IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 14:21
jak poradzić sobie z zimową apatią i ciągłym rozkojarzeniem?!
Już naprawdę mam tego dość, ciągle jestem spiaca, nic mi sie nie chce.
Ta spirala sama sie nakreca i nie ma konca, jak temu zaradzic? Jak wyjsc z
blednego koła?!
Obserwuj wątek
    • a.b.s.u.r.d Re: apatia 15.12.04, 14:23
      przestań chodzić na łatwiznę
      najłatwiej sobie odpuścić i nie walczyć o optymizm
      • Gość: takamłodaja Re: apatia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 14:26
        Echhh tu nie ochodzi o optymizm i stan duszy, tylko o ciało!
        Choć nie przecze, je jedno ma z 2 wiele wspolnego...
        • a.b.s.u.r.d Re: apatia 15.12.04, 14:29
          pobudzacze z apteki pewnie znasz więc jak one nie działają a popadasz
          w "narkolepsję" :) to może na coś chorujesz a nie wiesz.
          • Gość: takamłodaja Re: apatia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 14:50
            Pobudzacze w stylu kawa, cola czy red bull juz na mnei nie działaja :/
            te z apteki odpadaja, nie bede brała, bo to niszczy watrobe

kurde, zaczynam sie zastanawiac czy to nie cukrzyca :|
            nie Ty pierwszy mi sugerujesz, że to moge byc na cos chora...
            Ps--> a moze to od niskiego cisnienia? Zawsze mam b.niskie :/
    • kopov może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechpo- 15.12.04, 14:26
      lskiej?:))))
      • Gość: takamłodaja Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 14:30
        No tak, kazde forum ma swoja 'gwiazde' :/
        mam sie czuc zaszczycona, ze udzieliłes/as mi jednej ze swoich złotych rad?!
        • kopov Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 14:35
          jak chcesz:) ja się czuję wniebowziety że mi odpowiedziałas:)))))))
          • Gość: takamłodaja Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 14:40
            Ojejku, jestem nowa i nie wiedziałam, że odpowiadanie Ci=strzelenie gafy :]
            • kopov Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 14:48
              nowa i młoda jak widze:) a kto CIe tak uswiadomił politycznie?:)nie wierz
              wichrzycielom:)
              • Gość: takamłodaja Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 14:52
                nowa na pewno no i nie wiem, czy mi sie tu spodoba hehe :)
                a czy młoda... zalezy z jakiego punktu widzenia
                • kopov Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 14:57
                  spodoba Ci się na pewno:)
                  młoda z punktu nicka:)
                  • Gość: takamłodaja Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 14:59
                    czy ja wiem... musiałabym sie najpierw zalogowac :]
                    • kopov Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 15:10
                      nie to chyba nie jest konieczne:)
          • spaldi Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 14:45
            Kopov, Twoja gwiazda zostala sztucznie wykreowana:)

A w zyciu prywatnym tez starasz sie byc gwiazdorem i sypiesz poradami jak z rekawa?

Z ciekawosci sie dopytuje:)))

A wracajac do tematu watku, to ja mam podobny stan ducha i ciala. Zima mi nie
            służy, trzeba to jakos przebolec. Podobno seks pomaga:)moze sprobujesz?
            • Gość: takamłodaja Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 14:47
              Zima mi bardzo nie służy, a co do seksu ... staram się, nooo, ale do tego
              trzeba dwojga ;)
            • seksoholiczka Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 14:47
              oj pomaga... ;-)
            • kopov Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 14:51
              czekaj 24 go na swoja:)
              fajnie byc wykreowanym, nawet sztucznie ale to co dzieci tez sie teraz
              sztucznie pro-kreuje:)
              napisz do mnie jak chcesz sie czegos dowiedziec o zyciu prywatnym, na forum nie
              bede sie uzewnetrzniał:))))))))
              • spaldi Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 15:07
                nie chce pretendowac na miano: kolejna, ktora stracila glowe dla Kopova:)

A o tym prywatnym, to moze nawet sie zastanowie...chwilke:)))

Pewnie skrzynke masz pelna od listow wielbicielek, ciekawe jak je (listy!)
                segregujesz?
                • kopov Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 15:12
                  podpuszczasz mnie prawda?:)
                  segregacja odbywa sie oczywiście w najprostrzy logiczny sposób czyli wg
                  rozmiaru biustu;)
                  • spaldi Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 15:16
                    a propos wielbicielek, to nie musze Cie podpuszczac, bo tu codziennie powstaja
                    nowe watki o TOBIE!Kobiety wariuja na Twoim punkcie. I jak tu wytlumaczyc ten
                    fenomen?
                    Istny szal, nawet mnie to troche bierze;)
                    • kopov Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 15:20
                      nie zauwazyłem wątków na mój temat, chyba, że mario je zakłada:) a reszta to
                      raczej zwykłe jajca:) tak to widzę, a jeśli ktos to widzi inaczej to chyba cos
                      z nim jest nie tak:)
                      • spaldi Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 15:29
                        Z nieba mi spadles:)
                        ostatnio taka jakas osowiala jestem, niezaspokojona, krece sie i wierce, nie
                        wiem co ze soba poczac, a tu masz, wchodzisz na forum, chwilka rozmowy z
                        ekspertem i diagnoza gotowa: cos ze mna nie tak!

Zmieniam ton.
                        A Ty jak sobie radzisz z zimowa chandra?
                        • kopov Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 15:37
                          widzisz jakie antidotum -tanio i elegancko:))))))))
                          ja nie miewam takich stanów, jesień uwielbiam więc mnie to nie rusza:)))
                          • spaldi Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 15:43
                            jestes takim malym skarbem dla zmarznietych i przygnebionych.
                            pocieszy, ogrzeje, szepnie mile slowko:)

pomarzyc;)
                            • kopov Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 15:47
                              nie podpuszczaj:)))))))
                              i nie szepczę mówię dosyc głosno;)
                              • spaldi Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 15:53
                                Kochany (pozwol ze tak sie do Ciebie zwroce), sledzac inne watki, widze ze tu
                                jednak mam do czynienia z wykapanym macho! Styl brutal preferowany, tak?
                                drzwi na noc nie zamykasz, no no, i kto tu kogo podpuszcza:))))
                                • kopov Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 15:55
                                  jaki macho???? jaki brutal????????
                                  drzwi nie zamykam bo mam ochronę na osiedlu:))))))))jest bezpiecznie:)
                                  • spaldi Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 15:59
                                    To, ze masz ochrone, to, KOCHANY, nic nie znaczy.
                                    Ja tez ja mam, ale pilnie strzege swojej niewinnosci i zamykam drzwi.

Ty swojej juz nie musisz pilnowac, co?

Chyba jednak Cie podpuszczam, sorry:)))
                                    • kopov Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 16:09
                                      dlaczego krzyczysz - kochany?:)
                                      jak nie miałem to zamykałem, teraz mam to mi sie w dupie przewróciło i nie
                                      zamykam, nie chce mi sie nieraz, no chodzilo o to że czuje sie bezpiecznie:)
                                      no tak Ty masz czego strzec a ja nie:)))
                                      • spaldi Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 16:18
                                        pozwole Ci sie nie rozrywac miedzy watkami, bo wielu jest spragnionych twojej
                                        obecnosci:)))))))

Zostawie Cie:(
                                        nie rozpaczaj;)
                                        • kopov Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 16:22
                                          doceniam:)
                                          wielu pewnie tez doceni:)
                                          cześć:)
    • seksoholiczka Re: apatia 15.12.04, 14:41
      Włącz sobie zajebistą muzyke i potańcz:-) Aby do lata! Ja tez nienawidze
      zimy!!! Albo kup sobie kulki gejszy i chodz tak cały dzień, napewno bedziesz
      miałą lepszy humorek;-)
      • Gość: takamłodaja Re: apatia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 14:48
        Precz z zima i tonami ciuchow na ciele :) !!!
        A o działaniu tych kulek to z autopsji wiesz?! ;)
        • seksoholiczka Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 14:51
          Szczerze mówiąc to nie, ale zamierzam to sprawdzić;-)
          Nie ma to jak opalać się na plaży i moczyć pupe w morzu/jeziorku!
          • Gość: takamłodaja Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 15:02
            to sprawdz, a potem mi powiesz jak było :))

ja chce LATA!
            • spaldi Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 15:08
              a ja chce kulek!!!!!

Gdzie to dostac i ile musze najesc sie wstydu, aby o to poprosic sprzedawce?
              • seksoholiczka Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 15:16
                W sex-shopie:-) Jak juz tam wejdziesz to nie bedzie wstydu kupic kulek;-)
                Ja tez chce te kulki!
                • spaldi Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 15:30
                  Sa rozmiary do wyboru, czy odrazu mam prosic o najwieksze:)))))))))))))
                  • seksoholiczka Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 15:34
                    Niech Ci pokaże to sobie wybierzesz;-)
                    • spaldi Re: może spróbuj zapisac sie do młodziezy wszechp 15.12.04, 15:44
                      A jak mi zaproponuje te SOBIE najblizsze? Mam sie zgadzac?
    • Gość: anni Re: apatia IP: 217.11.141.* 15.12.04, 16:39
      ooo tak dopadlo cie !!
      "spirala sie nakreca, bledne kolo" co za retoryka! prosto z sieczki TV
      • Gość: takamłodaja Re: apatia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 18:56
        dziekuje za komplement :P
        nauka widać na darmo nie idzie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka