adaloa 05.01.03, 21:57 mam pytanie. czy mozliwe jest zajcsie w ciaze gdy nastepuje wytrysk w okolicy wejscia do poczwy ale nie wprowadzajac do pochwy czlonka? prosze o szybka odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: czy ciaza mozliwa 05.01.03, 22:18 adaloa napisała: > mam pytanie. czy mozliwe jest zajcsie w ciaze gdy nastepuje wytrysk w okolicy > wejscia do poczwy ale nie wprowadzajac do pochwy czlonka? prosze o szybka > odpowiedz. jeżeli jesteś jeszcze przed - daj sobie spokój takim zabawom jeżeli po - nic Ci już nie pomoże, tylko czekać zostało... Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: czy ciaza mozliwa 06.01.03, 09:45 Ot, skutki lenistwa. Co, do kiosku nie chcialo sie przebiec ? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: czy ciaza mozliwa 06.01.03, 09:58 grogreg napisał: > Ot, skutki lenistwa. Co, do kiosku nie chcialo sie przebiec ? > Gredziu, a po co niby miała iść do kiosku? Gazeta, zamiast...? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: czy ciaza mozliwa 06.01.03, 10:31 grogreg napisał: > Gazeta? > Pajdeczka ty psotnico. No i dalej nie wiem, o co chodzi z tym kioskiem. Dziewczyna tu zaraz zajrzy i jak przeczyta o kiosku to poleci i kupi sobie batona. Wytłumacz kobietom, jak "krowie na rowie". Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: czy ciaza mozliwa 06.01.03, 12:38 Pajadeczka raczy sobie z biednego grogrega dworowac? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: czy ciaza mozliwa 06.01.03, 13:38 grogreg napisał: > Pajadeczka raczy sobie z biednego grogrega dworowac? Pajadeczka żyje bo bożemu to i nie wie, do czego służy w łóżku kiosk. Niech Gredziu będzie człowiekiem i oświeci Pajadeczkę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: czy ciaza mozliwa 06.01.03, 13:44 Zeby sobie prezerwatywe kupic! Czy w kwesti uzycia prezerwatywy tezm mam nasza nieuswiadomiona Pajdeczke oswiecic? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: czy ciaza mozliwa 06.01.03, 14:59 grogreg napisał: > Zeby sobie prezerwatywe kupic! > Czy w kwesti uzycia prezerwatywy tezm mam nasza nieuswiadomiona Pajdeczke > oswiecic? Ponieważ temat jest wstydliwy zajrzyj do skrzynki Gredziu. I czekam na odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
putka Re: czy ciaza mozliwa 06.01.03, 10:31 Seks jest fajny również w "ubranku", natomiast jego skutki bywają małe, czerwone, ryczace i z pełnymi pieluchami:) Putka Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: czy ciaza mozliwa 06.01.03, 10:51 putka napisała: > Seks jest fajny również w "ubranku", natomiast jego skutki bywają małe, > czerwone, ryczace i z pełnymi pieluchami:) > Putka Moje było różowe. Odpowiedz Link Zgłoś
putka Re: czy ciaza mozliwa 06.01.03, 12:28 Moje czerwone. Za to teraz wyrosła z niej śliczna dziewczyna i juz niedługo będę ją musiała uświadamiać co do sexu w ubranku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hare Re: czy ciaza mozliwa IP: proxy / 80.50.133.* 06.01.03, 12:35 Niestety tego typu praktyki jak i "kalendarzyk" to tzw. "ruletka watykańska" uda sie czy nie. Widocznie mialaś pecha. A może szczęście??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonecznik Re: czy ciaza mozliwa IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 07.01.03, 01:22 No prosze! Dziewczyna oczekuje odpowiedzi na pytanie a tutaj jakies kolka dyskusyjne sie zawiazuja. Nikt z Was nie zapyta ktory to dzien cyklu miesiecznego a co za tym idzie jaka jest wilgotnosc pochwy i jakie jest prwadopodobienstwo przetrwania plemnikow w oczekiwaniu na jajeczko do czasu zaplodnienia. Plecam najwieksze jakie znam w Internecie kompendium wiedzy na ten i podobne tematy www.antykoncepcja.com.pl/index.htm Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stirlitz Re: czy ciaza mozliwa IP: *.itpp.pl 07.01.03, 20:33 Oczywiscie ze mozliwe. Znam osobiscie owoc takiego przypadku :))) teraz juz kilkunastoletni. Zapewne mało prawdopodobne, ale że możliwe to na peewno. Odpowiedz Link Zgłoś