renf 02.06.06, 21:16 czy ktoś coś wie na temat leczenia zakrzepicy żylnej pijawkami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatakazik Re: leczenie pijawkami 03.06.06, 13:47 Wiem, że jest krem bardzo pomocny w tych przypadkach. Zawiera w sobie wyciąg z jadu pijawek - HIRUDYNĘ. Wielu osobom w mojej rodzinie pomógł. Był stosowany przy dolegliwościach żylaków, stanach zapalnych żył, obrzękach związanych z żylakami i tp. Odpowiedz Link
tatakazik Re: leczenie pijawkami 04.06.06, 19:24 Nazywa się VEINCARE. Czy podać Ci E-mailem link do jego opisu? Odpowiedz Link
narciara71 Re: leczenie pijawkami 05.06.06, 15:19 podobno pijawki pomagają na wysięk w kolanie- tylko nie mam zielonego pojęcia gdzie je przykładać- proszę o podpowiedź Odpowiedz Link
monisia73 Re: leczenie pijawkami 05.06.06, 15:33 narciara71 napisała: > podobno pijawki pomagają na wysięk w kolanie- tylko nie mam zielonego pojęcia > gdzie je przykładać- proszę o podpowiedź Wszystko jedno gdzie, pijawki i tak zla krew wypija. Odpowiedz Link