Dodaj do ulubionych

Lambrie pomocy

16.12.12, 18:15
Witam od jakiś dwuch miesięcy mam problemy zdrowotne tzn, zawroty głowy duszności bule w okolicach brzucha , w badaniach kału wyszły mi lambrie ale niemoge się tego pozbyc ;//. Brałem macmiror ale musiałem go odstawic bo po nim czułem się jeszce gorzej tzn było mi duszno miałem sucho w ustach i zawroty głowy, postanowiłem więc spróbowac preparatów ziołowych stosuje preparat para farm na pasożyty i wczoraj po drugiej dawce zaczeła mnie bolec głowa natomiast dzis głowa mnie nie boli mam tylko delkatne zawroty głowy ale znowu jest mi duszno i mam sucho w ustach picie dużych ilosci wody nie pomaga ;/ nie wiem czym sobie pmóc wczesniej brałem vilcacorę i oragano objawy były podobne, dusznosci troche przechodza po chelatowanym żelazie z witaminą b12 , C oraz po polopirynie S . Zastanawiam się tylko czy stosowanie ziół i polopiryny jest bezpieczne albo polopiryny z macmirorem. Czy lambrie wywołuja u mnie te objawy suchosci w ustach dusznosci i zawrotów głowy ?
Obserwuj wątek
    • lukalien Re: Lambrie pomocy 16.12.12, 19:10
      lamblie upośledzaja wchłanianie pokarmu w jelitach także takie objawy moga sie z ty wiązać. Moim zdaniem nie powinieneś tak szybko rezygnować i poprosić lekarza o zmianę leku
      • piotrloo Re: Lambrie pomocy 16.12.12, 20:49
        Za każdym razem jak próbuje ich troć to objawy się nasilają, najgorsze są te duszności i suchosc w ustach zastanawiam się czym to jest spowodowane. Język też mam taki blady jak bym miał jakąś niedokrwistosc . Zastanawiam się czy to uczucie duszności może byc niebezpieczne bo niby serce bije mi normalnie ale mam wrażenie jak bym nie miał siły i jest mi duszno ;/ Nie ma jakkiegoś skutecznego lekarstwa na te pasożyty? Metronizadolu boje się brac żeby nie dostac grzybicy, bo możliwe ze i ją mam ponieważ mam troche osadu na języku.
        • piotrloo Re: Lambrie pomocy 17.12.12, 13:54
          Orientuje się może z was ktoś czy są jakieś leki na pasożyty działające poza jelitowo ? Bo na przykałd zentel działa ale tylko w 5 % a jak to się ma do vermoxu albo jakiś innych środków na pasożyty ?
    • tygrysek7511 Re: Lambrie pomocy 27.02.13, 12:40
      Prawdopodobnie masz niskie żelazo, zrób wyniki, to moze być skutek lambli które powodują anemię. Mi pomógł sumamed, inni polecają na początek zentel a potem sumamed. Z ziołowych: vernicadis i balsam kapucyński. Uzupełnij niedobory witamin i skłądników mineralnych. Pozdrawiam.
    • goo-nia Re: Lambrie pomocy 03.03.13, 12:29
      Szybko i bezinwazyjnie można pozbyć się lamblii i innych pasożytów w Małopolskim Centrum Promocji Zdrowia w Krakowie więcej na www.mcpz.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka