vika411 22.11.02, 23:39 KTO ZE MNA POROZRABIA?MAM PRZED TYM KOMPEM SAMA CHLAC Z ROZPACZY,ZE WAS NIE MA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: ANULA,RZULW,MARUCHA,AANKA,KRECHA,LILOOM... 22.11.02, 23:42 przecież siedzem jestem porozrabiam Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: ANULA,RZULW,MARUCHA,AANKA,KRECHA,LILOOM... 22.11.02, 23:44 To fajnie!wlasnie wrocilam z wloczegostwa jak moj kocur i czekam az mnie ktos odwiedzi tutaj:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: ANULA,RZULW,MARUCHA,AANKA,KRECHA,LILOOM... 22.11.02, 23:49 włóczyłam się przez ostatnie trzy/cztery wieczory było sympatycznie (przynajmniej tak wyglądało) a teraz MUSZĘ naprawić swoje samopoczucie pomożesz mi w tym ?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: ANULA,RZULW,MARUCHA,AANKA,KRECHA,LILOOM... 22.11.02, 23:55 No pewnie!!!A co sie stalo?jak rzecz powazna to pomalpujemy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: ANULA,RZULW,MARUCHA,AANKA,KRECHA,LILOOM... 23.11.02, 00:01 aankaa napisała: > po@jmy to gadaj co sie stalooooooo!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: ANULA,RZULW,MARUCHA,AANKA,KRECHA,LILOOM... IP: *.hwr.arizona.edu 23.11.02, 05:00 Czesc Vika, Buziaczki na dobry wieczor ****************** Ja bylem caly dzien w pracy. Qrna olek - w piatek caly dzien!!! Wrocilem niedawno. Zanim zdazylem otworzyc butelczyne B. Nouveau pewna pani zadzwonila, bo jej sie zarowka przepalila. Musialem jechac... A teraz sobie popijam swiezutkiego francuskiego malolata - hmmmm pycha... Ty pewnie spisz albo i nie. Pije Twoje zdroweczko :))) I aankii tez :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: ANULA,RZULW,MARUCHA,AANKA,KRECHA,LILOOM... 23.11.02, 17:47 Gość portalu: krecha napisał: > Czesc Vika, > > Buziaczki na dobry wieczor ****************** > > Ja bylem caly dzien w pracy. Qrna olek - w piatek caly dzien!!! > > Wrocilem niedawno. Zanim zdazylem otworzyc butelczyne B. Nouveau > pewna pani zadzwonila, bo jej sie zarowka przepalila. Musialem jechac... > > A teraz sobie popijam swiezutkiego francuskiego malolata - hmmmm pycha... > > Ty pewnie spisz albo i nie. > > Pije Twoje zdroweczko :))) > I aankii tez :))) A mojego to nikt nie wypije! Ha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: ANULA,RZULW,MARUCHA,AANKA,KRECHA,LILOOM... 23.11.02, 17:58 anula73 napisała: > Gość portalu: krecha napisał: > > > Czesc Vika, > > > > Buziaczki na dobry wieczor ****************** > > > > Ja bylem caly dzien w pracy. Qrna olek - w piatek caly dzien!!! > > > > Wrocilem niedawno. Zanim zdazylem otworzyc butelczyne B. Nouveau > > pewna pani zadzwonila, bo jej sie zarowka przepalila. Musialem jechac... > > > > A teraz sobie popijam swiezutkiego francuskiego malolata - hmmmm pycha... > > > > Ty pewnie spisz albo i nie. > > > > Pije Twoje zdroweczko :))) > > I aankii tez :))) > > > A mojego to nikt nie wypije! > Ha!!! On nie Ciebie podrywa tylko mnie i Aanke.Marucha dawno ma na niego oko ale jeszcze mu ufa:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: ANULA,RZULW,MARUCHA,AANKA,KRECHA,LILOOM... 23.11.02, 19:02 vika411 napisała: > anula73 napisała: > > > Gość portalu: krecha napisał: > > > > > Czesc Vika, > > > > > > Buziaczki na dobry wieczor ****************** > > > > > > Ja bylem caly dzien w pracy. Qrna olek - w piatek caly dzien!!! > > > > > > Wrocilem niedawno. Zanim zdazylem otworzyc butelczyne B. Nouveau > > > pewna pani zadzwonila, bo jej sie zarowka przepalila. Musialem jechac > ... > > > > > > A teraz sobie popijam swiezutkiego francuskiego malolata - hmmmm pych > a... > > > > > > Ty pewnie spisz albo i nie. > > > > > > Pije Twoje zdroweczko :))) > > > I aankii tez :))) > > > > > > A mojego to nikt nie wypije! > > Ha!!! > On nie Ciebie podrywa tylko mnie i Aanke.Marucha dawno ma na niego oko ale > jeszcze mu ufa:-))))) A czy ja chce zeby on mnie podrywal? chcialam tylko zeby ktos moje zdrowko wypil ! To Twoje zdrowie Vika - wzniesione naszym polskim Zywcem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: ANULA,RZULW,MARUCHA,AANKA,KRECHA,LILOOM... 23.11.02, 19:20 anula73 napisała: > vika411 napisała: > > > anula73 napisała: > > > > > Gość portalu: krecha napisał: > > > > > > > Czesc Vika, > > > > > > > > Buziaczki na dobry wieczor ****************** > > > > > > > > Ja bylem caly dzien w pracy. Qrna olek - w piatek caly dzien!!! > > > > > > > > Wrocilem niedawno. Zanim zdazylem otworzyc butelczyne B. Nouveau > > > > > pewna pani zadzwonila, bo jej sie zarowka przepalila. Musialem j > echac > > ... > > > > > > > > A teraz sobie popijam swiezutkiego francuskiego malolata - hmmmm > pych > > a... > > > > > > > > Ty pewnie spisz albo i nie. > > > > > > > > Pije Twoje zdroweczko :))) > > > > I aankii tez :))) > > > > > > > > > A mojego to nikt nie wypije! > > > Ha!!! > > On nie Ciebie podrywa tylko mnie i Aanke.Marucha dawno ma na niego oko ale > > > jeszcze mu ufa:-))))) > > A czy ja chce zeby on mnie podrywal? > chcialam tylko zeby ktos moje zdrowko wypil ! > To Twoje zdrowie Vika - wzniesione naszym polskim Zywcem :-))) Ja pije Twoje .mam wlasnie Gösser:-) A gdzie moj braciszek?Co?Abstynentem zostal?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: ANULA,RZULW,MARUCHA,AANKA,KRECHA,LILOOM... 23.11.02, 19:44 vika411 napisała: > anula73 napisała: > > > vika411 napisała: > > > > > anula73 napisała: > > > > > > > Gość portalu: krecha napisał: > > > > > > > > > Czesc Vika, > > > > > > > > > > Buziaczki na dobry wieczor ****************** > > > > > > > > > > Ja bylem caly dzien w pracy. Qrna olek - w piatek caly dzie > n!!! > > > > > > > > > > Wrocilem niedawno. Zanim zdazylem otworzyc butelczyne B. No > uveau > > > > > > > pewna pani zadzwonila, bo jej sie zarowka przepalila. Musia > lem j > > echac > > > ... > > > > > > > > > > A teraz sobie popijam swiezutkiego francuskiego malolata - > hmmmm > > pych > > > a... > > > > > > > > > > Ty pewnie spisz albo i nie. > > > > > > > > > > Pije Twoje zdroweczko :))) > > > > > I aankii tez :))) > > > > > > > > > > > > A mojego to nikt nie wypije! > > > > Ha!!! > > > On nie Ciebie podrywa tylko mnie i Aanke.Marucha dawno ma na niego ok > o ale > > > > > jeszcze mu ufa:-))))) > > > > A czy ja chce zeby on mnie podrywal? > > chcialam tylko zeby ktos moje zdrowko wypil ! > > To Twoje zdrowie Vika - wzniesione naszym polskim Zywcem :-))) > Ja pije Twoje .mam wlasnie Gösser:-) > A gdzie moj braciszek?Co?Abstynentem zostal?:-) Właśńie przyjmuję płyny ustrojowe ........z kroplówki (odwyk) :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 RZULWIK!!Rany Boskie!Stalo Ci sie cos???????!!!!! 23.11.02, 19:56 rzulw napisał: > vika411 napisała: > > > anula73 napisała: > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > anula73 napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: krecha napisał: > > > > > > > > > > > Czesc Vika, > > > > > > > > > > > > Buziaczki na dobry wieczor ****************** > > > > > > > > > > > > Ja bylem caly dzien w pracy. Qrna olek - w piatek caly > dzie > > n!!! > > > > > > > > > > > > Wrocilem niedawno. Zanim zdazylem otworzyc butelczyne > B. No > > uveau > > > > > > > > > pewna pani zadzwonila, bo jej sie zarowka przepalila. > Musia > > lem j > > > echac > > > > ... > > > > > > > > > > > > A teraz sobie popijam swiezutkiego francuskiego malola > ta - > > hmmmm > > > pych > > > > a... > > > > > > > > > > > > Ty pewnie spisz albo i nie. > > > > > > > > > > > > Pije Twoje zdroweczko :))) > > > > > > I aankii tez :))) > > > > > > > > > > > > > > > A mojego to nikt nie wypije! > > > > > Ha!!! > > > > On nie Ciebie podrywa tylko mnie i Aanke.Marucha dawno ma na nie > go ok > > o ale > > > > > > > jeszcze mu ufa:-))))) > > > > > > A czy ja chce zeby on mnie podrywal? > > > chcialam tylko zeby ktos moje zdrowko wypil ! > > > To Twoje zdrowie Vika - wzniesione naszym polskim Zywcem :-))) > > Ja pije Twoje .mam wlasnie Gösser:-) > > A gdzie moj braciszek?Co?Abstynentem zostal?:-) > > > Właśńie przyjmuję płyny ustrojowe ........z kroplówki (odwyk) :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: RZULWIK!!Rany Boskie!Stalo Ci sie cos???????! 23.11.02, 20:03 eeeee..... nie !:) w pracy jestem .....ale już odpinam rureczki i teraz będę zapodawać z beczki :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: RZULWIK!!Rany Boskie!Stalo Ci sie cos???????! 23.11.02, 20:21 rzulw napisał: > eeeee..... nie !:) > w pracy jestem .....ale już odpinam rureczki > i teraz będę zapodawać z beczki :))))) To polewaj!!!!Wiesz co?Ty moje slodkie stworzonko blotne i skorupiaste?Jestem dzisiaj czlowiek wykonczony i nie moglam spac w nocy przez Ciebie bo gadac ze mna nie chciales tylko Ci Anula w glowie.Krecha nawet jest o to zazdrosny,ze sie tak o Ciebie troszcze a Ty...nic!!!Chyba,ze moze to byla dyktatura odgorna:- )?no!!!!Gadaj jak to bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha anuli zdrowie tez... IP: *.hwr.arizona.edu 23.11.02, 20:01 anula73 napisała: > A mojego to nikt nie wypije! > Ha!!! Ja wypije Twoje zdrowenko dzisiaj. Ale nie teraz (bo w poludnie nie pije) - troszki pozniej, dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: anuli zdrowie tez... 23.11.02, 20:09 Gość portalu: krecha napisał: > anula73 napisała: > > > A mojego to nikt nie wypije! > > Ha!!! > > Ja wypije Twoje zdrowenko dzisiaj. > Ale nie teraz (bo w poludnie nie pije) - troszki pozniej, dobra? Dobrze. Poczekam - moze sie doczekam?.. No wiec z ta nadzieja pije Twoje zdrowko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
popotamka Re: nO JESTESCIEEEEEEE?????EEE NIE MA ICH:-((((( 24.11.02, 21:47 siem włączę. nie czytałam góry, alepogadać mogę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: nO JESTESCIEEEEEEE?????EEE NIE MA ICH:-((((( 24.11.02, 21:49 przecież muszą odpocząć tyle osób, tyle zdrowia koń nie wytrzyma Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Czesc Popotamka:-)Chcesz piwo? 24.11.02, 21:54 To stoi za krzakiem,wez sobie.zaraz przyleza.aankaa nie ma racji ich tylko trzeba zawolac i powiedziec,ze zimne piwo czeka.od razu im energia wraca.To co robimy?czekamy na chlopakow czy chlejemy same? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Czesc Popotamka:-)Chcesz piwo? 24.11.02, 21:56 same a jak przyjdą nasi ukochani to im jeszcze każemy po następne pobiec zdrówko, kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Czesc Popotamka:-)Chcesz piwo? 24.11.02, 22:02 aankaa napisała: > same > a jak przyjdą nasi ukochani to im jeszcze każemy po następne pobiec > zdrówko, kobiety No to sto lat,sto lat...ale wlasciwie z czego tu sie cieszyc...nikt nas w krzaki nie ciagnie...nikt z flinta nie lata..nudnoooooo Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Czesc Popotamka:-)Chcesz piwo? 24.11.02, 22:06 bo to jest (narazie) damski wieczór zobaczysz, jak się rozkręci od razu coś zwęszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Czesc Popotamka:-)Chcesz piwo? IP: *.hwr.Arizona.EDU 24.11.02, 22:09 aaaaa!!!! - nieladnie ja tu tyram na kompie, glupoty na jutro do pracy wypisuje a Wy mnie nawet na piffko nie zawolacie a jak juz zawolacie, to tylko dlatego, ze siem skonczylo a ja wam zawsze buziaki daje usmiecham siem do was a wczoraj wasze zdrooffko pilem z qmplem a dzisiaj mialem poprawic... eh, baby... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Czesc Popotamka:-)Chcesz piwo? 24.11.02, 22:12 ależ Kochany do była tylko podpucha ja dla Ciebie piwo schowałam za monitorem Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Krecha!Nie idz do niej na piwko!!!!! ja mam 24.11.02, 22:26 DWA DLA CIEBIE:-) aankaa napisała: > ależ Kochany > do była tylko podpucha > ja dla Ciebie piwo schowałam za monitorem Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Krecha!Nie idz do niej na piwko!!!!! ja mam 24.11.02, 22:30 tak to się nie postępuje, moja droga jeżeli nasz ukochany wysoko się ceni to i cały browar Go nie skusi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Krecha!Nie idz do niej na piwko!!!!! ja mam IP: *.ewave.at 24.11.02, 22:33 aankaa napisała: > tak to się nie postępuje, moja droga > jeżeli nasz ukochany wysoko się ceni to i cały browar Go nie skusi Ojej,myslalam,ze sie nie dowiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Krecha!Nie idz do niej na piwko!!!!! ja mam 24.11.02, 22:34 mam oczy wszędzie... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krecha!Nie idz do niej na piwko!!!!! ja mam 24.11.02, 22:36 aankaa napisała: > mam oczy wszędzie... A jak Ty latasz za Marucha to jest ladnie?Noooo....? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Krecha!Nie idz do niej na piwko!!!!! ja mam 24.11.02, 22:37 jaaaaaaaaa za Maruchąąąąąąąąąąąąąąą ? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krecha!Nie idz do niej na piwko!!!!! ja mam 24.11.02, 22:42 aankaa napisała: > jaaaaaaaaa za Maruchąąąąąąąąąąąąąąą ? Wszystko wiem.Doniesli mi...Baby ze wsi widzialy...Nie wykrecisz sie...No mow jak to bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Krecha!Nie idz do niej na piwko!!!!! ja mam 24.11.02, 22:46 to może Marucha Ci powie nie wiem czy sama mogę (a tym babom co wysiadują na ławeczkach przed chałupami oczy wydrapię) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krecha!Nie idz do niej na piwko!!!!! ja mam 24.11.02, 22:53 aankaa napisała: > to może Marucha Ci powie > nie wiem czy sama mogę > > (a tym babom co wysiadują na ławeczkach przed chałupami oczy wydrapię) marucha sie tlumaczyc nie musi.jemu ufam ale z Toba to nigdy nic nie wiadomo...lece do krechy i mu wszystko opowiem... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Krecha!Nie idz do niej na piwko!!!!! ja mam 24.11.02, 22:55 vika411 napisała: > aankaa napisała: > > > to może Marucha Ci powie > > nie wiem czy sama mogę > > > > (a tym babom co wysiadują na ławeczkach przed chałupami oczy wydrapię) > marucha sie tlumaczyc nie musi.jemu ufam ale z Toba to nigdy nic nie > wiadomo...lece do krechy i mu wszystko opowiem... A On opowie jak wiersze do ksienzniczki z wieży pisze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Krecha!Nie idz do niej na piwko!!!!! ja mam IP: *.hwr.Arizona.EDU 24.11.02, 22:48 dzieki za piffka ale ja sie nie moge dzisiaj upic bo ta cholerna praca...:(((((( a czy sam siem ceniem - oczywista sam najbardziej inni ludzie mnie tak nie ceniom ale ja siem nie dajem zwiesc tym, co inni myslą (ha - mam polska literkę) ha - i drugą hi - i trzecią hi hi hi... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Krecha!Nie idz do niej na piwko!!!!! ja mam 24.11.02, 22:50 to my wypijemy za Ciebie i ZA POLSKIE LITERKI całusy jako dowód uznania więcej - jak zaczniesz ich używać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Krecha!Nie idz do niej na piwko!!!!! ja mam IP: *.hwr.Arizona.EDU 24.11.02, 23:17 aankaa napisała: > całusy jako dowód uznania > więcej - jak zaczniesz ich używać ąążżźźęęęńńńńńśśśś ęęęęńńńńóóóóóó ążźśęńółłłłłłłłłłłłłł no, gdzie te buźki, całuski i inne fajoskie rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Krecha!Nie idz do niej na piwko!!!!! ja mam 24.11.02, 23:21 Gość portalu: krecha napisał: > > ąążżźźęęęńńńńńśśśś > ęęęęńńńńóóóóóó > ążźśęńółłłłłłłłłłłłłł > > no, gdzie te buźki, całuski i inne fajoskie rzeczy? toś Ty taki zapracowany, że nie zauważyłeś a ja się tak starałam i za uszkiem i po pleckach i (a reszty przy ludziach - nie wypada) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Krecha!Nie idz do niej na piwko!!!!! ja mam IP: *.hwr.Arizona.EDU 25.11.02, 00:13 zauwazylem, zauwazylem... az mi sie pewna czesc ciala powiekszyla i od razu do akcji chec wielka ............ ah - swintuchu, co zes sobie pomyslala? .................. bo mowie oczywista o moim rozumku i o checi do pracy na kompie Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krecha!Nie idz do niej na piwko!!!!! ja mam 24.11.02, 22:54 Gość portalu: krecha napisał: > dzieki za piffka > ale ja sie nie moge dzisiaj upic > bo ta cholerna praca...:(((((( > > a czy sam siem ceniem - oczywista > sam najbardziej > inni ludzie mnie tak nie ceniom > ale ja siem nie dajem zwiesc tym, co inni myslą > > (ha - mam polska literkę) > ha - i drugą > hi - i trzecią > > hi hi hi... > To pisz teraz po polsku.Nie mam polskich literek..:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Krecha!Nie idz do niej na piwko!!!!! ja mam 24.11.02, 22:56 i bez polskich literek wiemy co masz na myśli ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha polskie literki IP: *.hwr.Arizona.EDU 24.11.02, 23:20 Vika, żeby mieć polskie literki trzeba qmpla zaprosić na młode winko a on, jak sie napije, to już te literki w kompie zrobi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: polskie literki 24.11.02, 23:23 z tym qmplem to chyba nie najlepszy pomysł co sobie Marucha pomyśli ? a jak się Vika wytłumaczy ? tyle polskich literek za winko jedynie ? GŁUPI by tylko uwierzył... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: polskie literki 24.11.02, 23:38 aankaa napisała: > z tym qmplem to chyba nie najlepszy pomysł > co sobie Marucha pomyśli ? > a jak się Vika wytłumaczy ? > tyle polskich literek za winko jedynie ? > GŁUPI by tylko uwierzył... A na co mi polskie literki...leprze polskie polliterki...czystej z kloskiem:-) No to siup:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: polskie literki 24.11.02, 23:43 no widzisz, trzeba było tak od razu po drugiej i tak już nie trafiamy w lewe/prawe alty Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: polskie literki 25.11.02, 00:00 aankaa napisała: > no widzisz, trzeba było tak od razu > po drugiej i tak już nie trafiamy w lewe/prawe alty Na zdrowie...Ciekawe gdzie Marucha...mial byc a nie ma...pewnie znowu po knajpach lata...z Krecha.Tamten cos o qmplu wspominal...z chlopami to tak zawsze:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: polskie literki IP: *.hwr.Arizona.EDU 25.11.02, 00:16 hej - ja nie w knajpie ja tu siedze probuje pracowac ale mnie qrna kobiety rozpraszaja upic chca caluja po pleckach mrrrrrrr... nie moge sie skupic...... hmmmmmniam Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: polskie literki 25.11.02, 00:17 Gość portalu: krecha napisał: > hej - ja nie w knajpie > ja tu siedze > probuje pracowac > ale mnie qrna kobiety rozpraszaja > upic chca > caluja po pleckach > mrrrrrrr... nie moge sie skupic...... hmmmmmniam Znowu licealistki?????????I pewno marucha tez tam jest tylko go kryjesz! Zdrajcy!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: polskie literki IP: *.hwr.Arizona.EDU 25.11.02, 00:33 ty vika nie udawaj, ze nie wiesz o co chodzi nie zadne licealistki (tych nie widzialem juz ... ho ho) tylko wy mnie upijacie, a na pozniej to nie wiem jakie macie plany Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: polskie literki 25.11.02, 01:15 Gość portalu: krecha napisał: > ty vika nie udawaj, ze nie wiesz o co chodzi > nie zadne licealistki (tych nie widzialem juz ... ho ho) > tylko wy mnie upijacie, > a na pozniej to nie wiem jakie macie plany A te plany sa bardzo atrakcyjne:-)))Nieprawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: polskie literki IP: *.hwr.Arizona.EDU 25.11.02, 01:33 prawda, prawda :))) zeby tylko takie plany czlek mogl miec a wszystko inne "weg" ziemia bylaby rajem buziaczki - cmooook cmok (tylko nie moof aancee ani maruchowi) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: polskie literki 25.11.02, 01:45 Gość portalu: krecha napisał: > prawda, prawda :))) > > zeby tylko takie plany czlek mogl miec > a wszystko inne "weg" > ziemia bylaby rajem > > buziaczki - cmooook cmok > (tylko nie moof aancee ani maruchowi) Cos Ty!!!!!!Oni dawno spia,-)))))))To co?Pozdradzamy ich troche?po co nas samych zostawiaja?Nie?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: polskie literki IP: *.hwr.Arizona.EDU 25.11.02, 01:53 ja tam zdradliwy nie jestem ale jak ich niet... czego oczy nie widzą itd... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: polskie literki 25.11.02, 01:56 Gość portalu: krecha napisał: > ja tam zdradliwy nie jestem > ale jak ich niet... > czego oczy nie widzą itd... > > :))))) No ja tez nie...zwlaszcza,ze Marucha konkurencji nie ma...Zapomniales?No ale jak ich nie ma wcale...Tyyyyy a jak Cie Marucha zastrzeli tym srutem to Aanka mnie zabije:-((I wtedy oni nas beda zdradzac:-(((((((((((...w krzakach!!!! Zgroza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: polskie literki IP: *.hwr.Arizona.EDU 25.11.02, 03:46 to ty się lepiej zastanow nad takimi rzeczami 1) to marucha ma konkurencję czy nie? bo ja już nie wiem; z tobą jak z babą - nie wiadomo, co znaczysz 2) czy marucha wreszcie ma te flintę czy nie; umie z niej strzelać czy nie? 3) to aankaa niby ma cię zabić, jak mi sie coś stanie? ona napewno od razu o mnie zapomni i jakiegos grocośtam sobie wynajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: polskie literki 25.11.02, 08:19 Gość portalu: krecha napisał: > to ty się lepiej zastanow nad takimi rzeczami > > 1) to marucha ma konkurencję czy nie? NIE!!!!! > bo ja już nie wiem; z tobą jak z babą - nie wiadomo, OD TEGO SA BABY;;ZEBY NIE BYLO NUDNO A JAK WIADOMO O CO CHODZI TO WTEDY NIE MA O CZYMM GADAC:-) > 2) czy marucha wreszcie ma te flintę czy nie; umie z niej strzelać czy nie? UMIE I CO WAZNIEJSZE LUBI DO KAZDEGO KTO ZA MNA LATA I JEST TO OBIJAW POZYTYWNY:-) > > 3) to aankaa niby ma cię zabić, jak mi sie coś stanie? > ona napewno od razu o mnie zapomni i jakiegos grocośtam sobie wynajdzie WSZYSTKO MOZLIWE! W takim razie juz nie wiem...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: polskie literki 25.11.02, 09:32 Gość portalu: krecha napisał: > to ty się lepiej zastanow nad takimi rzeczami > 3) to aankaa niby ma cię zabić, jak mi sie coś stanie? > ona napewno od razu o mnie zapomni i jakiegos grocośtam sobie wynajdzie o Tobie ? zapomnieć ? jak będę miała 80... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: polskie literki 25.11.02, 09:29 Gość portalu: krecha napisał: > prawda, prawda :))) > > zeby tylko takie plany czlek mogl miec > a wszystko inne "weg" > ziemia bylaby rajem > > buziaczki - cmooook cmok > (tylko nie moof aancee ani maruchowi) a tuś mi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: polskie literki IP: *.hwr.Arizona.EDU 25.11.02, 10:33 aankaa napisała: > a tuś mi... No bo Ciebie nie bylo, a mi sie chcialo cmokac... A poza tym, to gdzie zes byla w zeszlym tygodniu? Caly tydzien sam siedzialem, a ty gdzies sie szlalas. Myslisz, ze tak latwo samemu zostac? I nic?... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: polskie literki 25.11.02, 11:38 Gość portalu: krecha napisał: > aankaa napisała: > > > a tuś mi... > > No bo Ciebie nie bylo, a mi sie chcialo cmokac... > > A poza tym, to gdzie zes byla w zeszlym tygodniu? Caly tydzien > sam siedzialem, a ty gdzies sie szlalas. Myslisz, ze tak latwo > samemu zostac? I nic?... O Ty paskudny...to mnie podrywasz tylko w zastepstwießczekaj,juz ja Ci dam....-( Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: polskie literki 25.11.02, 11:47 vika411 napisała: > Gość portalu: krecha napisał: > > > aankaa napisała: > > > > > a tuś mi... > > > > No bo Ciebie nie bylo, a mi sie chcialo cmokac... > > > > A poza tym, to gdzie zes byla w zeszlym tygodniu? Caly tydzien > > sam siedzialem, a ty gdzies sie szlalas. Myslisz, ze tak latwo > > samemu zostac? I nic?... > O Ty paskudny...to mnie podrywasz tylko w zastepstwießczekaj,juz ja Ci dam....- > ( Mowilem Ci juz tyle razy.Mezczyzna nie nalezy ufac.A przynajmniej nie wszystkim i nie do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: polskie literki IP: *.hwr.Arizona.EDU 25.11.02, 11:48 chwileczke, a kto jest czyim zapasowym narzeczonym? przyganiał kocioł garnkowi... Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: polskie literki 25.11.02, 11:53 Gość portalu: krecha napisał: > chwileczke, > a kto jest czyim zapasowym narzeczonym? > > przyganiał kocioł garnkowi... Swiete slowa Krecha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Grogreeeeeeeeeeeeeeeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 25.11.02, 12:28 marucha1 napisał: > Gość portalu: krecha napisał: > > > chwileczke, > > a kto jest czyim zapasowym narzeczonym? > > > > przyganiał kocioł garnkowi... > > Swiete slowa Krecha! Juz sie dogadaliscie??????no to obydwaj ode mnie dostaniecie kosza:-) Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Grogreeeeeeeeeeeeeeeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.11.02, 12:35 Gość portalu: Vika napisał: > marucha1 napisał: > > > Gość portalu: krecha napisał: > > > > > chwileczke, > > > a kto jest czyim zapasowym narzeczonym? > > > > > > przyganiał kocioł garnkowi... > > > > Swiete slowa Krecha! > Juz sie dogadaliscie??????no to obydwaj ode mnie dostaniecie kosza:-) To w takim razie zrobimy to,co robia faceci w takich sytuacjach od poczatku istnienia gorzelnictwa.Pojdziemy na kielicha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Grogreeeeeeeeeeeeeeeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.11.02, 12:42 marucha1 napisał: > Gość portalu: Vika napisał: > > > marucha1 napisał: > > > > > Gość portalu: krecha napisał: > > > > > > > chwileczke, > > > > a kto jest czyim zapasowym narzeczonym? > > > > > > > > przyganiał kocioł garnkowi... > > > > > > Swiete slowa Krecha! > > Juz sie dogadaliscie??????no to obydwaj ode mnie dostaniecie kosza:-) > > To w takim razie zrobimy to,co robia faceci w takich sytuacjach od poczatku > istnienia gorzelnictwa.Pojdziemy na kielicha!!!! Dobra!!!!!!!!!Wybieraj:ALBO JUTRO KAC GIGANT ALBO SIEDZISZ GRZECZNIE POD MOIM PANTOFELKIEM NR 35 A ZA TO CI OBIECUJE ,ZE ZADNYCH ZAPASOWYCH WIECEJ NIE BEDZIE:-))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Grogreeeeeeeeeeeeeeeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.11.02, 13:05 vika411 napisała: > marucha1 napisał: > > > Gość portalu: Vika napisał: > > > > > marucha1 napisał: > > > > > > > Gość portalu: krecha napisał: > > > > > > > > > chwileczke, > > > > > a kto jest czyim zapasowym narzeczonym? > > > > > > > > > > przyganiał kocioł garnkowi... > > > > > > > > Swiete slowa Krecha! > > > Juz sie dogadaliscie??????no to obydwaj ode mnie dostaniecie kosza:-) > > > > To w takim razie zrobimy to,co robia faceci w takich sytuacjach od pocza > tku > > istnienia gorzelnictwa.Pojdziemy na kielicha!!!! > Dobra!!!!!!!!!Wybieraj:ALBO JUTRO KAC GIGANT ALBO SIEDZISZ GRZECZNIE POD MOIM > PANTOFELKIEM NR 35 A ZA TO CI OBIECUJE ,ZE ZADNYCH ZAPASOWYCH WIECEJ NIE > BEDZIE:-))))))))))))))))))))))))))) Nie zgadzam sie na pantofel!Nawet taki maly!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Grogreeeeeeeeeeeeeeeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.11.02, 13:20 marucha1 napisał: > vika411 napisała: > > > marucha1 napisał: > > > > > Gość portalu: Vika napisał: > > > > > > > marucha1 napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: krecha napisał: > > > > > > > > > > > chwileczke, > > > > > > a kto jest czyim zapasowym narzeczonym? > > > > > > > > > > > > przyganiał kocioł garnkowi... > > > > > > > > > > Swiete slowa Krecha! > > > > Juz sie dogadaliscie??????no to obydwaj ode mnie dostaniecie kos > za:-) > > > > > > To w takim razie zrobimy to,co robia faceci w takich sytuacjach od > pocza > > tku > > > istnienia gorzelnictwa.Pojdziemy na kielicha!!!! > > Dobra!!!!!!!!!Wybieraj:ALBO JUTRO KAC GIGANT ALBO SIEDZISZ GRZECZNIE POD M > OIM > > PANTOFELKIEM NR 35 A ZA TO CI OBIECUJE ,ZE ZADNYCH ZAPASOWYCH WIECEJ NIE > > BEDZIE:-))))))))))))))))))))))))))) > > Nie zgadzam sie na pantofel!Nawet taki maly!!!!!!! Zgodz sie...ja Cie prosze...Albo nie...Ale to jest numer zimowy...letni mam 34... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Maruchaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.11.02, 21:42 vika411 napisała: > marucha1 napisał: > > > vika411 napisała: > > > > > marucha1 napisał: > > > > > > > Gość portalu: Vika napisał: > > > > > > > > > marucha1 napisał: > > > > > > > > > > > Gość portalu: krecha napisał: > > > > > > > > > > > > > chwileczke, > > > > > > > a kto jest czyim zapasowym narzeczonym? > > > > > > > > > > > > > > przyganiał kocioł garnkowi... > > > > > > > > > > > > Swiete slowa Krecha! > > > > > Juz sie dogadaliscie??????no to obydwaj ode mnie dostanieci > e kos > > za:-) > > > > > > > > To w takim razie zrobimy to,co robia faceci w takich sytuacjac > h od > > pocza > > > tku > > > > istnienia gorzelnictwa.Pojdziemy na kielicha!!!! > > > Dobra!!!!!!!!!Wybieraj:ALBO JUTRO KAC GIGANT ALBO SIEDZISZ GRZECZNIE > POD M > > OIM > > > PANTOFELKIEM NR 35 A ZA TO CI OBIECUJE ,ZE ZADNYCH ZAPASOWYCH WIECEJ > NIE > > > BEDZIE:-))))))))))))))))))))))))))) > > > > Nie zgadzam sie na pantofel!Nawet taki maly!!!!!!! > > Zgodz sie...ja Cie prosze...Albo nie...Ale to jest numer zimowy...letni mam > 34... Hmmmmm,widac sie obrazil nawet o 34...nie gada nic od kilku godzin...oj,niedobrze.... No OK!Zadnych pantofelkow...nawet najmniejszych.Ani zapasowych narzeczonych...juz bede grzeczna:-)i sie poprawie...Nooooooo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha zdrajczyni............... IP: *.hwr.Arizona.EDU 26.11.02, 07:54 Vika! - to Ty taaaak? już mnie odrzucasz? a dopiero co w krzaki ciągłaś od dziś nie wierzę w nic co baby mówią... >ZA TO CI OBIECUJE ,ZE ZADNYCH ZAPASOWYCH WIECEJ NIE > BEDZIE:-))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: polskie literki 25.11.02, 22:06 Gość portalu: krecha napisał: > > A poza tym, to gdzie zes byla w zeszlym tygodniu? Caly tydzien > sam siedzialem, a ty gdzies sie szlalas. Myslisz, ze tak latwo > samemu zostac? I nic?... pracowalam Rybenko na chlebek nie zostales sam - caly czas intensywnie myslalam (nie bylo Ci cieplutko kolo serca ?) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Aankaa!!!!!!! 25.11.02, 22:58 aankaa napisała: > Gość portalu: krecha napisał: > > > > > A poza tym, to gdzie zes byla w zeszlym tygodniu? Caly tydzien > > sam siedzialem, a ty gdzies sie szlalas. Myslisz, ze tak latwo > > samemu zostac? I nic?... > > pracowalam Rybenko na chlebek > nie zostales sam - caly czas intensywnie myslalam > (nie bylo Ci cieplutko kolo serca ?) A na mnie to sie obrazilas?:-((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Aankaa!!!!!!! 25.11.02, 23:23 aankaa napisała: > jaaaaaaaaaa ? > a za co ?? no nie wiem...chyba za podrywanie Krechy...Marucha nie gada ze mna...:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Aankaa!!!!!!! 25.11.02, 23:28 vika411 napisała: > aankaa napisała: > > > jaaaaaaaaaa ? > > a za co ?? > no nie wiem...chyba za podrywanie Krechy...Marucha nie gada ze mna...:-(((( Oj gadam,gadam.Cytuje"..pracowalem rybenko na chlebek.." Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Aankaa!!!!!!! 25.11.02, 23:41 marucha1 napisał: > vika411 napisała: > > > aankaa napisała: > > > > > jaaaaaaaaaa ? > > > a za co ?? > > no nie wiem...chyba za podrywanie Krechy...Marucha nie gada ze mna...:-((( > ( > > Oj gadam,gadam.Cytuje"..pracowalem rybenko na chlebek.." Cicho...wiem.-)Ja tez pracowalam.W nosie z praca...lepiej pic piwo i miec nieuczesane mysli.-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Aankaa!!!!!!! 25.11.02, 23:44 vika411 napisała: > marucha1 napisał: > > > vika411 napisała: > > > > > aankaa napisała: > > > > > > > jaaaaaaaaaa ? > > > > a za co ?? > > > no nie wiem...chyba za podrywanie Krechy...Marucha nie gada ze mna... > :-((( > > ( > > > > Oj gadam,gadam.Cytuje"..pracowalem rybenko na chlebek.." > Cicho...wiem.-)Ja tez pracowalam.W nosie z praca...lepiej pic piwo i miec > nieuczesane mysli.-))))))) A co maja zrobic ci co maja lysine? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Aankaa!!!!!!! 25.11.02, 23:48 marucha1 napisał: > vika411 napisała: > > > marucha1 napisał: > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > aankaa napisała: > > > > > > > > > jaaaaaaaaaa ? > > > > > a za co ?? > > > > no nie wiem...chyba za podrywanie Krechy...Marucha nie gada ze m > na... > > :-((( > > > ( > > > > > > Oj gadam,gadam.Cytuje"..pracowalem rybenko na chlebek.." > > Cicho...wiem.-)Ja tez pracowalam.W nosie z praca...lepiej pic piwo i miec > > nieuczesane mysli.-))))))) > > A co maja zrobic ci co maja lysine? Tym bardziej maja fajnie bo nic nie musza czesac.-)Buziakami Ci moge ja powiekszyc,zacznij wyrzcac grzebienie.nie beda Ci juz potrzebne:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Aankaa!!!!!!! 25.11.02, 23:51 taka obrażalska to nie jestem a i Krecha cytuję "niezdradliwy"... Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Aankaa!!!!!!! 25.11.02, 23:58 aankaa napisała: > taka obrażalska to nie jestem > a i Krecha cytuję "niezdradliwy"... Krecha to fajny chlopak jest.A aanka to fajna dziewczyna.O! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Aankaa!!!!!!! 26.11.02, 00:01 a i Tobie nie brakuje... teraz pora na hymn na cześć Viki do dzieła ! Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Aankaa!!!!!!! 26.11.02, 00:03 aankaa napisała: > a i Tobie nie brakuje... > > teraz pora na hymn na cześć Viki > do dzieła ! Vika Ty moje sloneczko!Usmiechaj sie nawet jak mnie nie ma.Bo Ty tak pieknie sie usmiechasz.A do mnie to szczegolnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Aankaa!!!!!!! 26.11.02, 00:20 marucha1 napisał: > aankaa napisała: > > > a i Tobie nie brakuje... > > > > teraz pora na hymn na cześć Viki > > do dzieła ! > > Vika Ty moje sloneczko!Usmiechaj sie nawet jak mnie nie ma.Bo Ty tak pieknie > sie usmiechasz.A do mnie to szczegolnie. Jesli zamienic moje usmiechy na procenty to 99,999% jest dla Ciebie a reszta dla reszty swiata.Widzisz?Wszystko prawie zgarniasz:-))))))Ale ja Ci nie zaluje. buziakow tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa to Wy tu sobie miłe słówka 26.11.02, 00:04 prawcie a ja w stronę podusi podążę buziaczki wycałujcie ode mnie Krechę jak już się pojawi (pędziwiatr jeden, nocny Marek) Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: to Wy tu sobie miłe słówka 26.11.02, 00:17 aankaa napisała: > prawcie > a ja w stronę podusi podążę > > buziaczki > > wycałujcie ode mnie Krechę jak już się pojawi (pędziwiatr jeden, nocny Marek) Sama go sobie wycaluj.Ja chlopakow nie caluje.I tez ide do poduszeczki. Buziaki dla wszystkich a dla Viki szczegolne! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: to Wy tu sobie miłe słówka 26.11.02, 00:19 nie bądź taki nieużyty "z dubeltówki" przecież możesz a zresztą, nie chcesz, sama Go będę całować, całować, całować,...., całować, ... a Tobie zazdrość ... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: to Wy tu sobie miłe słówka 26.11.02, 01:15 aankaa napisała: > nie bądź taki nieużyty > "z dubeltówki" przecież możesz > > a zresztą, nie chcesz, > sama Go będę całować, całować, całować,...., całować, ... > a Tobie zazdrość ... nie!do calowania to ja mam Maruche a Marucha mnie.Wystarczy nam:-)Buziaki dla wszystkich sa inne i ogolne a nasze to prywatne:-)papa:-) Doooooobaaaaaaanooooooc................................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: polskie literki IP: *.hwr.Arizona.EDU 26.11.02, 07:57 no - było mi cieplutko ale myślałem, że to od tych dużych ilości winka młodego, co je chleję ze smakiem ostatnio a to byłaś Ty??? aankaa napisała: > (nie bylo Ci cieplutko kolo serca ?) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa buziaki na dobranoc 26.11.02, 00:27 a dla Krechy - specjalne cmoki na dzien dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: buziaki na dobranoc IP: *.hwr.Arizona.EDU 26.11.02, 08:00 nieeee... to ode mnie całuski na dzień dobry :))))))))))))))))))) Twoje miały być chyba na dobre popołudnie... (dotarły o godz. 16) Odpowiedz Link Zgłoś