoły Miraż - Hit (we Wrocławiu oczywiście), którą sobie chwalę. Zdałam za drugim razem, bo na pierwszym egzaminie w około 35-tej minucie popełniłam głupotę no i egzaminator musiał mnie oblać, a tak dobrze mi szło (egzaminator powiedział że technicznie dobrze jeżdżę, ale za ten błąd no niestety nie ma innego wyjścia). No ale za drugim razem się udało. Jeździłam z Panem Andrzejem i to on mnie nauczył wszystkiego, zawsze dawał przydatne rady i jak trzeba było to tłumaczył po raz "n-ty", aż do skutku. Zwyczajem tej szkoły jest egzamin wewnętrzny, który ma na celu zmianę instruktora, a tym samym także auta, a wszystko po to, żeby uzmysłowić nam że egzamin nie odbywa się na tym aucie którym jeździliśmy i znamy od podszewki, a na innym aucie (którego niestety stan techniczny może być rożny) i nie zawsze z miłym panem, czy panią z boku. Jest to bardzo dobre bo pozwala się przygotować psychicznie na to co nas czeka na egzaminie. Także ja w sumie jeździłam jeszcze z dwoma różnymi instruktorami Panem Ryśkiem (właścicielem szkoły) i z Panem Mariuszem. Mi najbardziej odpowiadał Pan Andrzej i jemu będę wdzięczna do końca życia za przekazaną mi wiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALICJA Re: Autofan wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.11, 20:59 Super Szkoła jazdy, profesjonalny instruktor Pan Marek Kolankowski opanowany,mądry bardzo grzeczny,konkretny.Bardzo Polecam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALICJA Re: Autofan wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.11, 21:07 Marek Kolankowski Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala P Re: Autofan wrocław Marek K IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 14:51 Bardzo się cieszę że trafiłam na mądrego, cierpliwego Instruktora Marka Kolankowskiego,godny polecenia naprawde dobry nauczyciel. Odpowiedz Link Zgłoś
asperum Re: Autofan wrocław 23.07.11, 23:57 prawda jest taka, że ...CO OSOBA TO INNA OPINIA.. Każdy ma jakieś inne wymagania, inny charakter i niektórzy ludzie nam pasują, a inni nie... O każdej szkole są dobre i złe opinie.. Moje 3 koleżanki i mój chłopak uczyli się w Autofanie i sobie chwalą [z p. Włodkiem M i Maćkiem K.] i zdali za 1 lub 2 razem, dokupywali po 1 lub 2 godziny ale nikt ich do tego nie zmuszał... JAK KTOŚ MA PREDYSPOZYCJE, CHCE SIĘ NAUCZYĆ I SŁUCHA TO WSZĘDZIE SIĘ NAUCZY I ZDA, JEŚLI NA EGZAMINIE BĘDZIE MIAŁ TROCHĘ SZCZĘŚCIA I JAK NAJMNIEJ NERWÓW i tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Autofan wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 17:44 Bardzo dobra szkoła, teoria w bardzo przyjaznej atmosferze, podobnie jak cały kurs. Szczególnie polecam Panią Dorotę, ogromny szacunek za cierpliwość i zaangażowanie, dzięki któremu nie tylko nauczyłam się jeździć, ale naprawdę polubiłam jazdę samochodem. Jeszcze raz gorąco polecam i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
internetowyhit_pl Re: Autofan wrocław 02.08.11, 19:19 Zapraszam wszystkich fanów motoryzacji na nowy serwis zintegrowany z facebookiem. Link do strony: podrogach.pl Serdecznie zapraszam. --------------------------------- Czy wiesz, że? Drukarnia Internetowa Warszawa akcesoria kuchenne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Autofan wrocław IP: *.static.korbank.pl 21.09.11, 12:25 witam , właśnie dzisiaj zdałam za drugim razem kurs na prawo jazdy :) (w zeszłym tygodniu był pierwszy raz) chciałam z całego serca polecić autofana a w szczególności Asię Tokarz :) (Asieńko dziękuję ). Miałam okazję w ciągu czterech lat jeździć w trzech szkołach (w tym w autofanie). W jednej skończyłam kurs (jakieś trzy lata temu) jednak nie czułam się na siłach aby dojść na egzamin... Pan instruktor ciągle mówił mi co mam robić , nawet dwie godziny przed końcem kursu, co nie pozwalało mi samemu podejmować decyzję . W sumie przez przypadek trafiłam do autofana , ponieważ wymyśliłam sobie,że skoro jeździłam już z mężczyznami to może trzeba spróbować z kobietą . I tak też się stało:):):) Asia super instruktor, po kilkunastu godzinach jakie z nią przejeździłam mogę stwierdzić ,że potrafię jeździć (co także usłyszałam od Pana egzaminatora:)). Spokojnie tłumaczy , powtarza na co trzeba zwrócić uwagę i co najważniejsze pozwala na "samodzielne myślenie". Asieńko jeszcze raz dziękuję i wszystkim będę Ciebie polecać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasina:) Re: Autofan wrocław IP: *.internetia.net.pl 27.10.11, 15:07 Witam, Piszę jeszcze pod wpływem emocji egzaminacyjnych. Zdałam:)!(za pierwszym podejściem) Gorąco polecam szkołę Autofan. Trafiłam przez przypadek,początkowo miałam wybrać inną,ale los sprawił,że wybrałam Autofan. Teorię i większość jazd miałam z Dorotą, resztę godzin przejeździłam z panem Włodkiem. Było świetnie,naprawdę. Przede wszystkim gruntowne przygotowanie pod względem teoretycznym,a później praktycznym i....świetna atmosfera. Wsparcie i motywacja,jakie dostałam od moich instruktorów pozwoliły mi opanować stres i zdać egzamin,a właściwie pokazać,że potrafię jeździć bezpiecznie. Nie mogę powiedzieć,że się nie denerwowałam,bo lewa noga na placu latała mi pod sufit,ale pozytywne nastawienie i trzy magiczne słowa: UMIEM, POTRAFIĘ,ZDAM,pomogły! Najważniejsza rada:przed samym praktycznym, nie słuchajcie innych,bo w aucie możecie liczyć tylko na siebie,a właściwie na swoje ręce i nogi:). Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Autofan wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.11, 17:28 „Dobry człowiek jest jak małe światełko. Wędruje poprzez mroki naszego świata i na swojej drodze zapala zgaszone gwiazdy”. Phil Bosmans Ogromne podziękowania dla p. Marka! Do mojego instruktora trafiłam z polecenia. Usłyszałam o nim opinię- „ Polecam ci najlepszego, jakiego znam”. Sprawdziło się w 100%. Kiedy rozpoczęłam z nim jazdy, miałam już niemalże ukończony kurs w innej szkole, a moje umiejętności były…bardzo niewielkie. Pan Marek najpierw złapał się za głowę, a potem rozpoczął intensywną pracę nad uformowaniem ze mnie kierowcy. Oj, nie było to łatwe zadanie. Moje prawo jazdy jest dowodem na to, że jest w stanie świetnie przygotować każdego. Pan Marek to przede wszystkim profesjonalista pracujący z ogromnym poświęceniem, ale też wspaniały pedagog. Posiada umiejętności wręcz bezcenne w tym zawodzie- nigdy nie traci cierpliwości, nie podnosi głosu, nie krytykuje. Stwarza niepowtarzalny klimat, człowiek zaczyna wierzyć, że naprawdę jest w stanie być dobrym kierowcą i że zda ten egzamin, a przede wszystkim wie, że instruktorowi bardzo zależy na tym, aby jak najlepiej go przygotować, bo to co robi, robi z pasją i poświęceniem. Panie Marku, dziękuję za to wielkie serce, pełen profesjonalizm, wszystkie przejeżdżone, wyżebrane przeze mnie godziny (kiedy Kacper zostawał sam w domu) i za to, że czułam się bezpiecznie, a teraz nie boję się jeździć. Pozdrawiam! Renata S.( „dodatek”) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmita Re: Autofan wrocław IP: 95.178.41.* 13.11.11, 19:09 kochana ta szkoła niestety nie ma już zbyt dużo dobrych nauczycieli, mogę polecić jedynie Olge ,która obecnie chyba jeszcze nie jeździ i Kasie Rafę ewentalnie pana Włodka. Na pewno nie decyduj się na rzekomego byłego egzaminatora z wordu bo jest zbyt znerwicowany i tylko krzyczeć potrafi w zamian za naukę. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga044 Re: Autofan wrocław 14.11.11, 08:46 Kosmita, napisz coś więcej prosze na temat tego egzaminatora/instruktora. Miałeś/łaś z nim jazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już kierowca Re: Autofan wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 14.11.11, 18:51 A ja się z tym nie zgadzam. Jeździłam w autofanie i jestem bardzo zadowolona. Myślę,że mają dobrych instruktorów. Nie znam byłego egzaminatora i K.R. ale wiem że Pan Włodek jest ok. Jeździłam z Dorotą i 2h z Kasią i byłam zachwycona. Nie zawsze jest łatwo i nie zawsze milutko ale tu chodzi o nauczenie jak bezpiecznie poruszać się na drodze. Moja instruktorka tak długo i skutecznie tłukła wszystko mi do głowy aż sama poczułam, że to już ten moment aby pewnie i bezpiecznie samemu jeździć. Może ty byłeś geniuszem i nie trzeba było Cię pouczać. W każdym razie ja polecam Dorotę (miałam z nią też teorię i było super), Kasię i Marka (koleżanka mówiła że jest spoko). A instruktorów mają wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Autofan wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 14.11.11, 21:01 To totalna bzdura że były egzaminator który uczy w Autofanie jest znerwicowany i krzyczy na swoich kursantów.Uwazam że jest najlepszym instruktorem ze wszystkich tam pracujących.Wyjezdzilam z nim wiele godzin i naprawde wiele sie nauczylam.Jest bardzo konkretny,opanowany i miły.Potrafi wszystko przejrzyscie wytłumaczyc.Nauka jazdy z tym panem to czysta przyjemnosc;)Takze szczerze POLECAM!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: Autofan wrocław IP: *.internetia.net.pl 15.11.11, 20:02 Mogę z czystym sumieniem wszystkim polecić szkołę Autofan. Bardzo dobrze wytłumaczone zagadnienia teoretyczne, materiały pomocne do nauki w domu oraz najlepszy instruktor jakiego mogłam sobie wybrać:) polecam wszystkim instruktora Marka K. Cały kurs przebiegał w bezstresowej, miłej atmosferze, co nie znaczyło, iż nie tłukł mi do głowy wszystkich rzeczy przydatnych na egzaminie ;) Egzamin zdany za pierwszym razem i mimo podziękowania osobiście chciałabym jeszcze raz podziękować tutaj za wszystkie wyjeżdżone godziny, za cierpliwość i za to, że zrobił ze mnie kierowcę. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga044 Re: Autofan wrocław 16.11.11, 12:06 Napiszcie coś więcej na temat tego egzaminatora.Znajoma która robiła u nich prawko mi poradziła by pojeździć z nim trochę, mam innego swojego wyznaczonego instruktora, ale chcę spróbować jeźdźić jeszcze z kimś. Polecacie go czy nie bardzo? Skoro był egzaminatorem, to chyba powinien się znać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Autofan wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 16.11.11, 20:38 Zna się i to bardzo dobrze.Ciesze sie ze to wlasnie z tym instruktorem mialam szanse jezdzic.Jeżeli chcesz nauczyc sie naprawde DOBRZE jezdzic to polecam Tobie włanie tego instr. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga044 Re: Autofan wrocław 16.11.11, 20:58 dzieki za odzew :-) a jak szybko zdałaś egzamin po zakonczeniu kursu? czy z kimś jeszcze jezdziłas? Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Autofan wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 17.11.11, 12:58 Egzamin zdałam za pierwszym razem i jezdziłam od początku az do samego konca z tym samym instr:) Również pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Polecam:] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 19:45 W każdej szkole instruktorów jest przynajmniej kilku, więc mogą trafić się różni. Ja polecam Autofan :) [na każdym etapie przyjazne nastawienie do klienta, fajna atmosfera na teorii /kawa, herbata, cukierki;) /] A jazdy miałam z osobą do tego powołaną;) - Maćkiem K.- wszystko tłumaczone jak należy i "n" razy jeśli ktoś potrzebuje, rozrysowywane, spokój, opanowanie, ideał normalnie:P polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Polecam:] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 17:26 tak właśnie! ja też polecam:) Wybrałam Autofan słysząc wcześniej dobre opinie i się nie zawiodłam :) Urodzonym kierowcą to ja raczej nie jestem;> a zdałam za 2 razem /za 1 wygrał stres.../ Na jazdy polecam Maćka Kuźnickiego-młody, b. sympatyczny, mądry człowiek, który zna się na rzeczy, umie przekazać to co powinien, nie krzyczy;>, wierzy w kursantów;) i ich nie zniechęca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wroclaw autofan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 12:54 Zdałam za 2 razem. Jestem z siebie zadowolona, szkołę.. polecę, lecz bardzo długo robi się w niej prawo jazdy. 5 miesięcy to długo.. bynajmniej dla mnie :) Instruktorzy też mają w większości mało czasu, bo jest multum ludzi, którzy się do tej szkoły zapisują, jednak nie śmiem zaprzeczać, że nauczyłam się jeździć a kiedyś tylko miałam chęci, lecz w to wątpiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Talia Re: wroclaw autofan IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.11, 12:26 Z tym dokupowaniem godzin, to faktycznie coś w tym jest. Jednak taniej dokupić godzinę na kolejny egzamin wewnętrzny (40zł) niż płacić trzy razy więcej w WORD kilka razy pod rząd ;) Oni tam nie oblewają bez powodu tylko przeprowadzają rzetelny "WORDowy" egzamin. Jeśli ktoś sobie nie radzi, to wiadomo, że na państwowym go obleją tym bardziej. Polecam szczerze bardzo uczciwego i sumiennego, a przy tym dowcipnego instruktora jakim jest MAREK KOLANKOWSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: wroclaw autofan IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.12, 13:54 Ja również bardzo polecam Marka. Rzetelny, konkretny, zwraca uwagę na to z czym kursant ma najwięcej problemów, poza tym cierpliwy i opanowany - nawet jak się komuś ciągle jedzie w "to drugie prawo" ;) Co prawda nie robiłam całego kursu w Autofanie - dokupiłam tam tylko parę dodatkowych godziny, ale mimo to Marka mogę jak najbardziej polecić. Jazda z nim jest zupełnie bezstresowa - naprawdę dużo można się nauczyć i to w milej atmosferze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: wroclaw autofan IP: 193.59.74.* 03.10.13, 20:40 Egzamin państwowy zdałam za pierwszym razem i przyznaję,że mój mały, osobisty sukces zawdzięczam Dawidowi Regnerowi. To on był moim instruktorem przez większą część godzin i to on nauczył mnie jak być dobrym kierowcą. Przyjazna atmosfera w samochodzie, wyrabianie dobrych nawyków, trafne komentarze na temat aktualnej sytuacji na drodze (np. wypadek, kto komu zajechał drogę i dlaczego, albo dlaczego ten kierowca stoi/robi coś źle), tłumaczenie po raz setny ze stoickim spokojem,czego tutaj się zatrzymujemy a nie 10 metrów dalej (taaak zadawałam zdecydowanie dużo pytań w trakcie kursu), motywowanie i dodawanie duuużo pewności siebie, tego się możecie spodziewać po Dawidzie. Jak dla mnie (i wiem,że nie tylko dla mnie) najlepszy instruktor w tej szkole, pogadasz z nim o samochodzie i o życiu, a egzamin nie będzie już taki straszny! Przetestowałam na sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowo. Re: Autofan wrocław IP: *.31.108.149.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.09.12, 17:54 Zdecydowanie się muszę zgodzić! były pan egzaminator, czyli Seba to przerost formy nad treścią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Autofan wrocław IP: *.internetia.net.pl 18.12.11, 20:27 Ja polecam Dorotę. Dzięki niej udało mi się zdać już za drugim razem. Jeżdżąc z nią masz pewność, że w bardzo miłej atmosferze szybko uda Ci się zdobyć ten upragniony dokument. Na egzaminie czułam się na tyle pewnie, że nie odczułam większego stresu, a żadne polecenie egzaminatora ani trasa egzaminu nie było dla mnie zaskoczeniem. Za pierwszym razem nie zdałam tylko i wyłącznie przez własna głupotę.:) Dzięki Dorotko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Autofan wrocław IP: *.man.tk-internet.pl 07.02.12, 20:27 WITAM, szkołę Autofan mogę polecić w 100 %, kilka dni temu miałam egzamin i zdałam go za PIERWSZYM RAZEM, jeździłam z Maćkiem K. - świetny instruktor, bardzo cierpliwy, gdy czegoś nie rozumiałam tłumaczył, aż do skutku:) Jak dla mnie to najlepsza szkoła i najlepszy instruktor we Wrocławiu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Autofan wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.12, 17:58 początkowo zdawałam prawo jazdy w innej wrocławskiej szkole jazdy, bardzo średnio to wszystko wyglądało żeby nie powiedzieć tragicznie- poległam 2 razy na egzaminie praktycznym, wcześniej z teorią też było słabo, w większości przygotowywałam się sama; po 2 porażkach na egzaminie praktycznym, znajomi polecili mi właśnie szkołę autofan;] trafiłam do zajebistego kolesia- Olek Stachura, który przygotował mnie fenomenalnie, wiele rzeczy poprawił, nauczył i co najważniejsze, miał dla mnie czas, wiele cierpliwości i był bardzo skuteczny- bo za 3 podejściem zdałam egzamin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szkoda, że nie zapisane na konto Olka;/ bardzo polecam tą szkołę, szczerze i uczciwie;p szukaj Olka Stachury!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudix Re: Autofan wrocław IP: *.internetia.net.pl 29.01.13, 15:01 Tak, tak. Zgadza się. Polecam Olka Stachurę. Puścił mnie na teorię chyba po 34 godzinach. Przygotował mnie solidnie, bo praktykę zdawałam dopiero po pół roku- tak wyszło, problemy zdrowotne itd. I zdałam za pierwszym razem! Olo poprawiał mnie, tępił złe nawyki, specjalnie czasami przeszkadzał itd. by mnie 'zahartować'. Oddał mnie na parę godzin do innych instruktorów, bym pojeździła u nich i zobaczyła jak to jest na egzaminie (bym przywykła do napiętej atmosfery, czyli odmiennej niż na jazdach;)). Jak mówię- nauczył mnie samych dobrych rzeczy. Tuż przed egz. wykupiłam jeszcze ze 3 godzinki (w końcu pół roku nie jeździłam). Olo znalazł dla mnie czas i przeegzaminował mnie. Dodał otuchy. Pozytywnie nastawił. Tuż przed praktyką dzwoniłam do niego z jakimiś dziwnymi pytaniami dotyczącymi egzaminu- ale miałam stres! Ale jak wsiadłam do auta to wszystko zeszło, bo przełączyłam się na tryb pracy, do którego tak długo on mnie przygotowywał. Poszło gładko, pamiętałam o wszystkim, za każdym razem jak wykonywałam jakiś manewr w tyle głowy miałam różne sytuacje z instruktorem, dzięki którym wiedziałam, jak nie popełnić błędu. POLECAM! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HordeHunt3r Re: Autofan wrocław IP: *.e-wro.net.pl 05.03.12, 15:03 witam, chciałbym serdecznie polecić szkołę jazdy AutoFan. Mili pracownicy, konkurencyjne ceny, uczciwe i profesjonalne podejście do kursanta, lokalizacja bezpośrednio w strefie egzaminacyjnej. W szczególności chciałbym polecić pana Maćka Kuźnickiego, dzięki któremu zdałem egzamin bezproblemowo. Jazda z nim była czystą przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palka Re: Autofan wrocław IP: *.218.146.194.generacja.pl 06.03.12, 18:44 Gorąco polecam Maćka Kuźnickiego: spokojny, opanowany, solidny. Cierpliwie wyjaśni, gdzie popełniamy błędy, w jaki sposób je naprawić, nie wdając się w niepotrzebne dyskusje i nadmierną gadaninę, co zdarza się często instruktorom i co wybija z rytmu podczas nauki. Po dwóch latach przerwy, zdecydowałam się na dodatkowe lekcje, i już po kilku godzinach czułam się o wiele pewniej za kółkiem, niż po 30 godzinach z innych instruktorem. Dzięki Maćkowi zdobyłam prawko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Autofan wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.12, 12:31 Ja również jeździłam z Maćkiem Kuźnickim. Trafiłam do niego z polecenia, bo wcześniej jeździła u niego dwójka moich znajomych. Maciek jest świetnym instruktorem pod każdym względem. Nigdy się nie spóźnia, nie odwołuje spotkań w ostatniej chwili, jest konkretny, a przy tym bardzo sympatyczny. Po prostu odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Bardzo się cieszę, że właśnie do niego trafiłam, bo wcześniej nie miałam żadnego kontaktu z samochodem, a zdałam egzamin(łączony) za pierwszym razem. Co do szkoły, też jestem jak najbardziej na tak. Przyjemna domowa atmosfera, dobrze wytłumaczona teoria z dużą dawką humoru(zajęcia z p.Sebastianem byłym egzaminatorem WORD-u). I jeszcze a propos dokupowania dodatkowych godzin. Ja dokupiłam w sumie 8 i wcale nie żałuję, po 30 godzinach nie czułam się jeszcze zbyt pewnie za kółkiem, przy czym nikt mnie do tego nie zmuszał. Zatem gorąco polecam. Magda K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Sz. Re: Autofan wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.12, 16:40 Ja również polecam OSK Autofan oraz instruktora Marka Stępniaka. Nauka prowadzona była w bardzo miłej i przyjaznej atmosferze, a sam instruktor wykazał się nie tylko ogromną wiedzą, cierpliwością i profesjonalizmem, ale również udowodnił, że bardzo zależy mu na jak najlepszym przygotowaniu kursanta do egzaminu państwowego. Jest punktualny, nie marnuje czasu podczas szkolenia:) i bardzo dobrze uczy!!! POLECAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
malwka211 Re: Autofan wrocław 18.04.12, 09:40 Gość portalu: bujakasza napisał(a): > witam,mam pytanko odnosnie szkoly jazdy autofan ;) zapisalam sie tam > na kurs,poki co dopiero przede mna teoria.wiem jednak,ze instruktora > moge wybrac sama.czy jest ktos kto tam skonczyl kurs i moglby kogos > polecic? ;) z gory dziekuje. Jeździłam z Maćkiem Kuźnickim. Jest wspaniałym instruktorem.Przez cały okres trwania kursu panowała miła atmosfera a przede wszystkim to profesjonalista w 100%! Gorąco polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
marta_msz Re: Autofan wrocław 25.04.12, 15:03 planuje dopiero się zapisać... w ogóle przeraża mnie trochę to, że mam zdawać na prawo jazdy we Wrocławiu - czytaj w najbardziej zakorkowanym mieście w Polsce! choć z drugiej strony, mój brat mówi, że jak są korki to się więcej stoi, niż jedzie i łatwiej zdać:D w nawiązaniu do wiadomości... nie wiedziałam że można wybrać sobie instruktora. Może warto się zasugerować tymi poleceniami, nie chciałabym trafić na kogoś kto będzie mnie stresował bardziej niż sama jazda...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia foryś Re: Autofan wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.12, 12:54 tak z czystym sumieniem polecam instruktora pana olka stachure ma w sobie profesjonalizm , cierpliwosc umiejetnosc wytlumaczenia wszystkiego, jaest po prostu najlepszy, Odpowiedz Link Zgłoś
wojtus1286 Re: Autofan wrocław 27.04.12, 08:30 moim zdaniem jednak, sama szkoła jazdy to nie wszystko. Przecież to, jak pójdzie Ci na kursie i egzaminie zależne jest od bardzo wielu czynników. Jednym z nich jest oczywiście to, kto uczył Cie jeździć, jednak zaraz potem elementy takie, jak Twoja pewność siebie za kołkiem, warunki, jakie będą panowały na drodze podczas jazd i egzaminu, twojego nastawiania, sposobów radzenia sobie ze stresem i bardzo bardzo jeszcze innych. Odpowiedz Link Zgłoś
kryniu_d Re: Autofan wrocław 14.05.12, 22:03 Witam wszystkich, dzisiaj zdałam egzamin:D, a stało się to dopiero wtedy- gdy zapisałam się na jazdę doszkalającą w szkole Auto-Fan!!!Gorąco polecam wspaniałe i profesjonalne podejście do kursanta - nie ma ściemy wymagający i drobiazgowi są pod względem jazdy, uczą tak aby zdać - zwracają uwagę na najmniejsze błedy, które egzekwują konsekwetnie jeden po drugim aż będzie idealnie i tak było u mnie!!! jezdziłam w szkole w oleśnicy ale jak wiadomo więcej czasu zajmowa mi dojazd niż sama jazda po wro:( i tak kończyły się niestety kolejne niezdane egzaminy jeden za drugim - przede wszystkim z tego powodu!!! wykupiłam sobie 8 h i wystarczyło aby zdać!!!Wiec lepiej wykupić jazdę w Auto - Fanie niż bez sensu opłacać egzaminy bez skutku pozytywnego!!!!Trafiłam do Auto - Fan - u także poprzez wypowiedzi innych - więc i ja chciałabym pomóc i naprawdę polecić tę Szkołe jest w samej strefie egzaminacyjnej- to również zaleta niesamowita!! polecam pana Dawida Regnera - jesli komuś zależy aby nauczyć sie porządnie jeżdzić i zdać (kilka godzin z tym Panem mówi samo za siebie - efekt jest jeden zdany egzamin!!!)oraz Panią Olę rewelacyjna i wymagająca osoba u której nic się nie ukryje:D Gdybym mogła cofnąć czas zrobiłabym cały kurs w tej szkole i zdałabym za pierwszym razem na pewno!!1Polecammmmm!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kryniu_d Re: Autofan wrocław 14.05.12, 22:07 hey polecam Panią Olę i Dawida Regnera ale nastaw się na wymagającą naukę lecz warto wierz mi:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mąka Instruktor Marek Kolankowski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 18:10 Witam Serdecznie. Dziś zdałem swój egzamin idealnie. Wszystko dzięki Markowi Kolankowskiemu. Takiego instruktora to szukać ze świeczką.Pełen profesjonalizm. Jazdy przebiegały bardzo miło i przyjemnie. Polecam wszystkim którzy szukają szkoły i instruktora. AUTOFAN = ZDANY EGZAMIN ZA PIERWSZYM RAZEM. GÓRA DRUGIM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Autofan Wrocław Marek Kolankowski. IP: *.internetia.net.pl 20.06.12, 21:54 Witam. Przeglądałam to forum zanim w ogóle zapisałam się na naukę jazdy więc już po ZDANYM ZA PIERWSZYM RAZEM EGZAMINIE podzielę się przeżyciami, żeby może pomóc innym:) W autofanie panuje przyjemna atmosfera - wszyscy są mili i bez problemu pomagają oraz odpowiadają na pytania / tłumaczą. Nie ma jakiegoś naciągania na dodatkowe godziny ani problemów z papierami. Jednak przede wszystkim dużo zależy od instruktora. SZCZERZE POLECAM MARKA KOLANKOWSKIEGO! To dzięki niemu zdałam za pierwszym razem. Pan Marek po prostu chyba naprawdę lubi swoją pracę. Za każdym razem pełen profesjonalizm, zaangażowanie i dobra atmosfera. Zero krzyków tylko tłumaczenie na spokojnie co i jak (nawet po raz setny). Wszystko uczciwie i bez problemów. Instruktorem jest już chyba długo. Ma swoje wypracowane skuteczne metody nauczania. Na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło. Po kursie z panem Markiem wiem, że na pewno swobodnie będę sobie jeździła po mieście już sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Autofan Wrocław Marek Kolankowski. IP: *.internetunion.pl 11.07.12, 11:38 nie zgadzam się, nie polecam Pana Marka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzemądrzałaGaduła Re: Autofan Wrocław Marek Kolankowski. IP: *.finemedia.pl 12.07.12, 08:40 Jeśli szukacie instruktora cierpliwego, sympatycznego, umiejącego doskonale i prosto tłumaczyć to koniecznie wybierzcie Marka Kolankowskiego. Nie dość, że nauczycie się świetnie jeździć, to jeszcze spędzicie te 30 godzin kursu w fantastyczniej atmosferze pełnej uśmiechu i dowcipu, a egzamin państwowy będzie łatwizną. I żeby nie było, że tylko słodzę, to Marek jest drobiazgowy aż do bólu i wytyka najmniejszy błąd z nieukrywaną satysfakcją, ale to chyba jednak trzeba zaliczyć do jego zalet. Marek, dziękuję! Magda M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Strójwąs Re: Autofan wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.12, 17:12 Dziś 11.07.2012 zdałam prawo jazdy za 1 razem. Bardzo chciałabym podziękować Panu Markowi Kolankowskiemu za cierpliwość, spokój! Wspaniały instruktor, wszystko na spokojnie wytłumaczy Polecam Autofan Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.... Re: Autofan wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.12, 15:03 Jeśli ktoś zastanawia sie nad szkołą Autofan, to ja również mogą ją polecić z czystym sumieniem, zdałam za pierwszym razem a wszystko to dzięki świetnemu przygotowaniu od strony mojego instruktora Maćka Kuźnickiego!!! Mogę go polecić z czystym sumieniem, napewno dobrze was przygotuje nie tylko do egzaminu ale i do jazdy już po:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior Re: Autofan wrocław IP: *.tktelekom.pl 12.07.12, 11:33 nie wiem czy dobrze zrobilas zapisujac sie tam! moja znajoma byla srednio zadowolona!chyba przed zapisaniem nie sprawdzilas rankingu szkol na jakiejs ze stron np. autoq.pl - masz tam podana zdawalnosc, cene za godzine, znizki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Autofan wrocław IP: *.internetunion.pl 13.07.12, 11:30 dla sprostowania ,chodziło mi o Pana Marka Stępniaka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Autofan wrocław IP: *.internetunion.pl 17.07.12, 20:19 Szczerze polecam Marka Kolankowskiego. Mily, sympatyczny facet, ktory ma swietne podejscie do kursanta. Marek jest bardzo drobiazgowy, zwraca uwage na kazdy detal, ktory moze miec znaczenie podczas egzaminu. Jest czlowiekiem z duzym poczuciem humoru, ktore bardzo czesto pomaga rozladowac stresujaca atmosfere. Jest bardzo spokojny, opanowany i doskonale potrafi przekazac potrzebną wiedzę. Warto go sluchac, bo jego patenty na wykonanie pewnych manewrow bardzo przydaja sie podczas egzaminu. Po 30 godzinach jazdy z Markiem, na pewno nie dolaczycie do tych sierot, ktore oblewaja na luku, albo gorce;) Jestem mu bardzo wdzieczny za wszystko czego mnie nauczyl i co pozwolilo bez wiekszych problemow i stresu zdac egzamin. Moze spotkamy sie kiedys na jakichs tostach;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Autofan wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.12, 20:55 Fantastyczna szkoła!!! Mają znakomite podejście do kursantów i potrafią każdego nauczyć porządnie jeździć. Serdecznie polecam instruktora Olka Stachurę, oaza cierpliwości i duże poczucie humoru ;) Odpowiedz Link Zgłoś