ewelka24 31.05.06, 21:02 Mam wielki problem. Natura nie obdarzyłą mnie zbyt duzem biustem. Jest bardzo mały. Czy znacie jakieś metody na ich powiększenie. Moze jakieś masaze albo kremy...?? Moj biust wyglada tak jakbym wogole go nie miala. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f_emmefatale Re: Małe piersi 31.05.06, 21:06 Ahh..chciałabym być na Twoim miejscu.. Odpowiedz Link Zgłoś
gulonn Re: Małe piersi 31.05.06, 21:10 ewelka daj spokoj :) malusie piersi tez sa slodziusie :)) mmmmmm :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: Małe piersi 31.05.06, 21:09 ewelka24 napisała: > Moj biust wyglada tak jakbym wogole go nie miala. Jeśli okres dojrzewania się skończył,a biustu brak- idź do ginekologa- endokrynologa. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Małe piersi 31.05.06, 21:28 ale masz po prostu miseczkę A czy mniej? bo jesdli A to musisz je polubić.Dopeiro brak rozwoju piersi jest symptomem zaburzeń. A z masązy to podobno najlepsze robi Radek Majdad, Dodzie nieźle wymasował:) Odpowiedz Link Zgłoś
jessica26 Re: Małe piersi 31.05.06, 21:57 też mam bardzo malutkie. Prawie kazdy stanik jest na mnie za duzy :( Niewiem nawet czy mam A normalnie jak dziecko z podstawowki :( Odpowiedz Link Zgłoś
orgasmo Male piersi moga byc piekne :). 31.05.06, 22:07 Probowalas dokladnych, delikatnych, zdecydowanych i niekrotkich masazy dlonia meska? Znane sa czeste przypadki, ze tak pobudzony do zycia biust (lewy i prawy) pecznieje i kwitnie w oczach i oczywiscie w meskich dloniach. Przy umiejetnie prowadzonej terapii moze osiagnac wielkosc biustu prawie sredniego :). Daj znac jak Tobie idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
jessica26 Re: Male piersi moga byc piekne :). 31.05.06, 22:12 ne ma kto mi masowac a samej tak jakos dziwnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Małe piersi 31.05.06, 22:11 łapy i usta faceta jak bedzie mietolił to urosna Odpowiedz Link Zgłoś
orgasmo Pieszczenie/masowanie piersi :). 31.05.06, 22:22 Stanik jest niekonieczny. Stanik moze wizualnie pomniejszac malutkie (sliczne) piersi. Rozwaz chodzenie/siedzenie/lezenie bez stanika. Lato sie zbliza i obrze dobrany "top" uatrakcyjni Twoj biuscik. Czasownik "mietolenie" nie nadaje sie do kobiecych piersi. Piszemy przeciez wyraznie o masazu. Usta meskie natomiast moga terapie masujaca uprzyjemnic i urozmaicic. Mozna sutki lekko z wyczuciem nadgryzac. Gryzieniu natomiast mowimy zdecydowane i bolesne - NIE!. Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Pieszczenie/masowanie piersi :). 31.05.06, 22:26 A z tym też trzeba uważać-podczas częstego pobudzania gruczołów sutkowych kobiecie może podnieść się poziom prolaktyny w piersiach-owszem-urosną wtedy,ale będą bolesne i to może rozregulować gospodarkę hormonalną w organiźmie i prowadzić do urojonej ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
orgasmo Re: Pieszczenie/masowanie piersi :). 31.05.06, 22:35 Z pieszczotami kobiecych piersi z reguly trzeba uwazac :). Dobrze jest im poswiecic cala, niepodzielna uwage. Biorac pod uwage Twoja sluszna uwage mozna ulozyc grafik dokladnego pieszczenia/masowania biustu i pobudzac gruczoly sutkowe tylko w poniedzialki, srody i piatki np. Ewentualnie ze srody mozna zrezygnowac zamieniajac pobudzanie sutkowe na delikatne przyciadanie i odsuwanie piersi. Lewej do prawej lub prawa do lewej. Mozna tez dodac do amsazu nawilzanie ich delikatnej skory jezykiem lub ustami. Mozliwosci sa oszalamiajace :). Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Pieszczenie/masowanie piersi :). 31.05.06, 22:38 no i trzeba mowic o nich cyce wtedy mozg reaguje na te słowa i biust rosnie Odpowiedz Link Zgłoś
orgasmo Re: Pieszczenie/masowanie piersi :). 31.05.06, 22:42 Okreslenie "cyce" nie wydaje sie odpowiednie dla kobiecego biustu. Mozg mezczyzny jest ostatnia rzecza jaka reaguje przy masowaniu biustu kobiecego. Jezeli w ogole reaguje. Zdecydowanie wyprzedza go pare innych reakcji :). Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Pieszczenie/masowanie piersi :). 31.05.06, 22:46 kobiecy mozg reaguje na słowo cyce na raczej piersi nie rosna Odpowiedz Link Zgłoś
orgasmo Re: Pieszczenie/masowanie piersi :). 31.05.06, 22:52 Moge tylko wypowiadac sie na temat naszego, meskiego mozgu lub jego braku :). Moj reaguje z opoznieniem na piersi kobiece. Wyprzedzaja go inne reakcje. Zmysl wzroku i dotyku bije go na glowe :). W sprawie mozgu kobiecego najlepiej niech wypowiedza sie kobiety. Nie sadze jednak aby okreslenie "cyce" im sie podobalo. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Pieszczenie/masowanie piersi :). 31.05.06, 22:56 no to zapytajmy kobiet z małym biustem czy jak ich partnerzy nazywaja ich piersi cycami czy im sie to podoba Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Pieszczenie/masowanie piersi :). 31.05.06, 22:48 jezeli chodzi o mozgi meskie kobiety powinny nazywac przyrodzenia meskie chu- jami ewentualnie kuta-sami jezeli cha aby urosły a nie pisiurkami czy siurkami co prowadzi do skarlenia tego organu Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Pieszczenie/masowanie piersi :). 31.05.06, 22:50 no wiec dziewczyny pocwiczcie hi john ale masz wielkiego kuta-sa a nie jasiu moge popiescic twojego siusiaczka Odpowiedz Link Zgłoś
orgasmo Re: Pieszczenie/masowanie piersi :). 31.05.06, 22:55 Uwazam, ze cwiczenie i mietolenie swojego przyrodzenia powinienes zaczac trenowac juz teraz sam. Z takimi radami bedziesz przez lata zdany tylko na NIEGO. A pozniej w samotnosci umrzesz :). Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Pieszczenie/masowanie piersi :). 31.05.06, 22:58 zawsze bede zdany tylko na niego nie zamierzam sobie wymieniac członka Odpowiedz Link Zgłoś
orgasmo Re: Pieszczenie/masowanie piersi :). 31.05.06, 23:01 Jezeli bedziesz milszy dla kobiet to moze pozycza Tobie pieniadze na jego "wzbogacenie". Nasza opinia o naszych czlonkach sie nie liczy. Tylko opinia kobiet o nich ma dla nas znaczenie :). Odpowiedz Link Zgłoś
kryzolia Re: Małe piersi 01.06.06, 12:36 urodzisz dziecko, powinien sie powiększyć. ponoc po niektórych tabletkach hormonalnych powieksza się, ale nie wiem czy to dobrez dla kobiety. MOje koleżanki które nie mialy biustu, nisiły takie staniki w których biust wyglada jednak jakby był i to spory. Odpowiedz Link Zgłoś