czarnamajka75 24.07.08, 13:20 Może Wy mi pomożecie -mam problem co kupić osobie ok. 70. na imieniny-była nauczycielka,były już poduszki,duperele do kuchni ...i już nie wiem co ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: podarunek 24.07.08, 13:22 ale chcialam chamsko zazartowac...ale na szczescie sie powstrzymalam... ale to dlatego,ze taka wkur... jestem Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope Re: podarunek 24.07.08, 13:24 Moze zamiast kolejnego duperela do kuchni, wreszcie cos dla niej? ;) ładna bluzke, apaszkę, etui na okulary? ciekawą ksiązkę? cos związanego z jej zainteresowaniami? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: podarunek 24.07.08, 13:31 kiedys ogladalam taki film krotkometrazowy: pal go licho,ze corka byla lesbijka i to tez byl pewien problem w tym filmie chodzilo o to,ze matka zaczela kiedys zbierac kaczuchy takie porcelanowe i podobne...i zawsze na prezent tylko te kaczuchy i kaczuchy...no i wybuchla przy kolejnym razie,ze nikt o niej nie mysli tylko te kaczuchy i kaczuchy a ona ma inne problemy dla ludzi starszych z nieduzymi potrzebami zyciowymi ale za to deficytem towarzyskim najlepszym moze wydawac sie zrobienie takiego "dnia tej osoby" dla kogos kto jest na dorobku i ma malo i wiele potrzebuje przedmiotow...najlepiej chyba odciazyc go w czyms praktycznym dla kogos kto ma i czas i towarzystwo..to juz nic nie trzeba;] i nie ma co sie wysilac,bo wszytsko bedzie tylko "eee..." i do kata;] Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: podarunek 24.07.08, 16:06 nexstartelescope napisała: > etui na okulary rzeczywiście zayebisty pomysł Odpowiedz Link Zgłoś