Gość: Gosia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 16:30 co sądzicie o grekach? czy mają oni jakieś charakterystyczne cechy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik Re: grecy-jacy to mężczyźni? 28.08.03, 16:31 greckie nosy i braki w uzebieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawa Re: grecy-jacy to mężczyźni? IP: *.demo.pl 28.08.03, 16:33 Zajomy Grek fantastycznie gotuje, jest dowcipny i uroczy ale to tylko znajomy wiec nie wiem jaki z niego mężczyzna;) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino wroclawianki - jakie to kobiety? 28.08.03, 16:37 i czym sie roznia (poza adresami) od gdanszczanek? a polki od ukrainek? Gość portalu: Gosia napisał(a): > co sądzicie o grekach? czy mają oni jakieś charakterystyczne cechy? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: wroclawianki - jakie to kobiety? 28.08.03, 16:45 nie maja greckich nosow. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: wroclawianki - jakie to kobiety? 28.08.03, 16:47 ale czy jestes pewna kwisiu? czy dalabys glowe albo co innego, ze we wroclawiu nie ma ani jednej z greckim nosem?;) kwik napisała: > nie maja greckich nosow. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: wroclawianki - jakie to kobiety? 28.08.03, 16:48 w gdansku. a wlasciwie w okolicach. naprawde jak bum cyk cyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conchita Re: grecy-jacy to mężczyźni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 17:04 Gość portalu: Gosia napisał(a): > co sądzicie o grekach? czy mają oni jakieś charakterystyczne cechy? Bardzo charakterystyczne jest to, że są niscy i nie mówią w żadnym obcym języku i chyba mają nie najlepsze zdanie o Polkach Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: grecy-jacy to mężczyźni? 28.08.03, 17:06 czyli niespecjalnie roznia sie od polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymistic Re: DOBRE :))))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 17:08 kwik napisała: > czyli niespecjalnie roznia sie od polakow. he he...... dobre to było :))) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: grecy-jacy to mężczyźni? 28.08.03, 17:17 tak, zwlaszcza od tych, co udaja greka:) kwik napisała: > czyli niespecjalnie roznia sie od polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: grecy-jacy to mężczyźni? 28.08.03, 17:27 nie udawaj greczynki kwis:P kwik napisała: > ale o co chodzi? :P Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: grecy-jacy to mężczyźni? 28.08.03, 17:28 nie musze. mam to w papierach :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaJacek Re: grecy-jacy to mężczyźni? IP: 195.205.152.* 28.08.03, 17:11 Gość portalu: conchita napisał(a): > Bardzo charakterystyczne jest to, że są niscy... To fakt... > i nie mówią w żadnym obcym języku... ... z tym mozna polemizowac... > i chyba mają nie najlepsze zdanie o Polkach eeee... niee... uwielbiaja blondynki... U nich nie ma blondikow, wiec jak w Polsce cos takiego zobacza to im glowa odkreca sie w nienaturalny dla czlowieka sposob. (Autentyk z Labiryntu w Wawce gdy bylem tam z dwoma Grekami.. a pokaz damskiej bielizny rowalil ich wogole) :-) PaJacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: grecy-jacy to mężczyźni? IP: 217.7.150.* 28.08.03, 17:13 W Niemczech poznalem Grekow. Sa bardzo sympatyczni, usmiechnieci, beztroscy. Wyroznia ich to, ze sa bardzo rodzinni, chociaz zazwyczaj tworza raczej chermetyczne grupy. Nie za bardzo lubia pracowac :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: grecy-jacy to mężczyźni? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 17:18 ja słyszałąm że są wszędzie bardzo owłosieni (plecy,ramiona....),że są niscy i obwieszają się grubymi łańcuchami ze złota. Pierwsze i drugie widziałam na własne oczy więc mogę potwierdzić,trzeciego-nie. Odpowiedz Link Zgłoś
penery_strycka_homeboye O, koorwa 28.08.03, 17:31 Gość portalu: ja napisał(a): > ja słyszałąm że są wszędzie bardzo owłosieni (plecy,ramiona....),że są niscy i > obwieszają się grubymi łańcuchami ze złota. Tak, Japończycy ciągle pracują, Czesi czeszą browary, Austriacy jodłują, a Szwajcarzy mają dużo kasy i zegarków. Amerykanie żują gumę, a Finowie chleją wódkę w saunach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: grecy-jacy to mężczyźni? IP: *.syr01.gwc.hol.gr 28.08.03, 21:03 Przecietny Grek jest czlowiekiem uczynnym, sympatycznym, bezposroednim, usmiechnietym, zawsze zapyta co slychac, u niego zawsze wszystko w porzadku. Narzeka na upaly, zimno i drozyzne. Poza tym, zdradza swoja zone, dziewczyne, kochanke, bez zadnych skrupulow czy zenady. Leci na dupy jak pies na kosci Jak tylko moze, tak oszukuje na wszystkim co mozliwe zarowno w drobnej jak i duzej sprawie. Ma o sobie wysokie mniemanie, uwaza, ze to dzieki niemu istnieje cywilizacja. Jesli chodzi o wyglad zewnetrzny to bywaja i przystojni banderasi i bolki oderwane od pluga, jak wszedzie chyba. W ostatnich latach Grek wzial sie do robienia kariery zawodowej i slowo "kariera" jest jednym z najczesciej uzywanych w j. greckim. Z tego co mi wiadomo kochankiem jest lepszym w gebie niz w lozku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alma Re: grecy-jacy to mężczyźni? IP: *.ppp.get2net.dk 28.08.03, 23:52 znalam kiedys greka ktory mieszkal i studiowal w Polsce ,jego rodzice byli komunistami ktorzy w latach 50 tych uciekli do Polski.Byl niski ,grubawy ale swietny w lozku i wspaniale gotowal. Odpowiedz Link Zgłoś
nowamloda Re: grecy-jacy to mężczyźni? 29.08.03, 15:11 Niscy i muszą mieć kochankę dla udowodnienia swojej żonie prawdziwej męskości (może kompleks niskiego wzrostu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mka Re: grecy-jacy to mężczyźni? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 18:28 Ciepli mili sympatyczni hojni weseli. Kolezanka miala meza greka. cudowny czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś